Vzácne chvíle s deťmi: Dokedy ich prežívať?
Moja dcérka čochvíľa bude mat 5r, okrem roboty a škôlky všetko robíme spolu a spolu sme, hráme sa, chodime von... samozrejme aj sama sa zahrá ale ja s ňou ľúbim byť 🥰
Vždy pred jej narodeninami ma chytajú takéto stavy... dokedy ma ešte bude potrebovať 🥺 Dokedy sa bude so mnou hrat, tráviť čas...na ihriská chodiť...
Tak rýchlo ten čas pri nej letí...a ja si ju chcem vychutnať čo najdlhšie...asi som veľmi precitlivena ale možno aj iná mamička to niekedy tak cíti....
🙏
Je v poriadku milovať deti, ale nie nechať to prejsť do extrému. Potom sa zrútiš, ak pôjde na internát, ak sa vydá?
ja mám 28 a stále rada s mamou chodím na výlety a prechádzky :D takže nestresuj a buduj dobrý vzťah... určite to v puberte bude zložitejšie ale potom sa to zase vylepší
Možno trošku iná odpoveď. Budem mať 22 a stále sa aktívne zaujímam o mojich rodičov, aj keď s nimi už nebývam. Vždy si rada nájdem čas na spoločné aktivity, ako turistiky atd. A zaujímala som sa o čas s nimi aj v puberte.
JE velmi dolezite by si v zivote mala okrem materstva aj ine veci co ta naplnaju a robia naozaj stastnou , inak budes mat velmi nestastnu a skaredu buducnost
Ja mam 23 a stále sa o rodičov zaujímam.. Sme spolu aspoň 2x do týždňa, chodíme na nákupy, na mojito atď.. Zaujímala som sa vždy, aj v puberte a rada s nimi trávim čas. A to isté so sestrou.
S dospelou dcérou stále chodíme na výlety, večer na drink, alebo kávu . Pokiaľ si s deťmi vybuduješ pekný v detstve , nevidím problém s nimi tráviť čas aj v dospelosti, len teda už ho budete tráviť inak
Nieje to prehnane trosku ? Aspon mne to z prispevku tak pride. Svoj zivot zijes ? Teda ked pises ze okrem roboty si stale s nou. Aby si sa potom nebala zit vlastny zivot ked bude väcsia. Pretoze take prispevky su tu casto. Ale k teme, aj ako dospele zeny chodime s mamou niekedy na kavu, do obchodov atd. Preco nie ked je cas
No ono je to pekné, ale mať až takéto stavy? Netreba sa na to veľmi upínat, treba s deťmi tráviť čas plnohodnotne, a viesť ich k samostatnosti .. aby si na tie super chvíle mohla spomínať v dobrom, a bez depky 😉
Záleží, aký máte vzťah 🙂 Moja má osem a trávime spolu tiež veľa spoločného času.
Treba ju vychovať tak, aby prišla aj keď ta už nebude potrebovať 🙂 vieš ako to myslím. Sú ľudia ktorí aj v dospelosti trávia čas s rodičmi, idú spolu na výlet, na bajk, na turistiku, do kina... Proste to dieťa za tebou príde lebo chce, nie lebo potrebuje. Ak budete mat pekný vzťah, nemusíš sa báť, samozrejme to už nebude také intenzívne lebo bude mať svoj vlastný život ale to ty tiež 😃 prídeš na rad ty a tvoje koníčky, budeš sa rozmaznávať a užívať si, že máš konečne čas aj na seba. Každé obdobie v živote, má svoje čaro.
Aj ja som.bola s mamou na . mnohých výletoch
a este sa chystame
svojim sposobom navzdy (obrazne nezijeme navzdy) 🙂 len sa zmeni frekvencia
To je prudko individualne.. su deti, ktore aj v puberte radi travia cas s rodicmi a su deto, ktore nie . Nas syn sa este tak hraval a chcel travit cas do 13 rokov a par mesiacov..u dcery uvidim, ma coskoro 13 a ta stale rada so mnou travi cas.
Keď budete mať skvelý vzťah tak sa nemusíš báť že by to niekedy skončilo 🙂 Len sa ten čas strávený s tebou pozmení vzhľadom k veku a situáciám 🙂
Nerob z dieťaťa modlu, aj ona aj ty potrebujete čas osamote.
Pozor na opičiu lásku, z tvojho príspevku až srší.
Dokedy? Kým nedovŕši vek,kedy jej to bude liezť na nervy,že nič nemôže sama
Moja dcérka bude mať 10 rokov, stále so mnou rada trávi čas, no už trávi čas aj s kamoškami a pobede chodia spolu na Ihrisko. No stále je taka mojkacia, veľa sa rozprávame, smejeme, a víkendy chodievame vždy na chatku,kde sme spolu celý čas. Zatiaľ tam chodí rada, no tiez občas mám myšlienky...že dokedy 🤔🤗
Sprav si ešte 1-2-3 deti a budeš rada, keď budeš mat od nich 5 minút pokoj.
a ja sa zas teším kedy konečne " vypadnú " , lebo vtedy budem vedieť že moja výchova bola dobrá , zvlášť ak budú samostatné a životaschopné.
Nepustaj sa pri kazdych narodeninach ale uc sa zit svoj zivot aj bez nej. Je to dolezite pre obidve.
Moja dcéra mi na 11 narodeniny povedala, že nikdy nikam nebude chodit bezo mňa. A keď aj pôjde s kamoškami, môžem ísť s ňou. Teraz má 15 a veru chodí a kamoškami sama. Našťastie 😊 Tiež bola taká nálepka, všetko so mnou. Ale aj napriek tomu, že už nie som jej number 1, stále máme úplne parádny vzťah.Prostredná má 11 a najmladšia 3, tie sa má ešte stále držia, nonstop su pri mne a užívam si to. Ale aj sa teším, keď už budú mať 15 🤪
Ďakujem 🍀
Neboj aj mňa to občas na padne .tak že nie si sama
moje dieťa od 12tich už len kamarati a od 16 tich svet , vidime sa tak raz do roka na par dni
Ja mam 38, muz 40. A s rodicmi sme stale 🙂 Byvame blizko. Som u nasich niekolko krat do tyzdna aj s detmi a muz u rodicov tiez. Aj ma vylety spolu chodime. Muzova sestra s rodicmi chodia aj na dovolenky. Ja s maminou,detmi a s mojou sestrou a jej detmi tiez na vylet, prechadzky. A je to tak aj v rodinach mojich kamosiek, znamych. Cize ak budete mat dobre vztahy tak to bude na stálo 🙂 Ale chapem ta. Ja vzdy ked ideme naprv na vylet tak rozmyslam dokedy to syna bude bavit chodit s nami.ma 10 rokov. Dcera ma 4. Tiez viem ze bude smutna ked on uz s nami nepojde.
@renesance80 to je hrozne
My sme tiež dosť sudrzna rodina, sme spolu casto.. len tak na obed spolu, na chalupu, na dovcu... napriek tomu som aj pocestovala, aj žila pár rokov v zahraničí.. kľudne som s mamou visela na linke niekoľkokrát do týždňa😀. Nechápem tie komenty, že kto žije súdržne s rodinou, zle dopadne. Sorry, ale:😁🤦...

ešte dlllllho, užívaj a nekaz si tieto chvíle opušťákmi 🙂 lebo naozaj to rýchlo letí 🙂