icon

Už to nezvladam

21. júl 2022

Och mám dosťam 35 a 2 deti,menší 2 vkuse niečo rieši! Treba mu byť za pätami ja už fakt nevládzem...momentálne sme zobsvokrivcami a ja vravím mužovi keď prišiel z roboty že buď s ním chvíľu mám dosť! A svokra on zarába peniaze,žena sa má starať...do p..e.....to fakt??

Strana
z2
viestta
21. júl 2022

Svokra sa pozabudla niekde v devatnasom storočí. A vychovala tak aj svojho syna. Na to si došla až dnes?

autor
21. júl 2022

@viestta podľa mňa ešte pred letopočtom ..už dávnejšie,ale teraz sme dlhšie spolu lebo je už na dochodku a také vyjadrenia dava

marucia
21. júl 2022

Ja mam tiež 35 a 2 ročného a 4 rocnu a mam pocit, že si strelím do hlavy. Bývame sami v meste, bez rodiny a som úplne vyhorenia uz. 🙈

autor
21. júl 2022

@marucia presne tak sa cítim😢ja viem že to prejde a o rok keď pôjde do škôlky a ja snáď do práce bude lepšie . Len ja fakt fyzicky a psychicky nevládzem ..vstávam 6:30 a o 20;00 odpadavam

viestta
21. júl 2022

Svokru neupraces. Upratať môžeš svojho muža. Všetko máš vo svojich rukach

dada0902
21. júl 2022

Staranie sa o deti je často x ťažšie ako pracovať čiže môj muž keď príde domov tiež hneď pomáha to ze on zarába a ty sa máš starať je od veci deti by mali vychovávať obaja rodiča

autor
21. júl 2022

@viestta veď muž pomáhal atď mňa zaskočila jej reakcia a čo jej na to povedať! Lebo ticho už nebudem!!

katus226
21. júl 2022

Az na tu svokru popis presne sedi aj na mna... Ale v Pezinku je vraj dobre 🤣 taka parmesacna dovolenecka... 🤔

autor
21. júl 2022

@dada0902 presne moja rec

viestta
21. júl 2022

No co jej povedať. Ze je to vaše manželstvo a budete ho žiť podľa svojich predstáv. Ona svoje žije podľa tych jej.

autor
21. júl 2022

@katus226 aký Pezinok?

katus226
21. júl 2022

Psychiatria 😁 pinelova nemocnica

autor
21. júl 2022

@katus226 tam asi skoncim

pimpa12
21. júl 2022

Jednoducho jej povedz: Ale teta, socializmus skončil pred 30 rokmi. To že vy ste ste strčili pol ročné decko do jaslí, nedajbože do týždennej skolky a išli makať, dnes už neplatí. A ešte dodaj že kedysi aj babičky viac pomáhali so starostlivosťou keď boli rodičia v práci🙂

vilma7
21. júl 2022

Žienky, napíšem vám len toľko, že mám 46, dve deti- 3 a 5.5 ročného, ale od polroka detí chodím na polovičný úväzok do práce, vtedy je s deťmi manžel. A niet nad lepšiu psychohygienu, ako vypadnúť pravidelne z domu.

autor
21. júl 2022

@pimpa12 presne ona dala ročne do jaslí tak viem mať aj 20 deti

katus226
21. júl 2022

Stretneme sa tam onedlho, len moj sa hada, ze ziadne take nech si nezmyslam, ze on ide prvy 🙈 Ani sa mu nedivim, u nas je to ozaj ciste psycho.

autor
21. júl 2022

@vilma7 verím

viestta
21. júl 2022

@pimpa12 ale ty miešas hrušky s jablkami. Tie ženy co išli od detí do roboty zarabali, nie ako chlapi ale zarabali a každý deň chodili do roboty ako chlapi.
Tu je situacia, že pani je doma, muž v robote a svokra si myslí, že tým, že jej syn nosí domov peniaze, žena nemôže od neho požadovať pomoc s deťmi a domácnosťou, lebo nerobí a je na dovolenke.

petamich
21. júl 2022

proste jej povedz, ze ty si nehladala sponzora ale otca pre svoje deti a ze vy fungujete inak - este lepsie, nech jej to povie on 🙂

autor
21. júl 2022

@petamich nooo to je pekné😅

marucia
21. júl 2022

Keď sa budeš potrebovať vyžadovať a po nadávať si, tak mi kľudne napíš ss. Často aj toto pomôže. Poznám to. 🙂

zmrzlinka2021
21. júl 2022

Svokru nepocuvaj!

To su zeny 60+ ktore cely zivot muzovi robili sluzku, skakali okolo riti a su nahnevane na cely svet.

2 rocne daj v pohode na 1-2 dni do jasliciek a ty si oddychuj

palicka
21. júl 2022

Ak je to tak zle, dieťa môže úst do školy aj ako dvojročné. Nikto nikde nepísal, že až v 3 rokoch. To ešte len svokra oci vyoci! A ty sa socializujú medzi inými dospelými ľudmi.

martyzpp
21. júl 2022

Svokry by som sa opytala, ze ci ked pojdem do prace aj ja, uz sa nebudem musiet po sichte starat o deti? 🤔

elis248
21. júl 2022

A podľa svokry si jej syn zaslúži Nobelovu cenu za to, že chodí do práce alebo čo? Tieto komentáre by si staršie generácie mohli odpustiť. O 30 rokov neskôr si isto aj ja budem myslieť, že moja rodičovská dovolenka bola v pohode a ako som všetko zvládla ľavou zadnou. No teraz ju hodnotím ako extrémne náročnú, 24/7 plné nasadenie a s minimom spánku (mám 2 deti, 2r a 8 mesačný).

iva_ab
21. júl 2022

Ako píšu baby, svokru úplne odignoruj a daj do jaslí. Ja mám tak moju od cca 20mes, najskôr len doobedia, teraz 3 celé dni a paráda. Ja síce už pracujem ale čo sú tam iné deti, tak niektoré Maminy nepracujú a trosku majú viac času na seba 👍 malá si úplne rýchlo zvykla a aj velmi napreduje.

cervenaruza123
21. júl 2022

Ja by som povedala, ze ked sa muz nebude starat, nebude mat vztah s detmi a budu ho brat jak cudzieho uja, tak nech deti obcas vidia, ze existuje aj on. Alebo by som pokecala s muzom, nech nabuduce sa on ozve. Moj take reci zvykne na srandu obratit alebo rovno povie, ze ved on chce byt s vlastnym dietatom chvilu, tak preco by sa nemal povenovat. Ale svokra bude mat vzdy take reci, ta generacia to tak berie, to nezmenime uz. Treba sa obrnit a cakat vzdy take poznamky a ignorovat ich najviac ako sa da. Aj ked lahke to nie je.

janickacrazy
22. júl 2022

A svokra ti nepomôže s deťmi, keď teda sa má podľa nej starať žena? Veď aj ona je žena, nie? 🤔

mandzula
22. júl 2022

Svokre povedz, ze keby ti islo len o prachy, das sa zbuchnut Kollarom a nie jej trtkom.

Strana
z2