icon

Všetko tip top

28. júl 2022

Ahojte, chcem sa spytat takuto vec. Uz dlhdiu dobu ma zaraza jedna vec.Ako v tejto dobe skoro kazdy vyuziva soc.siete,samozrejme aj ja,som na IG,na Fb,...a na IG sledujem jednu mamicku,ma sve deti a vsetko ma tip top,vsetko zvlada,ma pefektnu postavu,vlasy,pery,nohy,manikuru,pedikuru,dokonaleho milujceho manzela,stastne deti,vie super varit,v biznise je tiez sikovna,chodia na dovolenky a uzivaju si zivot.Je aj pekna.Nie,nezavifim jej ! Lebo zasa to tu niektore bufu pisat,len preco ta zena takto klame.Viem,ze sa neda byt v kazdej oblasti zivota dokonala a keby to tak aj naozaj zvladala a stihala,tak klobuk doli pred nou,ale vazne sa tak prezentuje ze vsetko zvlada a zivot je pre nu gombicka.Nie,nezavidim jej!!

ndrag
30. júl 2022

ja beriem cely IG a internety vseobecne s nadhladom. Naposledy je tomu par tyzdnov, co som sa znovu presvedcila aka je to cele iluzia. Tolko spiny vyslo najavo z jedneho "dokonaleho" uctu, ze som si povedla, ze nechcela by som byt v jej kozi ani za svet. A tato sa tym ani nezivila, lebo nema tolko followerov. Inak som vdacna za to, ze nasi nemali internet a nedavali kade tade moje fotky volne dostupne pre cudzich ludi, to by som sa na nich teraz asi velmi hnevala. A keby na tom zarabali, tak to by som uz vobec nechcela vyrastat ako taka mala reklama. 🤐

alexandrahaspi
30. júl 2022

@pallacinka29 gaborik ma tiez iritovala, dala som unfollow, lebo nic hodnotne okrem par receptov nepridavala. Len reklamy a ukazku dokonaleho zivota a pritom
je jasne ze ma upratovacku a opatrovatelmu pri takom velkom dome a stale vsetko tip-top 🤦‍♀️🤣

laila22
30. júl 2022

Never tomu. Poznám jednu ženu, tiež tip top (tak sa prezentuje) na FB a ig.. v súkromí, jedna veľká katastrofa.. A áno tiež dobre zarába, chodí na dovolenky, upravená vždy... Ale ja by som s ňou nemenila.. 😉

snezienkaaa82
30. júl 2022

@lesana25 tak tak, som na to aj došla. 👍🙈🙈🙈

aurorastone
30. júl 2022

Bože kočky všetky ste tu písali o babach co sa prezentujú tip top a nie sú také a ani jedna nenapísala o koho ide a ja som taka zvedavá 🤣🤣🤣

janulik2008
30. júl 2022

@aurorastone aj ja som zvedavá 😀

pink_lady
30. júl 2022

@pallacinka29 a spravi dobročinný bazar kde predava topanky z 790 par krát obute za 490 🤣 a peniazky poputuju na dobru vec 😁

moze
30. júl 2022

Baby a nedate tu linky na tie maminky, ktore su take tip top a sledujete ich? Ja som sa zaregistrovala na IG a rada by som sa inspirovala. Jasne, ze nebudem stihat vsetko, ale to super, co sa mi najviac bude pacit, by som rada odkukala. 🙂

rivini
30. júl 2022

Ono na to, aby si urobila peknu fotku, nemusis mat perfektny zivot, je to momentka. Ale nerealne mi to nepripada, je to vec povahy. Myslim, ze niektore zeny su proste dobre zorganizovane a velmi disciplinovane…a maju velku podporu v partnerovi. Potom sa to vsetko da stihat. Niektore zeny, ked ich dieta spi, piju kavu a jedia horalku, ine navaria, upracu a zacvicia si. Ja sama mam tiez velmi male dieta a stiham sa venovat dotycnemu dietatu, muzovi, stiham sport, urobit vsade poriadok, kadernicku, navarit, mat vzdy vo vaze kvety…nikdy som nemala tolko volneho casu, ako na materskej….a to mam pomerne narocne dieta, ktore zle spi, nemam nablizku ani mamu, ani svokru a nemam upratovacku. No mam velku oporu v muzovi, ale myslim, ze aj velmi dobru organizaciu dna a stanovene priority. Pred materskou som pracovala 50 hodin do tyzdna a naucila sa effektivite. A mam kamaratky, ktore maju nablizku mamu, ci svokru na vypomoc a napriek tomu sedia o jedenastej rano este strapate v pyzame (to inak vobec neposudzujem, len konstatujem). Ale nefotim to vsetko a nikam online nevesiam, lebo by to myslim nikoho nezaujimalo😂😂😂.

