Všetko tip top
Ahojte, chcem sa spytat takuto vec. Uz dlhdiu dobu ma zaraza jedna vec.Ako v tejto dobe skoro kazdy vyuziva soc.siete,samozrejme aj ja,som na IG,na Fb,...a na IG sledujem jednu mamicku,ma sve deti a vsetko ma tip top,vsetko zvlada,ma pefektnu postavu,vlasy,pery,nohy,manikuru,pedikuru,dokonaleho milujceho manzela,stastne deti,vie super varit,v biznise je tiez sikovna,chodia na dovolenky a uzivaju si zivot.Je aj pekna.Nie,nezavifim jej ! Lebo zasa to tu niektore bufu pisat,len preco ta zena takto klame.Viem,ze sa neda byt v kazdej oblasti zivota dokonala a keby to tak aj naozaj zvladala a stihala,tak klobuk doli pred nou,ale vazne sa tak prezentuje ze vsetko zvlada a zivot je pre nu gombicka.Nie,nezavidim jej!!
boze este ze ja na tom instagrame sledujem akurat tak moju sestru 😂 aby mala 12 followerov, vlastne mi je uplne ukradnute ako to maju ini a hadam niekto neveri, ze to co tam ukazuju je pravda a reflektuje to realitu, teda tie co sa hraju na supermatky a ak to pravda je klobuk dolu a idem si ja dalej pit kavu v rozhadzanej obyvacke kym dieta spi a na veceru budu parky ❤️
Moja mala sleduje jednu, ta ma.4 deti, ale co viem, raz tam vravela, ze jej chodi daka pani upratovat. A tiez dava len tie sceny, ked stiha a ked je vsetko tip top, nie ked jej tam placu deti a tak . Len obcas ukaze neporiadok a tak.. su situacie, ktore malokto da na socialnu siet..
@petamich ja nikoho, ani IG nemám, ani ho neplánujem mať 😂
a tebe co brani sa retusovat, stiahni apku, kde sa da retusovat postava aj tvar a su apky, kde sa da retusovat aj v akej krajine, si pripadne pozadie s bazenom atd alebo tieto cice postuju hocake fotky nalakovach nechtov - a mas. Vsetci to tak robia - a klamu. Skutočnosť je taká, ze stoji ufulana v zastere a vrieska po detoch. A ani taka chuda neni, ako prezentuje.. boze, ze este niekto v dnešnej dobe verí tymto IG srajdam, normalne nevychadzam z uzasu 🙏
A co sa vlastne pýtaš? Lebo tam nie je ziadna otazka.
Napríklad ako sissque?
Pred polrokom bol v telke film Matky. A tam bola presne jedna ig matka, pozri si, ak si to ešte nevidela. Tam niekde bude aj tá realita...
@tosanosi ano, najlepsie, ked zadrela, ze “pracujem” 😂
Nemusí to byť všetko hrané, aj keď áno, väčšinou na sociálnych sieťach musia títo ľudi vyzerať dokonale ako aj ich celý život, lebo ich to živí. To ale neznamená, že to tak nemôže byť aj v skutočnosti. Každá žena má iné deti, inú domácnosť, iného muža, iné babky, je sama iná. Tam je hrozne veľa faktorov, ktoré môžu ovplyvňovať to, ako tá ktorá žena zvláda materstvo a všetko okolo toho. Kľudne to môže dávať aj ľavou zadnou, keď má na to podmienky.
v prvom rade - ten pohodlny zivot jej platis aj ty len tym, ze ju sledujes. odporucam minimalne IG odinstalovat a ignorovat. mne to tiez nerobilo dobre, velmi som sa porovnavala. nebola to zavist, ale enormna snaha byt tiez dokonala ked predsa sa to da podla tych fotiek, nie? potom moj mozog zafungoval a uvedomila som si, ze den ma 24 hodin a my vidime z ich dni 2 momenty, len momenty, a nevieme co sa dialo predtym a potom…ako to je naozaj vidis vtedy ked sa nejake zname pary rozchadzaju - este vcera tvorili dokonaly par a dnes oznamuju rozchod. davnejsie som sledovala jednu cesku mamu na yt a ona tiez hovorila ako idu s manzelom na veceru, na dovolenku, na kavu…vsetko vyzeralo super a odrazu, ze sa rzchadzaju, stahuje sa od neho. takze do poslednej chvile vytvarala tu iluziu stastneho vztahu. a tak je to so vsetkym. zi svoj zivot, inspiruj sa, ale neporovnavaj sa!!
