icon

Veľká túžba po dievčatku

22. apr 2020

Ahojte baby, chcem sa vás opýtať či ste mali niektora túžbu po konkrétnom pohlaví dieťatka. Mám dvoch synov a veľmi by som túžila ešte po dievčatku. Svojich synov zbožňujem, no veľmi by som chcela ešte dcérku. Ja neviem či to nie je iba moja naivná predstava o dcére, ale neviem sa toho pocitu zbaviť. Kebyže už dcérku mám, tak by mi dve deti bohato stačili, ale teraz mám stále taký pocit akoby mi niečo chýbalo.
Mali ste

manushka
22. apr 2020

ja mam dvoch chlapcov a tretie bolo dievčatko, ten pocit, ked mi povedali, že to bude dievča, ten si dodnes nosím v srdci, bolo to akoby som práve vyhrala v lotérii, tak neskutočne som bola šťastná, a teda stále som😍 nevedela som to do 30tt, ...je normálne, že po dvoch synoch tužiš po dcérke...ja som tiež tužila po dcere, presne ako ty, mala som doma dvoch fešákov, a vedela som, že mi ešte niečo chýba ku šťastiu, že chcem dceru a skusim to či to vyjde alebo nie...aj keď som chcela ešte počkať, kým chlapci trošku podrastu, ked som otehotnela, mali vtedy 2 a 4 roky, no nejako sa nam zadarilo skôr, ale vôbec nelutujem, mať dcéru je skvelé👍 hlavne tie čo máme doma aj chlapcov si to vieme patrične užiť-myslim, tie paradičky okolo...tak ak sa na to cítiš, tak smelo do toho, aj ked zaručiť pohlavie sa nedá...

kittykat22
22. apr 2020

Ja som ti o tom rozhodnuti mat rada aj chlapca pisala preto, lebo ja poznam maminku ktora chcela len dievcata. Prve bolo dievca, druhy a treti chlapec. A teda, ked zistila ze bude druhy chlapec tak sa zrutila. Pisala, ze sa s tym nevie zmierit. Dostala hroznu nakladacku od inych mamiciek prave tu na konikovi, a otocila. Potom ze chce tretie - a zase to bol chlapec. Hrala hrdinku ako to zvladne - a neuveris, teraz chce stvrte! Na otazku ake ma mena - oznamila, ze ma len dievcenske, pretoze chlapec to urcite nebude. Podla mna keby vedela, ze to budu len chlapci, tak ich ani nema - samozrejme to neprizna, ale je to citit z jej prispevkov a komentarov. Len aby si nedopadla rovnako. Ze sa upnes na to, ze chces dievca, a budu to len chlapci.

autor
22. apr 2020

@anjelaa ďakujem pekne ☺

autor
22. apr 2020

@manushka ďakujem pekne ☺ viem si predstaviť aká si bola šťastná 💓

autor
22. apr 2020

@kittykat22 áno chápem čo tým chces povedať ☺ ale môj prípad by to určite nebol ☺ ja svojich chlapcov zbožňujem, nevymenila by som ich ani za dievčatá zo zlata . Neviem si ani predstaviť že by som ich nemala. Áno túžim po dcérke ale som šťastná a vďačná hlavne za to že su deti zdravé. Možno to znie ako klišé, ale je to fakt to najdôležitejšie.

alojzova
22. apr 2020

Áno túžila som po dcérke a dcérku aj mám a veľmi ju milujem

evita11223
23. apr 2020

to zdravie je najdolezitejsie, ale ja tiez som tuzila po chlapcovi po dvoch babach a aj sa podarilo, som sa velmi tesila, az teraz ked ich mam vsetkych troch tak sa citim kompletna 🙂

jeliz59
23. apr 2020

@777januska777 tak toto je dobré....😊😊😊

thami
14. máj 2020

Ahoj 😊 pisala som ti par tyzdnov dozadu sem, teraz ti napisem aktualizaciu 😂 doktor sa pomylil a cakame druheho chlapceka 😂 a presne ako som ti pisala, ze tretie uz nechcem, tak teraz nad tym zas rozmyslam, lebo ma zenie tuzba po tom dievcatku...ty si sa ako rozhodla? 😊 ak chces, napis ip, budem rada ak mozem pokecat s niekym kto ma chape 😊

