Veľmi túžim po druhom bábätku

10. jan 2023

Ahojte, ma chyta tuzba po druhom babatku. Aj to nase prve je Bizim zazrakom, neviem naozaj, ako sa mohol podarit. Mali sme umele oplodnenie, brala som medrol (kortikosteroid), chodila na infuzky, pichala cele tehotenstvo fraxiparin, drzala protizapalovu dietu a chodila k psychologicke. 🤦🏻‍♀️ Cisarsky na 💩 a poporodna depresia. 🤦🏻‍♀️ Syncek operacia pruhu a cvicenie do roka.
Vzhladom na tieto negativne veci by som to chcela prezit este raz. Este raz, ale uz tak vedome, s laskou, uz viem, co ma caka. Mame este 1 mrazacika, neviem sa dockat, kedy opat pojdeme, ale neviem ako zacat, ako s vysetreniami, to je beh na dlhu trat a do toho este manzel dostal pracovnu ponuku v zahranici od leta a taku, ktora sa neodmieta a mozno cloveku sa takato ponuka zadari raz za zivot. Mam 32 tento rok.

Spontanne to asi nehrozi... Ja mam 1 stranu vajcovodu zatvorenu a ovulujem iba na tej strane. Pri otvorenom neovolujem. Mam aj slabsie PCO. Manzel ma zly SPG... Zla morfo... Malo ej. Ale vysoky pocet spermii.

Vsade okolo nas sa rodia druhe babatka. Ja tak zavidim, zeny... Ta tuzba ma opat zasiahla, ako pri prvom. A ako som ja bojovala, aby som ho tu mala vedla seba. ❤️ Milujem ho!

Urobila by som to este raz... Len, kedy? Bio hodiny tykaju..... 😏

salamistka
10. jan 2023

Manžel by súhlasil? ja by som do toho išla, ale si ochotná znova podstúpiť všetko okolo toho...tvojej túžbe rozumiem, ale si aj ovplyvnená hormónmi, keď sa na to pozrieš racionálne, chce sa ti znova do celého kolotoča pustiť? synček má koľko rokov? zvládla by si dve deti sama, kým by bol muž v zahraničí? aj finančne všetky procedúry? lekári akí majú názor na tvoje ďalšie tehotenstvo?

maggie86
10. jan 2023

Chapem, ja som tiez mala dost kym sme sa dopracovali k prvemu. Tiez IVF, psychologicka, trilion vysetreni, zakrokov, aj medrol som chvilu brala, fraxik detto, nastastie len prvy trim..nam sa ale po neuspesnych ivf zadarilo prirodzene, takze flintu do zita by som uplne nehadzala. Len ten stres cele tehu, bala som sa aj dychat, aby sa nieco neposralo. Ja mam teraz opacny problem, vzdy som chcela 2 deti ale nechce sa mi znova prechadzat tym stresom. Takze ak si ty nastavena do toho ist, preco nie. Len sa neupinaj na to posledne embryo, moze vyjst, nemusi. Manzelovi kup kvalitne vitaminy, na zlu mofro robia zazraky

zuzinka888
16. jan 2023

Tak to musis rozprudit debatu s manzelom nie na MK. A zvazit co a ako a kedy. Drzim vam palce nech sa zhodnete a skusite.♥️