icon

Zhnusil sa mi sex

saluda
21. sep 2018

Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.

Strana
marshmallow
21. sep 2018

@saluda ja Ta chápem tak to skúste riešiť zo sexuológom ak nechcete ísť od seba

nadazdi
21. sep 2018

Aj ja sa tak cítim, ale sme spolu len 5 rokov.. predtým ma to ešte aj celkom bavilo, že stále mysli pri mne len na jedno, bolo to take super, lebo to bolo ako vo filmoch, že sa dvaja milujú a milujú sa vždy a všade :D ale potom som otehotnela a odvtedy ma už pri pomyslení na sex s ním mrazí.. on snáď nedokáže myslieť na nič iné.. spali sme spolu asi 5x od pôrodu a bolo to strašne, stále sa vyhováram, už som ako tie ženy z tých vtipov čo ich stále boli hlava.. ja stále dúfam, že sa niečo zmení ale ako tak čítam teba, tak asi budem o 7 rokov na tom stále podobne..

saluda
autor
21. sep 2018

@marshmallow len neviem, či sa sexuológovi zaoberajú aj týmto. U nás nejde o fyzicky problem, ale asi čisto psychicky. Ja to môjmu chlapovi lepsie vysvetliť nedokážem, potrebujem, aby to niekto urobil za mna

teegreen
Odpoveď bola odstránená
saluda
autor
21. sep 2018

@nadazdi je to možné, ak nezmení pristup. Ja som chapava, tolerantna, ale toto je na mňa už príliš. Aj mňa to kedysi dávno bavilo. Aj u nas sa to zhoršilo narodením prveho dieťaťa. Bývali sme u svokry v jednej izbe, docasne. Tak len šup šup, hlavne rýchlo a potichu. Vtedy som si uvedomila, že na nic iné už aj tak nemám chut

saluda
autor
21. sep 2018

@teegreen tak vďaka, poviem mu to 😀. Do fitka nechodí, nie je na to ten pravý typ. ITckar, to je ako diagnóza. Ale drevo vie rúbať 😀

teegreen
Odpoveď bola odstránená
nadazdi
21. sep 2018

@saluda aj my prerábame chalupu a bývame v izbe u svokry 😂😂😂😂😂😂 priznaj sa že ty si moje budúce ja...

maminuska
21. sep 2018

@saluda poviem ti pravdu že aj mne by sa zhnusilo. To je taká hobľovačka. Treba povedať mužovu jasne ...počuj drahý , keď mi cez deň prejavíš náklonnosť, donesieš nejaký kvietok alebo ma niekam vezmeš, tak večer som tvoja.

saluda
autor
21. sep 2018

@nadazdi tak to teda nič moc.......môžeme to hodiť na svokry, aj tak za všetko môžu 😀. Srandujem. ...
Nenechajte to zájsť tak ďaleko, ako my.

saluda
autor
21. sep 2018

@maminuska to robím už roky, ale má to iba chvilkovy efekt. Okrem toho keď viem, že to urobí iba kvôli tomu, tak to stráca na vyzname. Keby to urobil pre mňa, len tak, čisto romanticky, sama by som naňho skočila. Občas keď má vynimocne len tak obijme, cítim dokonca vzrušenie, takže zabite to vo.mne nie je. Len keď on to o chvíľku na to pokazi

saluda
autor
21. sep 2018

@teegreen fitko mu na boľavé gule asi nepomôže

miaanita
Autor odpoveď zmazal
teegreen
Odpoveď bola odstránená
maminuska
21. sep 2018

@saluda no lenže jadro muža (človeka ) nezmeníš . Môj muž je napríklad dobrý milenec aj náklonnost vie niekedy dať najavo , ale nerozumie reči tela, teda môjho . Osprchujem sa, oholím sa, negližé dám , navoniam a ľahnem , logicky prirodzene sa mu ponúkam . Príde ľahne, ešte nemá ani perinu na sebe a zaspí . 😀. Budím ho ..vravím čo si slepý ? Jáj však si mala povedať ..no a je sex. Keď ho chce on , je vždy.

maminuska
21. sep 2018

@saluda a ďlšia vec neverím že to bolí , skôr ta nervozita.