laska86
30. júl 2022

Lebo na instagrame je vsetko na míle daleko od reality😉

laska86
30. júl 2022

Nesledovat kaslat na socialne siete a budes riesit podstatnejsie veci v zivote🤗

majka1921
30. júl 2022

@rivini suhlas, ze staci dobre nastylovana fotka.
Raz sme s kamoskou preberali podobnu temu. A cvakla som jej svoju veceru. Mala som objednane indicke jedlo, naliala som si pohar vina, posunula vazu s kvetmi. Zapla dobre svetlo, dala filter...no fotecka na IG jak vysita. Potom som cvakla realitu, z vacsej dialky - na druhej polke stola este neodnesene taniere, papiere co dcera kreslila, na stolicke prevesene veci, vedla susiak s pradlom :D velmi sme sa na tom vtedy pobavili. A veru, tak nejako si predstavujem "dokonalost" tych IG hviezd

kinderzwillinge
30. júl 2022

Ak je to ta, ktoru poznam osobne /robi presne toto vsetko co si popisala/ tak ti poviem, ze je to iluzia, ktoru vytvara a "sliepocky" /bez urazky/ jej to zeru a ochkaju, aka si krasna, aka si uzasna, aka ste dokonala rodinka... ale ver mi, ze realita je od toho odklonena.

rivini
30. júl 2022

@majka1921 super priklad 😅

basska_b
30. júl 2022

@majka1921 presne 😄 Ja si tiez vzdy predstavim, ako odsunu tem bordel nabok a fotia 😄 Ako ta Linda Babusik Adamcikova, pozerala som taky filmik kratky s nou, cisto len zato, ako moze taka, mne nesympaticka, zena mat tolko sebavedomia. Vosli do obycajneho kosickeho panelaku do bytu a ona ze: "Toto je moj manzel za pocitacom, prave upravuje moje fotky", tak som sa dobre pobavila...

basska_b
30. júl 2022

Ono, pre nich je to podnikanie, cize cely den nic nerobia a nevymyslaju, len nastajluju daku fotku a fotia... je to strasne prazdne. Nedokazem to ani sledovat a uz vobec nie sa tym inspirovat alebo sa nedajboh trapit, ze ja nie som taka dokonala.

Pre mna je vzor a hrdinka uplne niekto iny... mamina, co vari, perie, upratuje, venuje sa detom, muzovi a sebe, pripadne aj pracu stiha... a pritom si udrzuje usmev a cistu mysel!

monika494
30. júl 2022

Vypni instagram a odid z facebooku a je po probleme.. Ved je to iba strata casu..

cervenaruza123
30. júl 2022

Instagram je specificky v tom, ze tam profily su vacsinou na nieco zamerane. Facebook vznikol s tym, ze si vacsina dala do priatelov realnych znamych a takto mali kontakt, aj sa postazovali ludia neraz na nieco. Instagram je ale iny, tam vacsina sleduje stranky podla zamerania. Takze aj ta mamicka, ked ju sleduju ludia, co chcu vidiet pekne fotky a dokonaly zivot, nebude tam davat recepty. A ta s receptami nebude davat 20 fotiek svojich deti. Vacsina tych uctov je jednoducho zamerana na nieco a neraz na tom aj zarabaju. Ked si vsimam sukromne ucty, vacsinou nemaju vela prispevkov. Takze IG takmer vobec neodraza realitu. Tam su doslova ucty, ktore sa maju nejak tvarit. Ked chcem recepty, ocakavam od uctu s receptami chutne a prakticke recepty, zaujimave postupy a potesim sa pohladom na kvalitnu fotku toho jedla, aby som si vedela predstavit ako vyzera. Preco by teda dotycna osoba mala na taky ucet davat svoje nepodarene pokusy s receptami? Kazdy ucet ma nejake zameranie

