Zhnusil sa mi sex
Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.
@michaella94 Áno, milujem ho ako človeka, ale už nie ako milenca. Je to človek, s ktorým chcem zostarnúť, rozumieme sI skvele, máme 3 krásne deti, na prvý pohľad dokonalá rodinka. Lenže. ....Toto je problém, o ktorom vedia iba moje 2 najkamosky, ale nevedia mi pomoct
Ináč si myslím že toto je vec ktorú nevyriešite.
Ja som takto bola s bývalým, ( boli tam aj iné veci) ale všetko by bolo vyriešené keby sme vedeli fungovať spolu aj v posteli.Chodili sme na drahu terapiu 4M, nič ale nič nové sme sa nedozvedeli.
Proste ten náboj, tá chémia tam nie je.Myslim že 40% takychto vzťahov funguje tak že sa partneri podvádzajú, 20% žije bez sexu , ostatní sa rozvedu.
@michaella94 aspoň som niekomu pomohla 😀
@saluda ešte raz vďaka...a tebe silno držím palce....myslím že máte dôvod bojovať za váš vzťah...skúste odborníka určite...
@zenaajmama aj ja sa toho bojím, už začínam panikarit. Nechcem ani jednu z tých možnosti. Viem, že iba na mňa musí prestať tlačiť. Potrebujem pusu, objatie, ale "len tak", nezistnE. A on ako keby sa do toho nútil. Keď mi on nevie dať niečo také banálne a prirodzene, prečo mu mám ja proti svojej vôli, aj keď dobrovoľne, dávať celé svoje telo? Prečo chce iba brat a ja mam iba dávať?
@lindusss2016 Tak tak
@saluda pre mňa to bolo tiež nepochopiteľné.Kazdy sľub trval týždeň,a potom znova.Uz som sa tvárila že zaspím s malou kým uspavam, aby to neprišlo zas .Teraz mám manžela ktorý mi je partner vo všetkom.A máme sex úžasný.
Odporúčam knihu moje túžby tvoje túžby alebo 5 jazykov lásky 🙂 ak chce aj on zmenu čítajte si nahlas spolu ;)
@zenaajmama ako vieš že gule nebolia ?:P veď ich nemáš :P zato že ti niekto povedal že ho nebolia nemusí to byť rovnako u všetkých 🙂 moju sesterku bolia vlasy ..mňa nie ..takže to nieje možné ?:P každý vníma.inak.
@saluda ahoj viem dobre o čom píšeš mám to podobne doma úžasný chlap otec muž atď tiež je taký dlhší boz uz sex.trosku krajší večer už sex ráno to by bolo ideálne každé na sex atď ale sex má málo kedy baví výhovorky boli na všetko čo sa len dalo orgazmus mám iba keď ma spraví ústami a potom už len čakám kedy to skončí.no mám taký istý pocit že to začalo od narodenia malej neviem či hormóny klesli či čím to je no niekedy mám pocit že je to len v mojej hlave lebo miluje má či som strapatá či priberiem ani neviem aká budem čakáme 2 bábätko a pocity sa nezmenili o to niekedy viac trpím pri sexe lebo mi to nieje príjemné no snažím sa lebo ho milujem a chcem aby bol taký šťastný ako sa pokúša robiť on mňa. Neviem či vám v tomto niekto pomôže ale budem držať prsty aby sa vám to podarilo
toto som zazila s byvalim manzelom, uplne presne viem o com hovoris. ja som od neho odysla ale boli v tom aj ine problemy.. ale moj nazor... seknut s tym, ked sa vzdy nechas do toho dotlacit nasilu, bude to uz len horsie a horsie.. to chce cas, vela casu.. musi vydrzat az budes mat skutocne chut ty.. a do toho ako hovoris nezistne prejavovat lasku objatim, pusou a inymi drobnostami.. ale ked vravis ze si vysvetlovala a nechape tak neviem.. ale ja by som to uz druhy krat nedovolila, ja ked si spomeniem na tie casy kam to az zaslo ake mi to bolo hnusne je mi do placu... za mna nedovol a hotovo.
