Zanedbaná mama
Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať ,či aj vy ste sa zanedbali narodením dieťaťa , lebo ja áno a už mi to dáva najavo aj muž, svojimi poznámkami..on sa o seba stará..
Potrebovala by som schudnúť , aj líčiť by som sa chcela, celý život som v elegantnom chodila , namaľovaná , takú má aj on spoznal...teraz takmer o seba nedbam, neviem sa nakopnúť...boli ste niektorá v takej situácii, čo vas nakoplo? Som mamička 2 deti ale tak to nie je výhovorka
@cicikmicik myslim ze skor ide o to ze niesi sebavedoma .Niektore zeny sa vedia niest aj s kilami navyse .Ja napr.aj ked trosku priberiem a napriek tomu ze mne to vadi nedam to pocitit a obleciem sa tak aby som vyzerala dobre a myslim ze aj vyzeram lebo vzdy som mala vela napadnikov😊😉
Nie ze by som o to stala ide mi skor o to ze ja sa citim fajn a vyciti to aj okolie a samozrejme potom aj muz doma.A to ja sa moc nemalujem a, chodim na sportovo viac menej a muz vzdy ze aka si vyfintena 😂😂😂
Dohodni sa s manzelom, ze potrebujes xy casu denne ci tyzdenne, ze chces si ist zabehat/oholit sa/skocit na nakupy atd, ak ta taku chce mat, da ti iste rad priestor. Nie ze nestihacka narychlo popri detoch. Obaja budete spokojni
@cicikmicik tiež si myslím že som trochu zanedbana.
Tiež sa neviem dokopat trošku sa starať o seba. Pacia sa mi nalakovane nechty ale stále sa snini babrat sa mi nechce. Muž mi nič nevravi. Stále povie že som najkrajšia a pod . A pre seba sa mi nechce 😁😂
Manzelovi oznamit, ze ma odteraz deti obden na starosti hned ako pride z práce, pretoze ides do fitka 😀... a samozrejme ocakavas, ze bude aj nejaka zdrava vecera, ked dorazis po cviceni, a vyzehlit tez moze.
Vies co ja som dva tyzdne bola jak zalesak a potom dost. Dnes uz som nabehla konecne ku kadernikovi, vo som uz len copy zapletala. Make up ten zaklad nosim bezne, akurat obocie nestiham trhat. Inak sa snazim zachovat samu seba v relativnej normal fasade. Akoze kabelecku som vymenila za elegantnu tasku na kocik, ale inak sa drzim. Ale chapem, je to o hubu, sem tam sa narychlo trosku prikraslim s dietatom na rukach pred zrkadlom. Clovek si zvykne a najde nevidane sposoby ako sa najest a spravit si make up a pod .
Stalo sa aj mne ze som zistila ze obocie nechty a vsetko ostatne mam nejake zabudnute, tak som si dala na kazdy den jednu proceduru raz dva a tak si to striedam. Staci 5 minut a udrziavam sa nejak aby som nebola jak divozienka 😊
@cicikmicik zatiaľ ti len naznačuje a ty nemáš nakopnutie,to príde definitívne až vtedy,keď si nájde inú cicirici a potom to nakopnutie už ani nebudeš hľadať, lebo tvoje sebavedomie ti bude kričať samo,aby si mu pomohla ísť hore a už nie kvôli žiadnemu chlapovi,ale kvôli sebe...smutné,ale pravdivé...

@deti95060810 ona ale nikde nepíše žeby mu musela robiť slúžku, alebo žeby jej muž nadával že ako to vyzerá. Mať poznámku že to už nieje to čo to bývalo mi vôbec hrozne nepríde. Určite od nej nemá požiadavky aby vyzerala ako modelka VS ale podľa mna je úplne normálne že ak zlenivela a zanedbala sa tak jej to po rokoch trosku jemne povedal... Autorka sama píše ze zlenivela takže tu je problém v nej a nie v chlapovi. Veď každá žena by sa mala páčiť v prvom rade sama sebe a starať sa o seba a v druhom rade by mala chcieť byť aj po rokoch príťažlivá aj pre svojho manžela 🤔