icon

Zhnusil sa mi sex

saluda
21. sep 2018

Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.

saluda
autor
22. sep 2018

@zulazu sranda, koľko žien sa v tom našlo. A ja že to len my. Vyjsť z ruiny je tiež dobry nápad. Boli sme raz sami bez detí, asi pred 4-mi rokmi a bolo to skvelé, úplne niečo iné. Za 2 dní 3x sex a s radosťou. Hovorili sme si, že to takto urobíme aspoň raz do roka a potom sa vždy našiel nejaký dôvod, prečo nie. Buď čas, alebo peniaze, teraz máme mimino. .....Ale určite sa k tomu chceme vrátiť tak skoro, ako to zese pojde

kratulka
22. sep 2018

Veľmi presne si to opísala este aj ten jazyk bleee... keď sa dotkne hned sex. A keď dotkyky ta ho mam rukou urobit to neni podľa neho sex...brrr... vďaka pomohla si mi...
To čo som.nevedela povedat tak si presne nazvala

saluda
autor
22. sep 2018

@zuzana212722 Vďaka za tip, dám si urobit hormonálny profil.to na gynde?
Som rada, že som sen napísala, že som u vás našla Veľa porozumenia a podpory, to sa tu často nestáva 🙂
Takže niečo na podporu libido, vzťahovy kouč a hormonálny profil 😉

saluda
autor
22. sep 2018

@kratulka to bude asi tym, že to v sebe už roky riešim a pokúšam sa prísť na to, kde je problém a ako ho riešiť. Táto diskusia pomohla mne a som naozaj rada, že aj niekomu inému 🙂

didaa
22. sep 2018

@zuzana212722 toto si velmi pekne napísala: "Veď život je len jeden je niečo krajšie ako prežiť ho s milovanou osobou?"

zuzana212722
22. sep 2018

@saluda áno začni na gynde a postupne ďalej zapoj aj manžela.. Držím palce

akynka
22. sep 2018

Ja zas nesuhlasim s vetou "zmena musi prist od neho" ..stale ste na to dvaja. A celkovo citit ze mu neveris..aj keby dnes chudak prisiel z lasky s kyticou a cokoladkou tak sa.ti to hned zhnusi lebo urcite chce len jedno.. 🙂 takze on uz ani nema sancu nieco napravit lebo v nicom mu neveris.
A neviem ci sa daju take veci opravit..mozno skuste tu terapiu. Skus nieco precitat od MUDR. Radim Uzel 🙂 viem ze mal parovu sexuologicku poradnu a urcite aj niekto ma svk bude..
"zeny mozu vzdycky, muzi sporadicky" 😂

bianka532
Autor odpoveď zmazal
rakywanda
22. sep 2018

Preboha živého! Ženy, kde je vaša hrdosť? To vážne robíte mužom matrace? A toľké roky?
@saluda problém si mala riešiť ihneď a striktne, 8 rokov trpieť a čakať na zázrak je nonsens. V živote, a to sme spolu 20 rokov sexuálne aktívni, som nemala sex len preto, aby bol doma kľud. Aj my sme mali obdobie, že akákoľvek moja náklonnosť, pusa, pohľad... cez deň, bola braná ako prísľub večerného sexu. Veľmi rýchlo som to mužovi vysvetlila. Trvalo síce dlhšie kým to pochopil, ale pochopil. Zistil, že často sa z obyčajného mojkania chrbta pri TV vyvinie niečo viac, a tým ze s tým vopred nerátal, užije si to viac. A takých situácii je milión. Občas mu aj poviem, zlato tak dnes to bol čisto sex, žiadne milovanie. Prvý krát nevedel o čom točím, lebo on to tak nevníma, nerozlišuje. Jeden jediný krát došiel, že keď teda ja nemám chuť, že by som mohla aspoň jemu pomôcť, polozila som mu jedinú otázku a viac to neskúšal. Môj muž má taku hlášku - najprv musí byť spokojná žena, muž si to potom môže aj sam v kúte dokončiť. Jednoducho to musí byť asi všetko v povahe muža. Môjho by som neskutočne urazila ako milenca, ak by som nebola spokojná. Pretože spokojná žena je spokojný muž sú spokojné deti je spokojná celá rodina. Tvoj vie ze nakoniec dostane to co potrebuje, asi aj vie ze to robíš nasilu, ale nevadí, hlavne ze ho to už neboli. Si v začarovanom kruhu, z ktorého bude sakra ťažké vystúpiť.