Nechápem, prečo by to malo byť klamstvo. Za deň zazije veľa pekného a niečo z toho odfoti. Však nemusí fotiť aj neporiadok a hádku s manželom nie? Nemá uzavretú žiadnu zmluvu, že bude postovat všetko čo zažije. Teda postuje to pekne co ma a každý normálny človek to chápe
Treba si uvedomit ze pre tie zeny to je praca... Oni musia takyo vyzerat a fotit dokonale fotky a tocit dokonale storky lebo inak by ich nik nesledoval.
V Amerike pred par rokmi otriasol skandal. Matka mala 7 adoptivnych deti s ktorymi ro ila uzasne videjka ako sa doma hraju a vydavaju na rozne dobrodruzstva rozpravkove fantasticke, pouzivali vizual efekty. Ludia na youtube to zrali mali 250 000 000 zhliadnuti. A potom sa prevalilo ze ta matka ich tyrala a ak nechcrli natacat videa nedostali jest, zatvarala ich, sprchovala s ladovou vodou, ak sa netvaarili dostatocne stastne tiez bolo zle... ale finalny efekt na youtube bol ze ide o jednu dokonalu stastnu rodinh kde deti mozu byt stastne ze sa dostali k tak uzasnej mame.
A to vas bavi sledovať zivoty inych ludi?ja som rada ked mam ako tak upratane navarene a spokojne deti a mam v πci ci ma nejaka cudzia zena tip top domacnost a dokonaleho manzela..
Ja sice nemam cas na sledovanie ludi na IG, ale preco musi hned klamat? Ano, jedna vec je, ze niekto si moze prikraslovat realitu, druha vec je zas taka, ze si to vie zorganizovat a ma ozaj skveleho manzela. Namiesto stracania casu hlupostami sa radsej venuj sebe a mozno raz budes tiez taka hviezda IG, o ktorej niekto zalozi temu, ze klame.
Aby ludia ako ty, ju sledovali a klikali a ona mala z toho zarobok. Pre nic ine to nerobi.
Ja poznám osobne jednu, ktorá má tri deti a tiež sa takto prezentuje. Vždy dokonalá usmiata, nahodená tip top. S deťmi každý deň niekde inde na výlete. Skutočnosť? Babka sa ide zodrať aby sa postarala o jej tri deti, aby jej dcerenka mala čas obehat kaderníčku kozmetickú, zacvičiť si.....raz som ich stretla na výlete. Babka ovesana taškami, ruksakmi a fotila dcéru s deťmi :D keď sa dofotili, deti šli k babke a žena už hádzala fotky na IG aký úžasný výlet majú za sebou a ako sa to dá aj sama matka s deťmi :D
Takže asi toľko k tomu 🙂
Nieje to realne. Nikto nieje dokonaly. Na IG je jednoduche vytvorit dokonalu iluziu.
Ked mam dnes skarede vlasy, tak si odfotim nechty lebo vcera som bola na Manikure. Ale vlasy si dnes neodfotim. Ked kazdy den odfotim to co je prave dnes dokonale tak to posobi tak akoby som kazdy den bola perfektna...