autor
16. máj 2020

@thami tak nakoniec bude chlapček 😂 vieš čo nijako som sa nerozhodla, deti su ešte malé, najmladší má iba 17 mesiacov, neviem si teraz predstaviť mat ďalšie dieťatko. A fakt neviem čo bude o rok, veľmi by som dievčatko chcela, ale muž už moc nechce tretie dieťatko, určite ho nechcem do ničoho tlačiť. Som dosť zmätená ak mam povedať pravdu, chlapcov zbožňujem, trocha sa aj bojím znova pokúšať šťastie. Momentálne máme v rodine dieťa, ktoré sa veľmi predčasne narodilo a zatiaľ to s ním nevyzerá najlepšie, je to ich tretie dieťa, tak si niekedy aj poviem že možno nám už stačilo a mala by som byť vďačná za to čo mám. Asi tomu dám voľný priebeh a uvidím čo budúcnosť prinesie ☺

monqy
28. máj 2020

Mám dvoch chlapov(chcela som vždy dievčatko ) ,čakáme bábätko ,pohlavie ešte neviem . Ja viem ,že je dar mať zdravé dieťa ,ale keď mi aj teraz dr .povie ,že chlapec ,tak sa tam asi rozplačem a bude mi určitú dobu trvať kým to spracujeme . Velmi si prajem aby to bolo dievca .

autor
28. máj 2020

@monqy držím ti palce ☺ potom daj vedieť ☺

monqy
28. máj 2020

Ďakujem ❤️ hadam za mesiac už budem vedieť ☺️

veva87
28. máj 2020

Ahoj,ja som velmi túžila po babe a ked mi dr.povedal ze baba slansom sa zblázniť od šťastia. Moja vysnívaná. Druhé som zniva tuzila po dievčatku a dr.povedal ze chlapec, poplakala som.si hoci som uz svoju dcerku doma mala, nezmierila som sa s tym ze bude synaz do pôrodu. No potom ako som ho uvidela som sa zamilovala 😍 ale vieš co...stale este mam v hlave také dačo že ešte nam niekto tu chýba, ze sme neni komplet,hoci viem ze tretie by s už nezvládla 😂psychicky,fyzicky a ani finančne...tak si vravim ze ak nehoda sa stane... 😀

danielahamar
1. jún 2020

Tiež mame dvoch, 17r a 14r, uvidíme co bude tretie, verím, že to, čo mne, nám chýbalo do života, ta posledná skladačka, ale ešte sme len na začiatku a musím poznamenať, že nahodou😁, chcela som zmenu v živote a života a hla🤗

arianna25
Autor odpoveď zmazal
vamajka
12. jún 2020

Mam 2 synov, ked som cakala 2. strasne som chcela dievca no bohuzial. Aj som sa pohravala s myslienkou na tretie no uz sme pohodlni a tretieho chalana by som asi nerozdychala no a brasko ma teraz 2-rocnu dcerku tak je u nas varena pecena aj dnes sa uz na nu tesim ked si ju zoberiem. No sranda, ze sa hra len s autami tak tych mame doma pozehnane mozno aj preto sa jej u nas tak paci🙂

happyl
19. júl 2020

Mam rovnake pocity ako ty.vzdy bola moja predstava,ze budem mat dve deti,ale tym,ze su obaja chlapci,neviem tu myslienku vypustit z hlavy.milujem ich moc,ale takmer kazdy den myslim na ten chybajuci neexistujuci clanok,dievcatko.vsimam si vonku mamicky,ktore mali prvych chlapcov a teraz dievcata a predstavujem si,ake to asi je ... nevymenila by som ich za nic na svete,su to moje lasky,ale ... stale je tu ale a moje myslienky.prosim je na tom niekto podobne?

barabasulka
19. júl 2020

Sny sa plnia,aj ja som to zažila.Do konca tehotenstva som neverila,že to bude dievčatko a je tu,moja mala Eliška uz bude mať 2 roky.Tiež mám dvoch synov a stále som túžila po dcére,akoby ste mi písali z duše.Vyskušajte,keď to tak cítite podarí sa.

