Výlev - potrebujem urýchlovač času
Prosim prepacte za otravovanie. Som vyse 4 rokov doma, 7 mesiacov “zienky domacej” pred sebou a mam z toho nervy v koncoch.
Ja milujem svoje deti, ale kiahne - cca od zaciatku januara (najprv jeden potom druhy), muz dojde o siedmej domov teda von sa dostanem az vtedy. A ja uz snivam o tom, ze je september a ja sa “zbavim” konecne aj mladsieho (skolka).
Prosiiiim co robit aby som denne od tej stvrtej nemala nervy na deti a neotravovalo ma vecne kto si bude sp mnou kreslit, hrat sa, citat si?
Ja som vdacna ze sme zdravi a ze manzelova praca nebola ovplyvnena koronov a uvedomujem si ze oproti inym ludom mam “lahky zivot”, ale ja sa uz citim total vyhorena doma a snivam len o tom ze rano bude doma ticho a ja sa budem venovat veciam ktore mi dovolia sa sebarealizovat. Skorsi nastup moc nie je realizovatelny 😂 ale akonahle si sadnem ze teraz Vas mam niekde tak surne potrebuji nieco 🤷♀️ Pride pan tatko vecer a on si moze citat na tablete a deticky ho “neotravuju” 🤷♀️😂
@hederamonstera ano serie, to, ze ona stiha a niekto iny mozno nie.
Taky ten samonasieraci, vecne uhundrany typ
@midori123 skor nasla nieco u autorky, co sama nema
Ja ta uplne chapem...dnes som mala rovnake stavy, ked som varila, jedno dieta kricalo do jedneho ucha, druhe do druheho....ano som stastna, mam krasnu rodinu a zdrave deti, ale tp nic nemeni na tom, ze som tiez len clovek, co sa v noci nevyspi a cez den nezastavi, tak mam pravo byt aj unavena 🙂 Neboj, ja si vzdy vravim, ze aj ked to teraz tak nevyzera, tak mi budu tieto casy este aj chybat 🙂
@hederamonstera aj to moze byt.
@hederamonstera Ja mam ticho ráno o 4,00 .Jasné
@hederamonstera Mám deti. Čo kludne spinkajú - oproti autorke. Mam prácu.Autorka je 4 roky doma. Cize ako? co sama nemá? Mám všetko.
Idem sa s deťmi najesť... Nieže sa tu pobijete 😂
Monicka bude nejaky troll co sa nudi 🙂
Necitala som reakcie, som v podobnej situacii a mala som podobny vyhorety stav, ale len chvilu.
Mna materska bavi.
Ale aj na mna ta frustracia dosla.
A potom som si uvedomila, ze o par mesiacov idem do prace. Tvoj cas s detmi, aktivny cas,kedy sa im naozaj budes venovat sa skrati na 15min denne. Ano! 15! Ver alebo nie, ale tak to je.
A povedala som si, ze teraz mam prilezitost im nieco odovzdat, moj cas, moju pritomnost, nieco ich naucit, a ze to naplno vyuzijem. Dnes sme sa cely den prehrali a bolo nam fajn. Sice som vypila 3 kavy (take moje 5minutove uniky od deti), ale bolo nam fajn 😉 vsetko je nastavenie v hlave.
@hederamonstera monicka je presne ten typ cloveka, co nep***bes-nevysvetlis🤦♀️🤦♀️🤦♀️😩😩😩😂😂😂😂😂
držím palce, úplne ti rozumiem. prejde to, uvidíš, vyškrtávaj si dni v kalendári a za každý sa odmeň niečim dobrým, alebo si niečo pekné kúp, aby si sa cítila odmenená
@monicka10 ja ti poviem, co vsetko ty nemas.
Nemas v sebe kusok laskavosti
Ani stipku pochopenia
Nulova tolerancia
Sympatie voci tebe nulove
Chyba ti uplny zaklad pre to, byt stastna, nie si vyrovnana. Aj ked sa nas vsetky snazis presvedcit o opaku.
Spokojny clovek nepotrebuje druheho ponizovat.
Naopak, povzbudzuje, utesuje, dava usmev.
Skutocne vyrabas stromceky stastia? Vnimas, aku energiu do nich vkladas? Verim, že lepsiu, ako predvádzas tu
@monicka10 Ty si sama o sebe nejaký stromček šťastia, to ti teda poviem, ale nejaký toxický, ktorý prináša do domu smrad a zlosť. Si riadne otravná jak šváb, nie a nie sa ťa zbaviť. Mne to skôr príde, že až taká dokonalá ani zďaleka nie si ako sa nám tu snažíš nahovoriť. Dobro sa totiž chváli samo, netreba to tu stokrát vnucovať nejaké tvoje vymyslené úspechy. Ty si určite nejaká nabručaná, zakomplexovaná, smutná škaredka, čo tvrdí, že neventiluje po fórach, ale práve ty tu ventiluješ nejaké svoje komplexy a frustrácie. Neznamená, že keď ty vo svojom pseudo svete veríš, že si dokonalá, že tomu veríme aj my. Naopak, tvoje správanie dokazuje pravý opak. Veľa žien ťa tu už teraz nemusí, určite ani v reálnom živote nemáš kámošky, z práce nosíš evráče, ale nikto ťa tam nemá rád, lebo ľudia jednoducho takých, ako si ty, iba trpia. Závidíš autorke zdravie, zdravé deti a dobrého muža, určite ani nemáš chlapa, čo ťa vie ukľudniť a "postarať" sa o teba, inak by si nebola taká predráždená. A v neposlednom rade ti to strašne leží v žalúdku, že autorka vlastne nemá žiaden vážny problém a zožiera ťa to, lebo ty si tam v živote ešte nedospela, k riešeniu takých záležitostí. Ty si na spodku Maslowovej pyramídy, to znamená, že to je dôvod, prečo to nechápeš. Radšej si nájdi chlapa, ak sa pri tebe nejaký vôbec dokáže zdržať, a vybi si svoje úzkosti tam.
Nemas v sebe kusok laskavosti***---asi mám.Inak by som nedávala stromčeky
Ani stipku pochopenia ***----ano tej čo si zaslúži adhd, davnom sindrom atd..
Nulova tolerancia
Sympatie voci tebe nulove---ani ja ťa nelúbim čosi ? Chlopa áno ten tu neni.
Je mi jedno .Ked založim frflajúcu tému možete potom mi hodiť komenár.Váš názor na mňa ma nezaujíma. Je mi jedno čo si suseda či ty o mne myslia. Juj bojím kôli susede čo povie si dám aj šatečky.Nie idem v teplákoch .
Nikdy neskuhrem.Ja mám hrdosť. Neskuhrem , nežobrem, nesťažujem.Čo si každý nasral to má .-Bez servitky.

@hederamonstera veď som jej písala, že nech si vezme loptu a zakope si futbal