icon

Ženy na materskej, ktoré sa o seba nestarajú

12. aug 2021

Ahojte, dnes som bola v parku s deckami a bola tam skupina zien s detmi do dvoch rokov, asi niaky dojciaci klub, lebo stale rozpravali o polohach dojcenia. Co ma ale zarazilo, ze tieto zeny vyzerali fakt tragicky. Neumyte vlasy, sedive, fakt pribrate, oblecene ako chlapi, az som sa normalne pristihla pri myslienke, ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou. Sorry za vylev.

Strana
z13
fantaghiro21
15. aug 2021

@nikyball ja som si naschvál nechala diery na gatoch lebo teraz je moderné kupovať predražené gate kde je viac dier ako látky.prečo mam platiť za vzduch ked si môžem ppmcot sama?

fantaghiro21
15. aug 2021

@evamarek77 na to ako to odsudzuje si tu opäť aktívne natlačená s príspevkami

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
15. aug 2021

@evamarek77 ono to aj kopať a hryzt od zúrivosti chce, ked niekto stúpil na odtlak🙃
Odporúčam ti vymenit baterky na laserových očiach.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
adkalu
15. aug 2021

Opúšťam túto diskusiu, zvrhlo sa to zlým smerom, až som veru zhrozena😱. Myslím, že to ci sú mamičky upravené alebo nie je úplne irelevantné, tu bude u niektorých dám vážnejší problém a už nemám chuť čítať tie🤮. Škoda času.

kittykat22
15. aug 2021

@nikyball no to vies, ti muzi tiez pracuju od 9-6 a tiez nelezia na gauci. Neviem preco na mna ides agresivne otaznikmi. Takze vsetci vstanu o 7.00 a ide sa praca/skoda a vracaju sa vecer a jeden z rodicov este stiha dat deti na kruzky a potom robia vecere, kupat deti a spat. Rano to iste. Myslim si, ze nemas pojem ako funguju klasicke rodiny ktore pracuju od rana do vecera, lebo by si taketo hluposti nepisala. Okrem nechtov musia prat, varit, zehlit, robil ulohy - vies, to sa same s malymi detmi nespravi. A nie, niesu to vyhovorky. Tie rodiny idu uplne na doraz a ty si arogantna blbena, ked sa o nich vyjadruje stylom, ze si len nevedia najst cas. By som ti zelala zazit taky mesiac korporatneho zivota aj s muzom kedy nemas cas ani na obed. To by som ta chcela vidiet vypisovat taketo dolezitosti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
juliaailuj1
15. aug 2021

Dávno som si tu nič tak povrchné neprečítala...

ktochytavzite
15. aug 2021

@kittykat22 ved ja to tiez stake tvrdim ze @nikyball doma na starosti okrem domacnosti a vonkajsej upravy svojho tela ,na starosti asi nic nema hoc ona tvrdi ze sa ide pretehnut;)

nikyball
15. aug 2021

@kittykat22 prosím? Myslíš že ja dostávam peniaze len tak a nechodíme do práce? Že sa mi uprace, navarí samé? Sa len trápne vyhováras ty smetiak 😉

nikyball
15. aug 2021

@ktochytavzite no viac ako ty a tvoja mater dokopy , fnuk

fantaghiro21
15. aug 2021

@evamarek77 prepáč, tebe si srdiečko vylievat nebudem

janarochester
15. aug 2021

@viestta za týmto už len "amen"...ja niekedy plačeeeem z Tvojich komentov...fakt si dobrá

sticker
viestta
Odpoveď bola odstránená
janarochester
15. aug 2021

@viestta Najviac sa mi na tvojej komunikácii páči že nikdy nepovieš nič navyše 🙂

Strana
z13