Zhnusil sa mi sex
Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.
Ako keby si mi pisala z duse. Presne to iste prezivam.... Mam skveleho manzela a neskonala sa lubime a sme spolu relativne statni - v zmysle, ze si rozumieme v tom co chceme od zivota, deti, spolocne zaujmy, spolocny humor... nikdy by sme sa neopustili... ale i ked racionalne viem, ze ma lubi, tak to necitim... tuzim byt objimena, pobozkana na celo alebo typu, ze mu na mne zalezi, ze som vynimocna, som skvela priatelka.... nie typu: si kus zeny a chcem ta! tu a teraz! kedykolvek a kdekolvek! ... zatinam zuby pri sexe... je to normalne??? nechcem to.. je mi doslova neprijemny kazdy jeho dotyk... a pritom sa tak nechcem citit... ale jemu ide iba o jedno. doslova. mozno keby niekedy zacal romantikou, alebo keby neplanoval kazdy dotyk iba za tym ucelom... a mozem mu povedat cokolvek, moze pozerat filmy, kde sa o takychto muzoch "zartuje" a on sa zasmeje tiez, ale nikdy ho nenapadne, ano, to som aj ja!! aj ked mu narovinu poviem, tak nie... kdeze... pamatam si zaciatok vztahu ako ma kazda jeho blizkoast vzrusovala... a teraz potlacam kazdu myslienku na sex s nim :(
@undefined No vrcholná hláška môjho je: Čo by za to iné ženy dali..........
@bruneta880 no tak aj taky su a myslis si ze na verejnosti sa s tym zena bude chvalit? na prvi pohlad harmonicka rodina...
@saslavka73 🙂
a je to bezne????? alebo fakt vacsina tych navonok harmonickych vztahov ma naozaj harmoniu aj v tychto intimnejsich oblastiach?
Mňa prekvapuje a desí, že ako to tí chlapi majú. Či ma má naozaj úprimne rád, alebo mu len treští v guliach a som nablízku a najjednoduchšia korisť. To potom znamená, že keby bol nablízku niekto iný tak mu je to jedno?
@bianka532 veď nemusí sa hneď chváliť, ale ja by som ho hneď uzemnila.On si dovolí len toľko koľko mu dovolí ona sama...Ale veď ten bonprix si písala, že bozkával aj pred tebou nie? 😂
Ak to robí tak bežne, tak potom už viacerý asi majú prehľad, čo je to za debila.
@bianka532 No tak to si len my ženy tak, že navarené, upratané, požehlené. Ja som zistila, že môjmu je to vcelku jedno či je navarené, upratané a všetko, len radšej keď sa mu venujem. Tak samozrejme, že zase extrémny bordel by bol asi problém. Ale fakt radšej sa vykašľať na robotu a snažiť sa si to užiť.
Možno by si mu mala naservirovat vlastnej mediciny.. naliehaj na sex stále ty 😎 HM? Buď otravná, doterná,chytaj ho za gule vždy keď prejde okolo. Buď ho v noci, že to chces.pokial nieje najmladší tak do týždňa ťa bude odháňať krucifixom 😀😀😀
@saluda mne to pride od teba take trochu naivne, ze nikdy mi neklaamal a preco by mi nepovedal atd... kazdy klame,resp. su temy co su tabu a nepovie ich nikomu, ani svojej laske, proste su veci, za ktore sa hanbi a masturbacia medzi ne moze patrit, rovnako aj pristihnutie pri tom a nemusi sa ti vobec zverit, aj ked inak mozete mat pekny a uprimny vztah.. su veci, co si clovek nesie v sebe...
a naozaj neverim, neveriiiiiiim, ze ho to boli.. fakt nie... sorry.. a nejaky tyzden - dva. to je nic. aj mesiac.. to hociktory chlap vydrzi aj bez pomoci sebe samemu ten tyzden dva a nic neboli... co potom zeny v tehotenstve rizikovom, ked su v nemocnici... keby si pol roka niekde lezala, tak co ho rozdrapi?? zamysli sa nad tym.... je to zvlastne, niekde bude pricina, a inak, najvacsi manipulatori su najdokonalejsi manzelia navonok...
Práve ležím vedľa muža.. Spýtala som sa ho či ho bolí kkt alebo gule keď dlho nemá sex ani si nehoní. Povedal, že vôbec nič ho nebolí, že čo ma to napádajú za hovadiny 😂
Koľko žien teraz vyzvedá od muža, či ho bolia gule 🙂
Nuž bolo by ozaj fajn, ak by si chlap vedel raz za čas sám pomôcť a nechal ženu vydýchnuť. Prípadne najprv nech sa vybujačí sám a až niekedy potom nech nastúpi žena na scénu a nech si ho pomaličky rozohreje na svoju vlnovú dĺžku vo svojej réžii. Tu by sa to vyslovene žiadalo.