lindusss2016
21. sep 2018

@miaanita ja tam nevidim nic a ked tak si to mala hodit do.nejakej ducharskej temy

nadazdi
21. sep 2018

@miaanita nič tam nie je ale isto ti niekde na mk na toto snehobiele bielo napíše nejaká baba že gratuluje, tak len skús nájsť tu správnu diskusiu

saluda
autor
21. sep 2018

@maminuska tak to mate fajne. Ja sa koľko krát radšej neholiť, aby som sa mala na čo vyhovorit. Lenže jemu je aj to jedno, či som tam dolu ako yetti. Hlavne že to splní účel. A vraj to boli, teda neviem, ja nie som chlap. Tak sa nad ním zlutujem a sme tam kde sme boli.

mircalla
21. sep 2018

@saluda Podla mna to bude tym, ze si jednoducho nesadnete. Teraz ani nemyslim potrebu ci frekvenciu. Ja som mala partnerov, s ktorymi bol sex uzasny a aj takych, kde som zaspavala od nudy (proste som si pripadala ako nejaky nastroj v posilke, mechanicke pohyby, vravim si - no uz skonci prosim). Tvoj asi bude to druhe. Cize je to viac menej taka mechanicka cinnost a nedivim sa ti. Nuz neviem, co ti ma to povedat, bude to v sebe ma, alebo nie, naucit sa to neda...vasen, hravost, invencnost. A tiez chapem, ze rokmi ak to chce neustale, tak to cloveka rokmi unavi.

Akoze fakt je, ze naposledy som mala sex v dobe kamennej, ale za mladi to bolo ine, a ak to porovnavam - nie je sex ako sex

maminuska
21. sep 2018

@saluda neviem ale mne môj muž aj prvý aj druhý tvrdil že nie, len tá nervozita.

miaanita
Autor odpoveď zmazal
saluda
autor
21. sep 2018

@mircalla Áno, on je ten druhý typ. Aj keď sa snažil kedysi, napríklad ústami, nevie to. Iba má steklil a bolo mi to viac nepríjemné ako príjemné. Obávam sa, že nám už ani ziadna terapia nepomôže, že to proste nevie, aj keď chce. Lenže čo potom? Sám to nevie. Mám riskovať, že utečie za inou? Už som ho aj do bordelu v zufalstve posielala.

zenaajmama
21. sep 2018

@saluda ale to vieš že gule v skutočnosti nebolia že?

saluda
autor
21. sep 2018

@miaanita v pohode, tiež tam nič nevidim

saluda
autor
21. sep 2018

@zenaajmama tak čo ho bolí?

zenaajmama
21. sep 2018

@saluda proste tomu chlapi tak hovoria.Moze sa cítiť nervózny.Ale fizicku bolesť necíti

michaella94
21. sep 2018

Bože keď som to čítala som sa zľakla...dúfam že nás toto nečaká lebo som v podobnej situácii ale netušila som že to môže až tak vyústiť...my sme spolu s mužom 6 rokov a tiež mi toto vadí na ňom....ja sa večer pritulim že sa chcem porozprávať pomojkat a on ma už tlačí dole a myslí na sex ..vlastne on stále myslí na sex....no proste tak ako píšeš ty...už som tu 100x hovorila že sa mi to nepáči a aj tak to robí...ja si myslím že to je už prste v človeku...keď nie je na romantiku tak aj keď bude chcieť tebe vyhovieť a bude sa snažiť nikdy to nebude ,,úprimne,, lebo proste taký nie je ....ja by som na vašom mieste určite vyhľadala odborníka lebo môže to dopadnúť zle....ešte ma napadlo si vo vzťahu šťastná? Miluješ svojho muža?? A presne viem čo urobím ja...porozprávam sa s mojím mužom presne o tomto...poviem mu narovinu moje pocity..takže ti vlastne ďakujem

maminuska
21. sep 2018

@saluda nebolí ho nič, len je nervozny..proste nadržaný .

mircalla
21. sep 2018

@saluda Nuz ja som pri takom partnerovi zdrhla uz na zaciatku - jednoducho som vedela, ze toto nie. Tiez si myslim, ze asi terapia nepomoze. Sakra, ale je to smola, ked je inak super chlap.

Strana