mircalla
22. sep 2018

@bianka532 absolutny suhlas

ouwecka
22. sep 2018

@saluda kamoska je na tom jak ty,inak moj tiez furt dobiedza ale na druhej sa mi to paci ,ved uz nemam 20 a vykojene cecky su mu aj tak swxi neni nic lepsie jak ked muz zenu chce!!
Kamoska to same jej sex netreba ani orgazmus,pila akesika caje a zlepsilo sa to a hlavne si viac rozumejú ked je on spokojnejsi

rybkoava
22. sep 2018

Sme tiež splolu 12 rokov, u mňa znižuje libido antikoncepcia, ked mi ju doktor zmenil trochu to pomohlo. A keď proste nemám chuť, tak ma muž smolu, buď si to urobí sam alebo počká. My napríklad cez víkend nepracujeme, tak jeden deň si dame po poháriku vínka, počkame kym bambula zaspi a večer je náš. Inak aj môj muž niekedy nejprejde kolo mňa bez toho aby ma chytil za za zadok alebo niečo podobne, ale vie že to neskončí sexom, ani ma hneď netaha do spálne. Len sa potrebuje dotknúť, chlapi sú už taký 😊 Skús mu to urobiť rokou Ty keď nemáš chuť, a keď si to on nevie sám chlapou to vzrušuje.

dorotik
22. sep 2018

Ja sa priznam, ze som nieco velmi podobne prezila s byvalym partnerom. Mali sme sa radi, velmi dobre si rozumeli na intelektualnej urovni, no zo sexu som sa isla povracat. Nepritahoval ma, nevonal mi a on po mne velmi tuzil. Bola to velmi dlha cesta ale nakoniec som sa s nim kvoli tomu rozisla, povedala si, ze toto svojmu telu a dusi robit nemozem. Moje telo sa dokonca samo branilo. Robili sa mi rozne ekzemy, ktore skoncili ked sme sa rozisli. Dnes mam muza, ktorejo aj ked nemam uplne chut, tak laskyplne potesim, lebo je pre mna vonavy a krasny a uzijem si to aj ked nie som vzrusena. Nechcem ti tym povedat, ze sa mas s partnerom rozist, iba ukazujem svoj osobny pribeh. Z mojho pohladu chemiu nevyriesia ziadne terapie. Drzim ti ale velmi palce, nech si stastna.

saluda
autor
22. sep 2018

@akynka vieš, len problém sa má riešiť tam, kde vznikol. Viem, že problem je na mojej strane, ale sposobil ho on. Mám v hlave nejaký blok po tých rokoch, kedy každý môj dotyk bol preňho výzvou na sex a zároveň on sa má dotkol iba vtedy, keď sa na mňa večer chystal. A áno, už mu ani nedoverujem, lebo každé jeho zlepšenie bolo zase iba kvôli tomu, aby mal čím skôr sex. Ja potrebujem tie dotyky a pusy len tak, on mi to nedáva, aj keď tomu vraj rozumie, že to potrebujem. Normálne mi povedal, že jemu je to trápne, že to nevie. Keď mi on nedokáže dať to, co potrebuje asi kazda zena, takyto základ, ja mu mám dávať to čo potrebuje on? Iba ja mam davat, on nemusí? V každom vztahu musia byť misky váh vyrovnané, inak to nebude fungovat. A tu nejde o to, veď ja som to napriek tomu tie roky robila. Len je to z roka na rok horšie, ten môj blok sa zväčšuje a nechcem v tom pokračovať, už nevládzem. Keď si predstavím, že by som takto mala žiť ešte ďalšie roky, tak si normálne želám, aby bol čím skôr impotentny. Potrebujem to zmenit