@saluda no a ked ho tak lubis a chces s nim zostat, nevies si to raz za cas odtrpiet, aby bol ten klud? Ci je ten odpor az taky strasny?
@domushka20 aj U toho môjho je predstava pekného večera zakončenie sexom. U mňa je to presne naopak
@saluda Bohuzial ano, nebudem ti pisat, ze nejaka terapia pomoze. On sa nezmeni, nevie sa zmenit, nema to v sebe, ty sa tiez nezmenis. Ja by som mu mozno narovinu brutalne uprimne povedala, ze ta to s nim nebavi a preco. Ono fekvencia a vydrz nemaju s dobrym sexom nic spolocne. Ze ti to je luto, ale je to tak. Druha moznost, ze si to odtrpis. Tretiu moznost nechces. Som nechutny pragmatik, ale ak si nesadnete, tak s tym nic neurobite. Fakt som mala asi 2 partnerov, ktory sex robili az priam komicky zle. Dokonca ani len bozkavat sa nevedeli - vravim si, toto je co preboha?
Mimochodom sme včera mali 10.výročie. .......zase sme to obidvaja prepasli. .......toľko sa na to každý rok chystáme, pripomíname si a keď príde ten deň, tak zabudneme. Ale ja dokážem aj na vlastné narodky zabudnut
@lindusss2016 tak, že si to od trpím, to je už asi 8 rokov. Je to každým rokom horšie, mám v sebe psychicky blok, ktorý potrebujem odstrániť. A každým ďalším takým :odtrpenim si", je ten blok žiaľ silnejsi
@saluda no ja ale problem vidim skor v tom, ze ty od neho chces, aby bol niekym inym 😕 chybaju ti romanticke gesta, ale on taky nie je a ty to vies. Ked sa on prekona a urobi nieco, aby ti spravil radost (alebo len aby si bola ticho, teda pre klud v rodine ako ty s nim sexujes), ty ho hned upodozrievas, ze je to len kvoli tomu sexu. Pride mi to, akoby si uz nevedomky na nom hladala chyby, aby ta to ospravedlnilo. Pritahuje ta este? Paci sa ti? Alebo mas skor ine predstavy o chlapovi tvojich snov?
@saluda a nebolo by v tvojom pripade vhodne zacat od psychologicky? Najskor popracovat na sebe, aby si ho nevnimala tak negativne a potom mozno navstivit ponoc spolocne.
juj moja uplne presne to iste som zazila.. dokonca ked som odmietla tak si to o mna urobil tak ze si ho o mna suchal o zadok, stehna.. no fuj hnus ako sa mi za to protivil ake to bolo hnusne.. dokonca mi ponukal masaz abo co len aby mohol...ale tak ako pises tymto si len vytvaras este silnejsi blok.. ked nevies vysvetlit ty, tak mozno fakt psycholog vysvetli... ja neviem lebo my sme neboli... ale nedovolit aj keby ti v tej chvili modre z neba ponukal je jedine riesenie.. ale nie ze tyzden a dost.. to mozno chce aj mesiace mozno rok.. kto vie... drzim palce
No tak v prvom rade
Tvoj muz je absolútne ideálny chlap,ma ta rad,miluje ta si pre neho sexi a tiez si ta vazi ako matku,vychovavate apolu 3deti
... Vela zien by dalo neviem čo za neho
Za ďalšie,nie si prva ani posledna co ma tento problem
Vela zien sa modli,aby malo chut na povinnu dobroprajnost,kt zmienuje aj biblia,mne sa tiez niekedy nechce ale nie je nic lepsie ako spokojný chlap a mech si každý hovorí co chce, orgazmus treba aj žene,vela zien uziva preparáty na libido, veľa chodí k odborníkom
Fakt je ze to riešiť treba,mate krasnu rodinu a o lasku treba bojovať,laska v manželstve je aj o sexe, držím palce

@mircalla kdesi som citala, ze sex tvori 70% vztahu. No nieco na tom bude. U nas napr.mozno aj viac, talianska domacnost ako hovado, ale v posteli si rozumieme. Takze moj sice nie je super chlap, ale lubim ho a sex s nim si aj po rokoch uzivam.