nevenka
9. sep 2020

@hennyinnsbruck tak my mame chlapceka a dievcatko a teraz cakame zase chlapceka, ale sex bol 2 dni pred ovulaciou, podla merania BT...tak neviem, ci je to spolahlive 🤔

mamina87
17. sep 2020

Ahojky ja mám tu túžbu ...s predchádzajúceho mám dvoch chalanov ...terajší už manžel má s predchádzajúceho chlapca a dievča ....a aj spoločné máme chlapca 😂 no robili sme dievčatko ....drobec má 2 a pol a mne zas preskočilo 😢 neviem či to je tým že každej čo poznám sa narodí dievča a mne už stoho sibe ....a jedna čas môjho ja mi hovorí že prestať máme dosť deti atď a druhá iba chcem dievča ...chcem dievča ...porazí má

nevenka
17. sep 2020

@mamina87 to si dobra, ked az teraz...ja mam sice chlapca a dievca, cakame tretie a bude to chlapec a ja uz teraz rozmyslam, ako to "dorovnat" dalsim dievcatkom, a to u mam vyssi vek. Proste kdesi vo mne je ten pocit, ze nieco "nie je este ok, uplne"...a navyse, dcerka sklamana, ze ona chcela sestricku...to mi na radosti nejak nepridava...🤔

mamina87
17. sep 2020

@nevenka ako moje deti ..chalani sa tešili že budu mať bračeka ...a to mi ženská v pondelok navrhla sterilizáciu a mne preskočilo úplne 😂 len manžel sa toho zdržuje a nevyjadruje sa k tomu 😏

nevenka
17. sep 2020

@mamina87 no ona hovori, ze skoda, ze sa to neda zmenit uz, ze by Jezisko mohol babatko zmensit a spravit v brusku dievcatko...A hned po sone mi povedala, ze nevadi mami, nabuduce to bude dievcatko 😝

mamina87
17. sep 2020

@nevenka podarená ☺️no uvidíme 😁roky utekajú tak uvidíme čo prinesie život a čo mi nato povie manžel 😁

jana_eyre_2
17. sep 2020

Ja mám dvoch synov a jedno dievčatko.. a strašne túžim ešte po jednom dievčatku.. ale nejako sa musím zmieriť s tým že už som skončila.. neviem prečo to tak mám, casto myslím na to aké by to bolo mať ešte jednu dcérku.. mám relatívne zdravé deti, som šťastná za to že ich mám, ale to moje pocity nemení, ten pocit nie je nejako racionálne odstranitelny a neviem ani kedy to prejde.. prajem ti aby ti vyšla tretia dcérka.. 🙂

zuzankamalikova
17. sep 2020

Mne sa podarilo dievčatko,po 2 synoch,po druhom po 18 rokoch s druhym mužom...velmi vytužene s mojej strany 😊

nevenka
17. sep 2020

@mamina87 Ake roky? Ja uz mam 37, to uz som si hovorila, ak nie teraz, tak uz nikdy. Ale nebolo toto tretie planovane. Teda, ani jedno nebolo planovane, proste sme to nechali na nahodu a po dcerke sme riesili len plodne a neplodne dni podla bazalnej teploty. Posledne 2 roky len ciste spolahnutie sa na toto a az po 2 rokoch ma prekvapila skorsia ovulacia. Aj to som podstupila taku specialnu terapiu na posilnenie imunity a hormonalneho systemu, druh elektroliecby, tak si myslim, ze to bolo sposobene tym a bum, stalo sa. Vnutorne som bola na tretie este pripravena. Ty mas menej rokov ako ja, to sa este kludne mozu veci zmenit 😉

nevenka
17. sep 2020

@mamina87 no manzel je dolezity, to ano, musite byt za jedno, samozrejme 😊

mamina87
17. sep 2020

@nevenka áno ale manžel už má 41 rokov a ja mám hpv takže preto mám pochybnosti aj chcem aj nie ...taký miz máš ....ale je tam túžba po dievčatku ☺️ ak by bol zas chlapček aj tak by som sa tešila ☺️ ale bola by som trochu sklamaná a áno potrebujem k tomu aj manžela 😁☺️😍 inak to nejde a keď on povie že nie ...tak sa môžem postaviť aj na mihalnice