juliet86
22. sep 2018

@saluda uplne chapem ze sa citis ako sa citis. sama by si mala ist ku kvalitnemu psychologovi obaja spolu do poradne. precitajte si knihu 5 jazykov lasky. 0rvykrat pocujem o muzovi co sa nevie sam urobit?????? to je ako mozne? drz sa. postaraj sa o seba. mas to tazke lebo tolko rokov sa to buduje... ja by som to asi nevydrzala ako ty. nastastoe mam manzela ktory miluje a potrebuje nesexualne dotyky. proste ma potrebujem objimat tulit a vtedy je stastny a potrebuje to denne. sex nie 😄

marseillefan
22. sep 2018

Keď toto čítam, vždy si spomeniem na ten vtip ako sa chlap sťažoval, že žena od neho stále ťahá peniaze. Hovorí kamarátovi - ráno si pýtala 5 eur, na obed 10 eur, poobede ďalších 8 eur a večer dokonca 12 eur. A kamarát sa pýta: a to na čo potrebuje toľko peňazí? A chlap hovorí: Neviem, nikdy jej žiadne peniaze nedám.
Pointa? Hovoríš, že manželovi ide len o jedno a že len potrebuje vyprázdniť gule. Vyprázdni mu gule ty a z vlastnej iniciatívy. Jeden deň ho urob rukou, druhý deň ústami, tretí deň rýchlovka odzadu, atď.. a až potom sa nechaj objímať a pusinkovať a garantujem ti, že to bude bez nátlaku na sex. A ak by náhodou ešte stále bolo, tak ho urob 2x denne... chlap sex jednoducho potrebuje a ak to žena nedokáže pochopiť, tak nie je dobrá partnerka.

zenaajmama
22. sep 2018

@lubik87 ach múdrosť 🙂

saluda
autor
22. sep 2018

@bianka532 v zaciatkoch to aj U nás takto bolo. Tiež ti škrabance napríklad, dostal.keď to nečakal. A potom mi začal skrabkat nohy každý večer. Samozrejme tvrdil, že nie kvôli tomu, ale už som mu nedôveru valam, keďže predtým to nerobieval. Máš asi vnimavejsieho chlapa ako mám ja. Môjmu nie že by to bolo jedno, že ja z toho nemám nič, ale nič s tým nerobi. Niektorí chlapi proste nie sú typy milenca. On urobí čo potrebuje a iné nerieši. Bol by rád, samozrejme, veď mu vraj vadi, že tam len lezim, ale nevie s tým nič urobit, nemá na to bunky.

rybkoava
22. sep 2018

A súhlasím nikdy mu nehovor nech ide za inou, niektorí chlapi to fakt potom urobia. Nie si aj unavená zo starostlivosti o domacnosť? Ešte máš teraz aj miminko, tak máš toho možno veľa. Kamaratku chlap stále obchytkavala. Už jej to liezlo nervy, tak mi povedala že to začala robiť ona jemu vždy keď mala príležitosť ho chytila za rozkrok, a veru sa spamätal a prestal s tým aj keď nie úplne, ale robí to tak že jej to nevadí. Uňho upozornovanie nepomohlo, potom sa jej spýtal ci si myslí že mu to je prijemne keď ho furt drape za g... Až v tedy pochopil ako sa citi ona.

