Všetko tip top
Ahojte, chcem sa spytat takuto vec. Uz dlhdiu dobu ma zaraza jedna vec.Ako v tejto dobe skoro kazdy vyuziva soc.siete,samozrejme aj ja,som na IG,na Fb,...a na IG sledujem jednu mamicku,ma sve deti a vsetko ma tip top,vsetko zvlada,ma pefektnu postavu,vlasy,pery,nohy,manikuru,pedikuru,dokonaleho milujceho manzela,stastne deti,vie super varit,v biznise je tiez sikovna,chodia na dovolenky a uzivaju si zivot.Je aj pekna.Nie,nezavifim jej ! Lebo zasa to tu niektore bufu pisat,len preco ta zena takto klame.Viem,ze sa neda byt v kazdej oblasti zivota dokonala a keby to tak aj naozaj zvladala a stihala,tak klobuk doli pred nou,ale vazne sa tak prezentuje ze vsetko zvlada a zivot je pre nu gombicka.Nie,nezavidim jej!!
Minule o tom hovorila v Telerane influencerka Zidekova, kolko prace a pripravy je za každou fotkou.
Ja by som to tak neriesila, je kazdeho vec ako sa prezentuje na sietach a co tym vlastne sleduje. Aj keby bola ta mamicka, co ju sledujes, dokonala len na ig, aký to má vplyv na teba, tvoj život, tvoju pohodu, tvoje šťastie? 😉
@simona1994 tak mne to príde zvláštne že napíše že na "anketu" jej odkliknu ale na hlasovanie nie. Áno, robí to čo robí ale už myslím že dávno to nie len o tom. Má fajn nápady ale každý boží deň len hlasujte a hlasujte a to nie je ani ešte "finále" 😉
@vanilka83 hlavne že na fotkách vyzerajú super 😀
@pallacinka29 presne toto 😃 ved kto by vydrzal s takou “dokonalou” zenou. Ozaj vsetkeho vela skodi.
@janulik2008 Strasne je trapna ta Silvia.
@janulik2008 vieš čo mne by sa nechcelo vyzerať stále tip top od rána do večera 7 dní v týždni ešte aj keď mám menzes ci náladu pod psa...mam 1 známu,strašne sa mi páči aká je vždy upravená krásna sexy stále kedykoľvek ju stretnem aj s 2 malými deťmi, aj som sa chvíľu snažila držať sa jej štandardu,ale prišla chrípka,bolesť hlavy,menzes,PMS ,deti boli jak utrhnute z reťaze a ja som to zabalila v momente...nie som ničí otrok ani instagramu,ani svojho zovňajšku, ani názorov ostatných ľudí ako sú všetky influ ...mňa dojalo raz keď kamoška na fb dala fotku v nemocnici na lôžku so zlomenou rukou v sadre a vyzerala ako vždy komplet makeup umyté vlasy a to ma malé dieťa akože asi by som sa na to vykašľala fakt kvôli 1 fotke na fb si jednou rukou druhou boľavou robila linky atď....ale je to o prioritách samozrejme a vieš ze nemá aj tak žiadneho muža ani priateľa?žije s tou malou sama ,takže to ze je vždy sexy a tip top nie je zárukou toho,že je šťastná
@alexandrahaspi ja tu Silviu tiez nemusim a velmi som prekvapena kolko followerov ma. Ze niekoho bavi ten jej profil 🫣 ona sa aj tu na MK snazila spamovat len tu ju baby velmi rychlo zrusili….
@luckynat ona odišla kvôli tomu, že nemala na MK čas tuším. Ale hej všimla som si, dala sem tip na to ako prebaliť bábätko v zmysle aby keď sa náhodou pokaka aby do toho nedalo ruky, ale tam ju dievčatá zrušili že kým sa snaží človek dať ruky dieťaťa do bodyčka tak dieťa mohlo byť dávno prebalene. Aj bola ambasádorkou
@janulik2008 to je dalsia crta “influenceriek”… nieco odkukat zo zahranicneho webu a tu z toho spravit jadrovu fyziku… lebo vsak vsetko potrebuje nejaky navod 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pallacinka29 keby som vedela aký boom to spôsobí, tak som mohla to použiť ja skôr 😀😀😀
@katuskamala1 segra ide s malou aj na pichnutie pier, a na ine veci. Takze nie babka nieje opatrovatelka ani v uvodzovkach, ako to niektore vyuzivaju. Inac ja ich tam mam uz 9.den na prazdninach. To ze da niekto na par hodin babke, brat ako len opatrovatelku v uvodzovkach je trapne. Je to babka. Rodina. Lubi svoje vnuca. Ale niekto si to vie zorganizovat, lebo to ma vsugerovane, ze sa namaluje za 10 minut, udrziava vkuse poriadok, snazi sa prat a zehlit hned, ked to tak mas naucene dokazes stihat vsetko, aj vyt len na domacej strave. V realite take baby su, ktore su podla tohto meritka dokonale.
Ale este som nevidela ziaden influ profil, ktory by bol 100% realny, lebo algoritmy nepustia a nebudu davat realitu/veci, ktora ich sledovatelov nezaujima. Preto jedna ukazuje cvicenie, druha vychytavky pri detoch, tretia vari.
@veronikastrickova ja som bola na pery aj na botoxe aj s dvoma detmi 😀😀😀😀 ciste zufalstvo ale co narobim ked sa inak neda.
@alexandrahaspi ja som slaba organizatorka, zato v improvizacii som dokonala 😃
@veronikastrickova jemine. To fakt ma ides oznacovat za trapnu??? Preto co som napisala? 🙈 Okey, rešpektujem tvoj nazor - si asi clovek co si horkokrvne obranuje svoju rodinu. No naozaj, ale naozaj som tym nemyslela nic zle, a ja naozaj s tebou plne suhlasim v uplne všetkom. Tie úvodzovky si ale proste nepochopila 🤷♀️. Nechcela som sa ta dotknut, tak si asi nezasluzim oznacovat moje slova za trapne....
✌️

@janulik2008 mne je týchto žien niekedy až ľúto, stále sa naháňať za naj fotkou dňa, za dokonalosťou za lajkmi a followermi ved to musí byť brutálne zväzujuce, život ako v zlatej klietke,žiadna sloboda,len celý deň varit ci piecť ci robiť si vlasy a makeup len pre jednu dokonalú fotku ,ale to ze ju kvôli tomu buzeruje muž, že mu ide s tým už na nervy,lebo čumí stále do foťáku do mobilu a na neho sa ani nepozrie,že chodia furt len pi restikach lebo je z toho unavená a nevládze už po tých 3 bio prikrmoch navariť aj mužovi riadne jedlo pre chlapa, riadny steak ,lebo ona mäso samozrejme neje,že jej deti plaču kým si retusuje tu fotku....lebo to nie je len tak odfotit poslať...už nikto nevidí