Alebo v dobry den urobim viac fotiek ktore sa pridavaju potom na IG postupne pocas viacerych dni 😊
Ver ze nikto nieje dokonaly. Poznam osobne par takych dokonalych matiek a niektore by si nazivo nespoznala 😅
Nedávno som videla smutný príbeh o dokonalom páre, ale tak sa prezentovali len na sociálnych sieťach...v skutočnosti to bola jedna hrôza a nakoniec sa to skončilo tragicky. Takže netreba brať všetko čo je na internete za skutočné. Väčšinou to má ďaleko od pravdy. 😒
Mne to príde,že mamičky na materskej využívajú deti na to aby dostali spolupráce
Mám spolužiačku zo Strednej,ktorej sa narodila dcéra a stále ju foti a pridáva na IG a robí spolupráce
Podobne ako xy žien napríklad Židekova, Bagarova
Nečítam zatial diskusiu, len pridam..Či je dokonalá netuším, myslím že nikto dokonalý nie je.. avšak ja by som na tvojom mieste pátrala po príčine prečo ťa čosi také irituje.. prečo ťa trápi ako sa nejaká iná žena prezentuje? Dostáva ťa to do nepohody, cítiš sa ty menejcenne? Ja teda ani zďaleka nie som dokonalá, uvedomujem si svoje chyby, určite ich mám aj viac ako tie o ktorých viem.. nikdy by som nemala sebavedomie byť influceerka ktorú by ostatní sledovali.. ale ak to tak niekto má, vôbec ma to nerozhádže.. sama poznám osobne viac žien ktoré zvládli veci čo ja nie.. resp.nikdy som nebola v situácii že by som musela zvládnuť to čo ony.. necítim sa však preto zle.. ak by som sa cítila, nie je to chyba tých žien, ale bolo by to moje vnútro čo by ma do tej nepohody dostávalo.. a tam by som pátrala po tom prečo to tak vlastne je? Čo od seba očakávam, kde to pramení? To nie je závisť, to je súhra súvislosti z minulosti keď človeka irituje iný človek ktorý s tebou nemá nič spoločné..
Myslíš Gaborik? 🤣 Má opatrovatelku, upratovacku, kopu prachov, nehnutelnost pri mori...aj ja by som bola tip top 😁
Neviem či si nepostrehla v akej dobe žiješ,že sa pozastavuješ nad fiktívnou dokonalosťou prezentovanou na sociálnych sieťach, veď je to v dnešnej dobe najdôležitejšou prioritou bezduchých existencií,tu by ozaj nebolo nič na závidenie.
PS:Ukazuje dotyčná aj ako kaká?Ako zvracia keď je jej zle .. atď atď atď,neukazuje život ukazuje rozprávku a tá sa žije na sociálnych sieťach nie v realite.
Nikto nežije dokonalí život bola by to poriadna nuda ,práve preto dokonalosť neexistuje a keď tak určite nie v tom v čom sa v tejto chorej dobe prezentuje.
Mám rôzne ženy,kamarátky,matky,partnerky okolo seba....mám také čo nestíhajú ani pred,také čo sú dokonale aj v skutočnosti a také tie euolne normálne čo občas ozaj stihnú len navariť. Je mi to absolútne jedno....zo žien ako si opísala si vezmem príklad,vezmem čo chcem a idem ďalej do svojho života....vďaka Bohu že nikoho okrem Kaliho na IG nesledujem 🤪🤪🤪🤪
Pri tejto teme som si spomenula na celkom pekny clanok, ktory som citala asi pred mesiacom a nasla som ho. Mozno su aj vynimky, ale velakrat je to mozno takto: "Pár dní dozadu, keď som bol pri bazéne, som videl mladú mamičku a jej dcérku ísť do bazéna vo veľmi pekných, zladených plavkách. Maminka s veľkou a peknou stuhou vo vlasoch strávila prvých niekoľko minút hlasným rozhovorom do telefónu s kamarátkou, zatiaľčo jej malá dcéra stála a čakala, kým sa dostane k bazénu.
Mama ukončila telefonát a pokračovala v hádzaní hračiek do bazénu a rozhadzovaní opaľovacích krémov na osuške.
Potom, čo našla správny uhol a svetlo, mamka vytiahla statív a urobila si s dcérkou pár selfíčok. Dievčatko už chcelo ísť k bazénu. Mama ju však zahriakla nech počká a zapózuje s ňou pred bazénom, v bazéne, aj pri výstupe z bazénu.