bianka532
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
22. sep 2018

@saluda mne je toho tvojho chlapa aj luto. Zjavne ta ma rad. Pises, ze inak je to dobry clovek a ze nemas dovod vztah ukoncit. Ale takymto sposobom k tomu spejete!!! Nieco musis urobit, inak to skonci. Urcite by som skusila terapiu - kludne najprv aj osamote. Ten blok treba odstranit - nevidim dovod, preco by si mlada zena v manzelstve nemala sex uzivat. Pises, ze ti chybaju dotyky, naklonnost, pusa - z vlastnej skusenosti ti mozem napisat, ze na toto sa stazuje vela zien. Aj ja som to riesila s manzelom a tiez iba s kratkodoobymi vysledkami. Nakoniec som zvolila priamu cestu - pusu ci objatie som si vypytala. Robim to tak uz roky - jeho to malokedy napadne samotneho, tak to riesim takto. Funguje to - neodmietne ma a moje emocialne potreby su uspokojene. Vnimam to podobne, ako ked sa dieta pride pritulit, ked to potrebuje.

saluda
autor
22. sep 2018

@rakywanda to stým skrabkanim malo byť asi pre teba....
Aj u nas to takto bolo na začiatku, hneď som sa ozvala, že sa mi to nepáči. Ok, postupne také situácie pibudali, prišlo to ako rakovina. Môj chlap je býk, vytrvalý, aj keď nie nasilny, ale proste vytrvalý. Vezme si niečo do hlavy a ide tou hlavou aj proti múru. Pomaly a trpezlivo. Ved sme to takto nerobili od začiatku, najprv iba vtedy, keď som mala aj ja chuť. Len postupne chuť odchádzala, asi aj pôrody tomu pomohli a zrazu aby bol pokoj, som na to občas privolila aj vtedy, keď som to chuť veľkú nemala. A tak sa to pomaličky rokmI zhorsovalo. Ja som vysvetlovala, on vraj pochopil, chvíľu bolo dobre, ale som zistila, že nepochopil vôbec nic. Tak som zase vysvetľovala ......A tak dokolecka dokola až do zblbnutia.......A nič z toho

saluda
autor
22. sep 2018

@ouwecka vedela by si mi prosím ťa od kamosky zistiť aké čaje to pila? 🙂

ouwecka
22. sep 2018

@saluda to uz som.sa pytala a ze nevie cosi z netu proste na libido vyslovene

saluda
autor
22. sep 2018

@juliet86 to máš šťastie. Tu knihu mám doma rozvíjaní, ale kvôli deťom 🙂. Pozriem sa na to aj z inej stránky, dakujem za tip 🙂

saluda
autor
22. sep 2018

@marseillefan toto môže napísať iná chlap, prepáč 😉

saluda
autor
22. sep 2018

@rybkoava vidíš, tak som to mala robit aj ja, možno by skôr pochopil. Teraz sa má už tak nedotýka, lebo vie, že to nemám rada, ale podľa mňa to aj tak nechápe 😀

marseillefan
22. sep 2018

na libido je z prírodných vecí maca... táto sa dá celkom piť (lebo inak maca chutí otrasne):
https://www.namaximum.sk/kategoria/stimulanty/m...
prípadne v tabletkách:
https://www.namaximum.sk/kategoria/stimulanty/m...
ale nečakajte od toho zázraku... maca je skôr na problémy súvisiace s únavou, keď je blok niekde inde, tak žiadne doplnky nepomôžu

A ešte dôležitá otázka - ako sa chlap stará v posteli o teba? Vie sa o teba postarať a urobiť ti to napríklad ústami? Dôležité je, aby aj žena mala z toho dobrý pocit, takže ak v tomto smere nemá inicatívu, tak treba zapracovať aj na tom.

saluda
autor
22. sep 2018

@bianka532 on bol vlastne prvý chlap, pri ktorom som zažila orgazmus. Ak s inými sa mi to páčilo, ale orgazmus tam nebol. Napriek tomu, orgazmov bolo postupne menej, ešte že si viem pomôcť sama

ouwecka
22. sep 2018

Inak muz ta nevnima ako ancu,si jeho zena a plnohodnotné le ta vnima len potrebuju le aj toti a je super ze chces to riešiť