luvika
30. júl 2022

Možno ti pomôže táto odpoveď: Mam kamošku, ktorá je aj mojou kaderničkou. Pekná, šikovná, darí sa jej, ma plno zakaznicok, ktoré k nej rady chodia, ukecana, veselá, dobrý muž, milé vychované deti...denne aj niekoľko krát prida na insta fotku, ako je na káve, alebo na nejakom výlete, tu také nove saty z nákupov, tu manikúra atď...človek si pomyslí koľko krát, že wau. A potom tak raz za čas idem s vlasmi k nej do kaderníctva a začne, ako sú deti vkuse u svokry, ako muž vkuse v práci, ako je unavená, ako má boľavé nohy, ako jej vznikla alergia z dychania tych farieb atď...tak sa jej minule pýtam, že "počúvaj, ja nechápem, ved vždy denne si ráno na nejakej kávičke, výlet, koláč pre deti..." a ona mi povedala toto: "Moja, to sú len fotky. Ráno utekám do práce, hodim deti k svokre, po ceste mam kaviarnicku, kde mam 2 minúty času na vypitie, počas ktorých to cvaknem a hodím na instagram. V práci robím, obed si nechávam voľný, koľko krát ho obetujem a idem pozrieť handry v obchodoch, alebo skocim na manikuru, lebo inokedy nestihnem. Sém tam si niečo kúpim, väčšinou ale nie, ale tak fotku aspoň urobím. Potom sú aj zákaznícky, ku ktorým chodím ja domov, najmä víkendy svadby atď, po ceste tam vidím niečo pekné, ako hrad, lúku ci čokoľvek, a na fotke nik nevidí, že to nie je celodenný výlet, ale 10 sekúnd zastavenia kvôli peknej fotke. Večer vyzdvihnem deti, svokra nabali koláč,odfotim ho doma, ved ja piecť vôbec neviem...bežne riešim medzitým choroby svoje, deti, na krúžky ich nosí muž, ja som jedine vystúpenie nevidela...".. tak ti poviem, prišlo mi jej až ľúto a teraz, keď sa pozriem hocikedy na jej fotky, tak si pomyslím, ze chúďa. Asi toľko k tomu celému.

luckynat
30. júl 2022

Som sa teraz dobre zasmiala. Cely instac je jedna velka iluzia, ja osobne poznam niekolko influenceriek s naozaj vysokymi cislami followerov.
Moja byvala naj kamoska je na insta velmi znama, okrem “prace” ukazuje deticky, manzela, psa,… Ale to, ze decka maju z IVF nespomina, pretoze muza ma impotenta, ktoreho na sex presviedca polroka a aj to si on musi pomoct viagrou. Pes plzne jak sialeny, to ste nevideli tie chlpy, co maju doma vsade- ona by toho psa uz najradsej vysadila dakde na dialnici ale ten jej impotent by to asi neprezil 😂 ale na insta su samozrejme dokonala rodinka a muzovi pravidelne lasku vyznava, i ked, samozrejme, skripe to jak hovado u nich, kedze je sexualne uplne frustrovana.
Dalsia znama ukazuje dokonale dieta, dovolenky,… lenze tie dovolenky su v skutocnosti vylety za sugar daddies a dieta je non stop s babkou.
Ja na insta neverim nicomu. Inspirujem sa co sa handier tyka, potom 3/4 handier vraciam lebo to je jeden shit.

ailiba
30. júl 2022

Pravdaze kazdy dava na socialne siete len to najlepsie. Ved je to normalne. Co tam ma dat? Ze ma problen s hemoroidmi? Alebo, ze uz rok nespi s manzelom?
To nie je realita... Iba cast toho. Negativami sa nikto nechvali. Kazdy mame svoje problemy.

majki_ki
30. júl 2022

@luckynat normálne uvažujem, ktorá ,,celebrita,, má detičky muža psa :D

veronikastrickova
30. júl 2022

Nie niesu super zeny. Urcite take existuju, ale vacsina a naozaj 99% je iluzia.

aurora33
30. júl 2022

@luvika k tým fotkám, raz som sedela na záhrade a učila som sa. Vedľa susedka tiež sedela vonku a čítala knihu. Tak sme sa jedná druhej pozdravili a učila som sa ďalej. Zrazu som si všimla že vošla dnu, potom vyšla von prezlečená. Na sebe mala kraťasy, tielko, klobúk a slnečné okuliare. Zobrala do ruky kliešte na mäso, do druhej fľašu piva, postavila sa ku grilu (nezapalenemu) a zakričala na sestru nech ju odfotí. Sestra ju odfotila, ona všetko položila na stôl a sadla si na stoličku a znova vzala knihu. To bolo všetko. Večer som si pozerala fb a zrazu mi vyskočila jej fotka s popisom ,,grilovacia sezóna zahájená ". Vtedy som dala unfollow 🙂

luvika
30. júl 2022

@aurora33 😂😂😂 toto už je ale choroba podľa mňa.

luvika
30. júl 2022

@majki_ki napr mne prvá hneď napadla minidiamondblog 😂

aurorastone
30. júl 2022

@majki_ki ze ani jedna tu nenapíše o koho ide 😁

veronikastrickova
30. júl 2022

@aurora33 presne!

majki_ki
30. júl 2022

@luvika tak to ani netuším, že kto je :D