A keď tuná chlapec tvrdí, že on chudák to nevie, tak čo už s ním - nič neostáva, len sa začať učiť. Keď to zvládnu puberťáci, zvládne aj on, sexuálne aktívny sploditeľ 3 detí 🙂
Inak, tiež sme sa ako deti zvykli vyhovárať, že to a to nevieme, tudiž to nemôžeme robiť. Ja dodnes keď ma niečo hlboko nezaujíma, vyhovorím sa, že to neviem . Uplynulé roky som v jesennom období zabúdala, ako sa nastavuje termostat, lebo sa mi s takým niečím absolútne nechce zaoberať (keď musím, tak musím, ale aspoň pár chladných mesiacov sa s tým neobťažujem - dokiaľ nerupnú nervy z tejto výhovorky a som nútená podrobiť sa názornej ukážke).
@undefined ja si osobne myslim, ze aj keby bol romantik, sex uz dobry nebude.. lebo aj po tom romantickom zaciatku pride zas ten isty sex.... uz to mate obe v hlave.... neverim, ze sa to da zmenit, presli ste do kamaratskeho vztahu, preto si rozumiete a ste spolu v pohode...
ale inak, ja si myslim,ze 80% mozno aj 90% manzelstiev nasich starych rodicov, co trvali 60rokov, takto bolo... to si fakt myslite, ze sa da mat taky super sex ako na zaciatku? ono sa to podla mna okuka, zovsednie, ja to pocuvam zo vsetkych stran, iba sem tam sa najde par, ktory ma spolu skvely a naruzivy sex obojstranny aj po rokoch.. vacsinou tie zeny to prestane bavit, v horsom pripade to nerobia uz ani len kvoli nemu a konci to milenkou.... hmm.
tak neviem, co je lepsie... Podla mna sa nad tym moc zamyslate, sex je fajn , je dolezity, ale nie je to zas jedina dolezita vec v zivote partnerov, na ktorej vsetko stoji.... Co take pary, kde muz pride po nehode o potenciu, alebo tak.... odsudene na zanik? obratene to plati o zene.. da sa aj tak fungovat, len treba prizmurit oko... ak ten vztah fakt chcete udrzat a mat...
Nevravvim, ze to je idealne, ale.... ak nepomoze ani nejaky sexuolog, tak asi nikto...
Jo a najlepsie je skusit fakt len dotyky, zakaz styku ako takeho.. To raz som pocula ako rozpraval RAdim Uzel v TV o paroch, co mali tento problem... ze napr. na mesiac, kludne aj dva zakazal manzelom sex.. mohli sa len dotykat, hladkat, objimat, ale nie intimnych partiii..
Vraj po tej abstinencii mali taky sex, ako nikdy. uplne nazhaveni a vraj to funguje....
ROvnako vraj funguje nastavenie si dni v tyzdni, kedy proste je sex.. napr. utorok a piatok.. ostatne dni ma proste par volno a je doma klud, lebo obaja su spokojní.. vedia, ze sex je vtedy a vtedy bexz prehovarania a naopak, neni stres, ze bude po kazdej vacsej puse .
Idalne by som urobila kombinaciu.. 2mes pauza a potom regulovany sex 2x do tyzdna, alebo 1x do tyzdna, ako sa dohodnete.
@saluda Prepáč, ale na základe tvojho príspevku, že si ho nikdy nepristihla pri klamstve a že nemasturbuje atď. môj názor: si úplne zmanipulovaná manželom, všetko mu veríš. Tak uver aj sebe, čo Ti určite hovorí tvoje podvedomie a aj preto sa Ti hnusí. Manipuluje s tebou a je to sebec. Masturbovať určite dokáže, ale nie pred tebou, sú chlapi, ktoré to robia svojim zaužívaným spôsobom a nikto mu to tak neurobí a chce byť pri tom hlavne sám. Mal by byť konečne k tebe otvorený a povedať, ako sa veci majú a nevydierať ťa tým, že ho bolí, keď nemá sex. Vyzerá, že si inteligentná žena, tak mu dokáž, že ti nebude vešať buliky na nos.
Citam pomerne dokladne tuto debatku a stale mi tam nieco nesedi. Jednoducho si neviem predstavit, ze niekto napise, ze ma dobry vztah s muzom, zaroven sa mu s nim hnusi sex, neviem. V kazdom pripade, mna by celkom zaujimalo, ako by ten vztah a sex popisal manzel zakladatelky, ako to cele vidi on. Vzdy pri tychto manzelskych problemoch vidim jeden zakladny problem-keby pred svadbou bola ta zena uprimna aspon voci sebe, mala oci otvorene, nenahovarala si, ze potom ho zmeni, tak by 90% problemov nebolo. Ale mozno som naivna.
@dskjhfdlkdjhl mozno sa to neda predstavit, ale u nas to naozaj tak je, s mojim muzom mame super vztah....pokial nepride na debatu sex, alebo ked sa to nezacne stacat tym smerom... ale skor by ma zaujimalo ako to myslis s tym zakladnym problemom.. v com si zena mala byt uprimna pred svadbou?