Malé dievčatko vyčarilo veľký Hollywoodsky úsmev a povedalo syr tak nacvičene, akoby to mala za sebou už milión krát. Tak mu mama povedala, že sa môže ísť hrať.
Mama zavolala kamoške z telefónu a začala novú konverzáciu, zatiaľčo dievčatko znova naliehalo: „Mami, možeš prosím ísť so mnou k vode?“ Bola odignorovaná. „Mami, pôjdeš sa so mnou ešte hrať?“ spýtala sa ešte 4 krát.
Mama sa na ňu pozrela, ale vôbec nezavesila.
Po 10 minútach ukončila mama hovor, vzala opaľovací krém, ktorý nikdy nepoužila, vybrala z bazénu hračky, s ktorými sa malá nestihla ani hrať a odkráčala s malou od bazéna.
Sedel som tam a rozmýšľal, čoho som bol neskôr svedkom. Predstavoval som si, že fotky, ktoré nafotila, sú perfektne upravené a zverejnené na sociálnych sieťach s popisom že „čas na bazén“ alebo „making memories“.
Niekde tam je ale ďalšia mama doma s deťmi, s neporiadkom v hračkách, mastnými vlasmi a slinami, alebo maslom na svojom tričku.
Bude unavená, lebo strávila celý deň varením, upratovaním a hraním sa so svojimi deťmi. Pozrie sa na fotku a porovná sa s dokonalou mamou pri bazéne.
Bude rozmýšľať, prečo nemá také drahé plavky a nemá čas vytvárať spomienky ako táto mama. Uverí tomu a bude sa cítiť, že zlyháva. Nikdy sa nedozvie, že to, ako strávila dnešný deň by bolo v jej očiach ďaleko lepšie, ako deň s mamou od bazéna.
To, čo vidíme na sociálnych sieťach, nie je vždy skutočné. Je to nahrané a s filtrami, je to falošný príbeh. Niekedy vidíme prenádherné fotky z dovolenky, krásne domy a vystajlované vlasy, ale je to len JEDEN okamih. Ten najlepší z celého dňa..
❤️MAMA, neporovnávaj sa. SI DOSŤ! Si úžasná a si najlepšia v tom, že si SKUTOČNÁ❤️.
Tvoj neporiadok doma a šťastné deti sú SKUTOČNÉ a sú dôkazom, že to robíš SPRÁVNE." ✔️
Insp. by J. Hibawi
od: Jakub Hanz
Pretoze to je caro soc.sieti. Sleduj aj zeny,ktore tam davaju aj realitu. Niekto si zaklada svoj ucet na dokonalosti a niekto ukazuje aj ako to naozaj vyzera,ze nie vzdy je vsetko dokonale. Ved si nafot izbu,ked je dokonale uoratana,nastajluj sa,pohraj sa so svetlom,odfot sa s muzom,s usmiatymi nastajlovanymi detmi. A potom to davaj na ig a budes aj ty budit dojem dokonalej zeny.
@pink_lady najlepsie, ako to hra, ako vari, okopava zeleninu 😂😂😂
Každá sme super žena len niekto má potrebu na ig dať aj sprepáčením 💩 z rána

Poznam osobne jednu, ktora sa prezentuje ako uzasna mamina, fitnesska, vyzivova poradkyna a pod.. v realite jej dieta visi na krku starym rodicom a mamu vidi par hodin tyzdenne. Je to jedna chodiaca kopka nervov a vzdy, ked sa s nou rozpravam, mam potom migrenu, lebo len sa stazuje na cely svet. Z toho, ze nic neje ma zdravotne problemy a niekolkokrat uz bola v nemocnici. Ale toto na ig nedava. Tam vystupuje ako stastna a dokonala osoba.
Nerozumiem tomu, ako jeden dospely clovek nedokaze vyhodnotit to, ze nie vsetko, co sa ponuka na soc. sietach je odrazom reality. Ze oni su plateni za to, aby prezentovali, ze sa maju dobre a realita byva casto ina. Kazdy, kto ma obciansky preukaz, by toto mal byt schopny vyhodnotit.