icon

Už nevládzem

1. apr 2023

Moje deti budú mat teraz v apríli a v máji narodeniny 4 a 8 rokov a nemám peniaze im kúpiť nič ani urobiť oslavu :(((( a muž mi nedá žiadne peniaze povedala som mu že pôjdeme budúci týždeň kúpime im aspoň niečo lacné a on že nie jemu sa nechce a nemá peniaze :((( čakáme tretie a uvažujem že odídem

Strana
z2
adka176
1. apr 2023

My máme peniaze na čokoľvek a predsa nerobím žiadnu vedu z narodenín ... upečiem obyčajný koláč a kúpim len čokoládu alebo sladkosti a deti sa nikdy nesťažovali, že chcú neviem aké výnimočné dary ...deti sú skromné, spokojné a šťastné .... iné deti majú čo si zažiadajú, neviem aké dary a ešte sú nespokojné a nevďačné.... venuj im svoj čas a lásku a dáš im oveľa viac...

jesenzima
1. apr 2023

@adka176 presne tak 👍

dankagirl
1. apr 2023

@adka176 aj mi im venujeme hlavne náš čas a lásku a spoločne výlety ako sú túry,spoznávanie hradov
Veci ktoré nič nestoja,len treba chcieť

sheila121
Odpoveď bola odstránená
marca12
1. apr 2023

Upec im kolac,zapichni sviecku a kup aspon kinderko alebo lizatko. Uvazujes,ze odides. Mas kam odist? Ma ti kto pomoct s detmi,ked je uz aj tretie dieta na ceste? Ja ta nechcem sudit,ale prosim ta,pouzivaj ochranu. Do takehoto prostredia priviest dalsie dieta je sialenstvo.

kristinapetronela
1. apr 2023

Veru odíď .pokiaľ sa nestalo niečo vážne ,že ste kupovali nejakú drahu vec ,tak pre každé dieťa darček za 20 eur sa nájde aj keby tanky padali ...

vlado818
2. apr 2023

@kaia Dobry den asi kazdy citame inu diskusiu. Ziadne primitivne hejty som nenasiel. Len pravdu a rozumny nazor ludi ktori vedia kolko 1+1 a vedia ako vznikaju deti. Ze sa treba potom o to starat a stoji to peniaze.
Ci je uz tato tema pravda alebo klamstvo je jedno. Za hlupost sa v zivote plati zial. A co ste cakali za odpovede ze nech napise cislo uctiku a mamicky poposielaju ( ani nevedia komu) po €...😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nezabudkaaa
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
2. apr 2023

@nezabudkaaa prepáč, ale prečo tri deti? Už po prvom si to mala seknut

annamalaga
2. apr 2023

Žiaľ , za chyby sa platí. 3 deti sú veľa, keď nemáš peniaze.

nezabudkaaa
Autor odpoveď zmazal
iwesska
2. apr 2023

A to tretie bude panko z coho zivit,ked uz tieto 2 nemaju nic? Ci mu to doslo az ked si vajcia vyprazdnil? A ty preco nemas svoje peniaze,nic nasetrene? By ma porazilo,si po 10e od muza pytat🤦‍♀️

laura1607
2. apr 2023

Chlapci, dievčatá? akú majú veľkosť ? S niečím by som vedela pomôcť

iinuska
2. apr 2023

No a este kolko deti planujete???😁😁😁

zmrzlinka2021
2. apr 2023

@nezabudkaaa je mi to ľúto, mala som takého otca a poviem ti tak, takí chrapuni končia opustení a tak aj zomierajú

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nezabudkaaa
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
nezabudkaaa
Autor odpoveď zmazal
veronikakos
3. apr 2023

Fiha, hrozné toto tu čítať, nechce sa mi veriť, že tie komentáre píšu ženy, matky. Fakt emaptické stvorenia.
Nie každý je vypočítavý ako vy milé "dámy??? ".....

Strana
z2