icon

Už nevládzem

1. apr 2023

Moje deti budú mat teraz v apríli a v máji narodeniny 4 a 8 rokov a nemám peniaze im kúpiť nič ani urobiť oslavu :(((( a muž mi nedá žiadne peniaze povedala som mu že pôjdeme budúci týždeň kúpime im aspoň niečo lacné a on že nie jemu sa nechce a nemá peniaze :((( čakáme tretie a uvažujem že odídem

Strana
z2
sasa1310
1. apr 2023

myslím si, že najvyšší čas urobiť potom hneď aj štvrté

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
janai1
1. apr 2023

Nemáte peniaze ale 3 deti si spraviť to problém nie je.... Do tejto témy by sa mala ísť pozrieť tá čo tvrdila v inej téme, že vzdelanie nie je dôležité ale rozmnožovanie áno 🤦‍♀️

ivangeline
1. apr 2023

Znizit naroky a prestat sa lutovat by bola spravna cesta.

maminkadeticiek
1. apr 2023

Jeeemine a vyplakavat tu to problem nemas.Robit si deti jedno za druhym a vyplakavat ze nemam peniaze?Vies co sorry,nemam ziadne pochopenie pre takyto pristup k zivotu.Okrem toho ani ti neverim.Velmi jednoduchucke.

viky173
1. apr 2023

je mi luto tych deti, fakt niektore vobec nerozmyslate? ved to, ze nemate peniaze sa asi nestalo zo dna na den...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
1. apr 2023

nevieš upiecť koláč, alebo nejakú chladenú tortu spraviŤ??? ku tomu ešte jednu veľkú colu a oslava hotová...čo ešte potrebuješ?
darčeky? to ani 20 nemáte? 10 e na jedného, 10 na druhého...

reanda
1. apr 2023

a ked odides, tak budes mat peniaze?

deti95060810
1. apr 2023

@elizabet173 práveže vymyslená ani byť nemusí... len možno čakala iné reakcie... žeby čakala kedy si vypýtame číslo účtu? jedno je isté, ľutujem ju aj deti...

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
1. apr 2023

@maminazosatnika asi máš pravdu keď ja som bola mala ani my sme nemali darceky

autor
1. apr 2023

@maminazosatnika pracovala som ale keďže maly bol stále chory dali mi výpoveď

miskakyska
1. apr 2023

..a čo potrebuješ zlatko naše?...po dve eurika od každej jednej na účet?...lebo aj taká tu bola.. tá nám to dala rozkazom..😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liljana
1. apr 2023

Nemate peniaze, nemas pracu a tretie dieta - jedno dieta za druhym. A ked odides, z coho budes zit, ked nemas pracu? Muz nechce pustit peniaze, alebo naozaj nemate? No tu sa radit neda nic. Ak to nie je vymyslene, chybaju zakladne schopnosti a moznosti prezitia. Miesto prace a postarania sa o jedno, max dve radsej rodit deti jedno za druhym.

deti95060810
1. apr 2023

tu na mk je jedna pani čo pomáha takýmto žienkam...sem - tam robí zbierky pre ženy ktoré bývajú u nich...

tosomja
1. apr 2023

A kde máš peniaze? Prečo nerobíš? Alebo robíš a peniaze nechávaš zamestnávateľovi?

zobaka
1. apr 2023

aj by som ta polutovala, ale ak je pravda, ze v tejto situacii cakate tretie, tak to je velka nezodpovednost, tortu mozes urobit aj z kyslej smotany a piskot, v teddy maju auticka do 2 e

dankagirl
1. apr 2023

A presne z toho ste si mali zobrať príklad ,prepáčte ale vy nemáte € ,a ešte k Tomu lakomca muža 🙈a Vy s ním čakáte s ním 3 dieta ..
Ste nezodpovedná a ľahkovážna
Ja som prežila ťažké detstvo,chudobné a z alkoholikom a týranom.
Bolo nás 8 deti
Polovica súrodencov žije v tak ako sme vyrastali alkoholici,dlhy..
Druha polovica makala na sebe tak ako aj ja a prisahala som,že nikdy neskončim ako sme žili ako deti ..
Mám veľké štastie ,že som stretla skvelého muža a čakáme 4 ale mame všetko ,firmu ,dom ,deti ,autá makame spoločne ako tým nech nám nič nechýba ..

dzulli1980
1. apr 2023

Nič v zlom, no pekne sprostá si ... a toto, že dieťa bolo často choré, preto Ťa vyhodili ... tak si mala hľadať inde, kde je vôľa, tam je cesta ... nie si jediná matka, ktorá má často choré dieťa, napriek tomu tie matky do roboty chodia ... a to tretie dieťa na ceste radšej ani nekomentujem, dve deti neviete zabezpečiť, tretie si necháš urobiť.

kitycat
1. apr 2023

Pred tretim dietatom peniaze boli?

hylary
1. apr 2023

Ani na ochranu ste nemali očividne... Chudata deti

mamamasama
1. apr 2023

Nie, zeby sme nemali peniaze, ale snazim sa setrit. Peciem veku, rozky, robim chlebiky, jednohubky, torta domaca. Balony stoja par centov. K tomu muffiny, keksiky. Kup im knihy. Tie az tolko nestoja. Usporiadaj na ich pocest vylet do lesa, alebo opekanie spekacikov. Ver mi, ze budu stastne. Nepamatam si ake darceky som dostala v detstve na narodeniny, ale pamatam si kazdy jeden rodinny vylet.

janage
1. apr 2023

V KE charity shope sa dajú kúpiť krásne zachovalé, nepoškodené aj nové hračky, knizky za pár centov, euro. Pozri či niečo podobné nemáte aj u vás. Kúp 2 mafiny, pichni sviečku, každý si sfukne, balóniky.
Muža daj na súd, aj keď nie ste rozvedení, určí súd koľko ti musí prispievať na deti a teba. Chod sa poradiť na sociálku hneď v pondelok.

jesenzima
1. apr 2023

A sú naozaj nutné darčeky? Upec tortu, strávte deň ako rodina.. moje dieťa sa teda ešte narodeninového darčeka nikdy nedozadovalo...

luccija
1. apr 2023

Dnes, keď ľudia na FB v skupinkách darujú knihy, oblečenie, hračky nie je problém niečo zohnať.A také 4 r dieťa sa poteší aj hračke z Pepca za pár eur.

kaia
1. apr 2023

Je strašne smutné čítať tieto bezcitné a primitívne príspevky 😣. Človek sa može ocitnúť v roznej situácii a píše sem, lebo chce byť aspoň pochopený.
A namiesto toho samé hejty ☹️.
Čistý hnus dámy…

Autorka, napíš mi prosím správu. Ďakujem

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
panonia
1. apr 2023

Pozri na darujem za odvoz alebo si tam daj inzerát čo konkrétne potrebujes alebo napis tu staronovej robí na charite a posiela balik za poštovné...

Strana
z2