Ženy na materskej, ktoré sa o seba nestarajú
Ahojte, dnes som bola v parku s deckami a bola tam skupina zien s detmi do dvoch rokov, asi niaky dojciaci klub, lebo stale rozpravali o polohach dojcenia. Co ma ale zarazilo, ze tieto zeny vyzerali fakt tragicky. Neumyte vlasy, sedive, fakt pribrate, oblecene ako chlapi, az som sa normalne pristihla pri myslienke, ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou. Sorry za vylev.
@alvaluka k tým vlasom... Neviem ci sa to dá vydržať a ake ich mas mastné.
Ale skus umývať vlasy obden,... Mastia sa to vlasy preto lebo ich často umyvas, vysušujes pokožku...
A este k tej všeobecnej krásne, pleti
Niekedy su ženy, ktoré investujú drahe prípravky, cas do seba, celu radu starostlivosti, ale zial z hľadiska chorôb, alergi, nie vzdy budú vyzerať dokonalo aj pri najdrahších prípravkoch a investovaní času do seba...
Niektoré ženy, ludia nedostali do vienka gény pevných nechtov, pekných hrubých vlasov, peknej pleti,neochlpenia ats atď
Su rôzne vnútorné choroby, ktoré sa prejavujú navonok... Zvýšené hormóny, štítna zlaza,autoimunne ochorenia, Celiakia, alergie na potraviny, HiT, zápalky žalúdka, čriev a nemusia to mat len zk stravy. Často su to dedičné choroby....
@fantaghiro21 úžasné si to vysvetlila,ale myslím si ,že veľa žien to nepochopí ,ale to je už iná téma 🙂 ale som rada, že vždy sa nájdu žienky ktoré majú normálny pohľad na svet a ľudí 😘
@fantaghiro21 to som ale chcela podotknut poslednym odstavcom. Nie vzdy to je iba o tom, ze niekomu sa nechce a uprimne ja neposudzujem, lebo sama viem, ze mam dni, ked sa ani neucesem, iba vypnem vlasy a tak idem s malou na prechadzku.
Co sa tyka vlasov, nezvladnem mat neumyte vlasy, snazim sa to riesit suchym samponom, ale tento problem sa so mnou taha od mladosti, ale toto leto je extrem. Nieco v tom zohrava aj to, aspon si myslim, ze mame v dome fakt teplo, permanentne 25 a ked sa vonku rozpali tak aj 27 a to v noci vetram o zivot. Mam v plane vyskusat nejaky tuhy sampon tak uvidim, ako to vypali.
V kazdom pripade, nikto nie je v kozi toho druheho a netreba sudit.
tak oni ako kojace matky mozno nepouzivaju deodorant ani farbu na vlasy, nechcu aby to dychali ich deti. Mozno ich manzelia v tom podporuju, ze radsej mastna kojaca zena ako prevonana chemicka tovaren. Ktovie, nech sa nabuduce spyta a bude vediet, ako je to mozne, ze boli oplodnene NIAKIM :DDD
@fantaghiro21 môj príspevok bol myslený ironicky,práve kvôli otázke autorky:"čim tieto ženy priťahujú svojich mužov"?
@nikyball no tak daj co okrem umytia vlasov,make upu,zabehnutia si,nastylovaniabsa a roboty okolo deti a domacnosti das za den,;)
@littlebubble preco sa pytas?80,90 ale aj moja mama 60 sa narobila dost ,nvm ci si vies predstavit zeby si ty s 3 tehotenstvom hadzala strk do miesacky a nosila tehly na stavbu,tak 7mes
@kittykat22 dobre nájdu sa možno výnimky. Ale na všetko sú samé a majú sa starať ešte aj o muža???! A keby sa muž staral sám o seba a pomôže s deťmi? Do práce chodia nebodaj špinavé, neupravene? Či ako? Zasa len výhovorky. A áno ak by som mala zlú pleť, nepoviem si, že môžem mať zle oblečenie, vlasy, nechty, ale vylepšim aspoň to, čo sa vylepšiť dá.
@ktochytavzite to by bolo nadlho a to nechces🙂
@evamarek77 tebe moc netrvalo užiť si tie grilovacky, rodinu, kúpaliská, hory,... Ci si podľahla a zapájas sa do stupidnej diskusie?
@evamarek77 ale coby. Doma som v teplakoch. Pocas korony som si kupila na doma teplaky. Pred dvoma tyzdnami som sa ani neunuvala si ich dat dole, ked som sla o polnoci do mesta do lekarne 😂
Načo sa staráš do druhých? Ja napr. chodím upravená aj keď sa nemaľujem každý deň ale to ako je druhý oblečený alebo či má umyté vlasy neriešim a je mi to totálne jedno.
@evamarek77 hej hej a vy ako? Mastnacky , špinavé , nenavarene a bordel jak sa patrí? A muž v okne slinta po upravených ženách?
@nikyball a ved som si aj myslela ze uz nic;)
Ja si myslim, ze neupravené ženy na materskej je úplne zlý titulok. Tieto ženy vyzerali rovnako aj pred materskou. Neviem si predstaviť ze by upravena zena s peknými vlasmi, make upom a nechtami sa vdaka materskej zmenila na ženu so sivými vlasmi v mužskom tricku. Aj ked niekdy moze mat na materskej den, kedy to mužské tričko na sebe ma 😀Su ľudia, ktorým na výzore nezáleží a ani na obleceni. A spali s nimi chlapi rovnaký ako su tie ženy. 🤷🏻♀️ Sorry za úprimnosť. Niesu všetci ako z katalógu, ani ženy, ani muži. Je to ich voľba.
@evamarek77 nakoniec zistíme, že každá čo to tak obhajuje chodí upravená 😉 hygienické potreby by mali byť úplny základ aj doma.
Presne to sú žienky ktoré boli suchticky aj pred materskou..a muži s nimi normal spávali..

@kittykat22 suhlasim plne 👏