@katrin21 o tej abstinencii som pocula. raz sme skusili a naozaj to funguje!! mozem vsetkym - aj tym fungujucim manzelstvam odporucit ;) ale....po chvili zase do toho isteho... to mame akoze kazdy druhy mesiac mat dohodnutu abstinenciu? :( sex dva krat do tyzdna nieje problem... ale cim castejsie ho mame tym viac na to manzel mysli a tym viac ho chce a uz potom rozhovor ani o nicom inom nieje.
@undefined pozri, pred svadbou ste sex nemali? Alebo pred svadbou to bolo super a zrazu teraz je to uplne zle? Jednoducho, ak som voci sebe uprimna a viem, ze napr. v sex. oblasti si s partnerom nerozumiem, tak sa za neho nevydam, lebo mozno to nie je najdolezitejsie, ale dolezite to je. Podobne, ak mi nejaka jeho vlastnost vadi, tak musim byt voci sebe uprimna a realisticka a vediet si odpovedat, ci aj napriek tomu s nim chcem prezit zvysok zivota. A teda co sa tyka toho super vztahu, tak pokial sa bavime o manzelstve/partnerstve, tak super vztah chapem ako sulad vo vsetkych oblastiach, aj v sexe, ak je to myslene bez sexu, tak to nie je manzelsky/partnersky vztah, ale priatelsky a do manzelstva chcem manzela, nielen priatela.
a mojho moza tiez casto boli!! a verim mu, niekedy ma take krce, ze musi lezat alebo si cupnut.... nieje to pravidelne... napriklad ked som bola na rizikovom tehotenstve tak to vobec nemal..proste ked na to nemysli tak ho nebolia...vie ze nemoze mat, tak neriesi... takze niekedy aj mesiace ho neboli, a niekedy aj kazdy tyzden...asi zalezi ako casto na to muz mysli a ci sa medzi tym stihne "vyprazdnit".... :(
@undefined popravde tiez sa mi zda ze "uzasny vztah" a byt v krci ked sa ma muz dotkne mi nejak nejde dokopy.
Nic v zlom baby ale ked mate doma takych kralikov treba im najst vybitie. Moj muz chodi na tenis, hokej a futbal a ked je silny tyzden ze sa mu to pozbiera aj 6x za tyzden( ucastnik roznych miestnych lig starych panov 🙂 = 40+ ) tak vecer padne na hubu na gauc a do 25sec a to neprehanam je rad ze spi aj ked ma "velke plany".
@dskjhfdlkdjhl ano mas pravdu. chcem manzela a nie priatela, a prave preto mame tento problem. je velky, nieje to maly problem... ale ktory aj harmonicky vztah nema ziaden problem? a na zaciatku bol sex super.... ale mali sme aj viac casu a energie, tak sme to mohli robit aj viac krat za den...ale co teraz? ci som unavena, ci sa fakt nahaname, jemu je jedno kedy.... proste sa ho ja dotknem alebo on mna a hned mysli len na to... proste sa mi to zhnusilo :(
@undefined ja som ale pisala o zakladatelke, ktora pise, ze sa jej sex hnusi. To, ze clovek moze byt unaveny, to je ine. Jasne ked som cele noci kojila, tak som na tom bola horsie, ako teraz, ale na druhej strane, sex sme mali a dost casto, takze ked je tuzba, asi sa aj unava da prekonat.
@undefined jo, a pises aj Ty, ze sa Ti to zhnusilo, ja neviem, mozno je to len tym slovickom "zhnusilo", proste toto mi do vztahu, ktory je inak super, absolutne nepasuje. Lebo ja som uz s mojim muzom vyse 20 rokov a o zhnuseni nemoze byt ani rec. Dokonca rokmi musim priznat, ze ma pritahuje este viac ako pred svadbou. A jasne, v kazdom vztahu je nieco, my sa tiez obcas pohadame, ale v podstate su to prkotiny a cim sme starsi, tak tych prkotin si menej vsimame
@undefined ak ste to pravidelne praktikovali viackrat za den co si cakala? ze mu bude stacit 2x do tyzdna? to je presne to co zeny nedomyslia. Ja osobne by som takeho chlapa nechcela lebo by ma to obtazovalo uz za slobodna, nie zeby mi sex vadil ale 2x denne pravidelne? co si... mam aj ine zaujmy. Len vtedy si zeny pripadaju neodolatelne, tak nejak velmi nemyslia

@saslavka73 neviem teraz, fakt. Mám hlavu jak melón zo všetkých rád. Ale určite na tom treba popracovat vo viacerých smeroch. Nejaká forma psychoterapie, dám si spraviť hormonálny profil, pohladam niečo na libido pre seba a od toho môjho chlapa budem potrebovať to, čo mu už roky omielam - ziadne narážky, prenechá mi iniciatívu a tak by to mohlo fungovať, aspoň dúfam. ...