icon

Zhnusil sa mi sex

saluda
21. sep 2018

Ahojte, kedze ide o prilis intimnu temu a nechcem, aby toto niekto z mojho okolia vedel, zalozila som si nove konto.
Mame s manzelom dlhodoby problem, ktory sa snazime riesit sami, ale nam to nejde. Planujeme vyhladat odbornu pomoc, ale zaujima ma aj vas nazor na vec. Dopredu zdoraznujem, ze manzel je skvely chlap, uzasny otec a nemam v plane ho podviest, alebo sa rozviest. Toto je to jedine, co nas v nasom manzelstve trapi a budeme bojovat.
Nas problem je ten, ze po rokoch uz nie som schopna mat s manzelom sex. Milovanim som to prestala nazyvat uz pred rokmi. Sme spolu uz 12 rokov a takmer od zaciatku to bolo u nas tak, ze manzel mal vacsi apetit ako ja. To uz tak byva, malokedy sa stretne par s rovnakym apetitom. Zial manzelovym spravanim sa mi sex celkom zhnusil a dotyky tiez nemam rada, neviem sa pri nich zbavit napatia. On nie je taky ten romanticky typ, ktory len tak partnerku obijme, prinesie len tak z vlastnej iniciativy kvetinku, darcek, vyzna lasku. Viem, ze ma lubi, asi viac on mna, ako ja jeho, aj ho pritahujem viac ja, ako on mna. Vlastne on mna uz nepritahuje. A preco? Akakolvek moja snaha o fyzicky kontakt je prenho odjakziva vyzva na sex. Ci som mu dala pusu, objala ho, pritulila sa k nemu v posteli, hned myslel na to jedno. Tak som s tym postupne rokmi prestala, ani neviem ako. Proste mi zacalo liezt na nervy, ze ked som mu dala pusu, vzdy mi strkal jazyk do hrdla a tlacil sa na mna. Ked sa ma dotkol on , tak zarucene chcel sex. Aj ked tvrdil ze nie, ale citila som to, stacil mi pohlad nanho, vidiet ako sa tvari.
A takto pekne krasne, postupne, z roka na rok, sex s nim sa mi priam zhnusil. Roky mu vysvetlujem, prosim ho, placem, kricim……ze potrebujem citit, ze ma lubi, len tak, ako cloveka. U nas je to len o tom sexe. Mna uz nebavi robit mu gumenu ancu. Nechcem, aby si nasiel inu, tak sa teda premaham, nejak si to odtrpim s myslienkou, ze aspon na par dni da zase pokoj. Po narodeni 3.dietata som mu to uz narovinu takto povedala, lebo presne viem, kde je problem. Roky mu navrhujem parovu terapiu, alebo co to vlastne potrebujeme. Nechcem to takto, chcem to zmenit, ale ta zmena musi prist od neho. Vzdy ked sa takto pohadame, sa chvilu snazi, da mi taku normalnu pusu, obijme ma……ale je to take silene a okrem toho to dlho nevydrzi. Nevydrzi to preto, lebo on caka rychly vysledok. Robi to totizto len preto, aby mal ten sex cim skor. Nerobi to kvoli mne, aby som sa citila dobre. V tom je ale obrovsky rozdiel, ktory on nechape.
A este sa stazuje, ze nikdy nepridem za nim ja,. Tak neviem, mam toho viac ako potrebujem a mam si pytat este viac? Mala som raz partnera, ktory mal mensiu chut na mna, ako ja na neho. To ste mali vidiet, aka dracica som bola 😀. Proste cim viac manzel na mna tlaci, tym menej to chcem.
Okrem toho, on si to nevie urobit sam. Keby ano, kaslala by som na to. Lenze on po tyzdni, dvoch, pride za mnou, ze uz ho to boli…….zacne byt podrazdeny a sme tam kde sme boli. Bludny kruh a neviem z neho von. Orgazmus uz roky nepoznam a vlastne ani manzel z toho vraj uz nic nema. Takze ide vlastne iba o to, vyprazdnit mu gule. Citim sa zneuzivana a ponizena.
Neviem, ci mi budete niekto vediet poradit, co s tym, aspon som sa vypisala. Mozno sa najde niekto, kto to ma vo vztahu podobne, aspon budem vediet, ze v tom nie som sama.
A prosim nenavazajte sa do mna, ak ste toto nezazili, neviete o com to je.

mircalla
22. sep 2018

@saluda Inak podla mna chyba neni ani u teba ani u neho, Ty mas rada iste veci, one nie. On ma svoj styl, polda mna by ti aj rad vyhovel, ale jednoducho to inak nevie. Vie len tvoj svoj styl (nemoze za to) a inak to nebude. Mozes zmenit len svoj postoj, jeho nezmenis.

alyn
22. sep 2018

@saluda A kde to v Tebe prameni? tieto pocity... na zaciatku sa Ti jeho styl pacil? Mala si aj inych partnerov? A niekedy ked teda uz aj dojde k sexu, niekedy sa Ti ten sex/milovanie paci?

Ono treba to rozobrat.. treba zistit tu pricinu.. nie len rozoberat co sa deje uz teraz ked si nahnevana... treba sa pytat pytat..niekedy by sme boli prekvapeni v com tkvie zaklad nasho chovania preco sa nam co nepaci...

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda jeho apetít ti nevyhovoval nikdy. Napriek tomu si s ním ostala, porodila mu deti a nechala len prehĺbiť svoj psychicko-fyzický problém. Proste nedokážeš pochopiť, že jeho nežnosti vzrušujú? A že si "platená prostitútka, kus mäsa, gumená Anča" apd. hlúposti..... to je len v tvojej hlave. Keby si totiž bola pre neho kus mäsa, alebo gumená Anča, tak by si to pocítila vo všetkých sférach vášho rodinného života!

saluda
autor
22. sep 2018

@alyn moja najlepšia kamoška neprejde okolo svojho chlapa bez toho, aby si dali pusu a to sú spolu ešte dlhšie ako my. Práve vďaka nej vidím ten rozdiel. Kde ona dostane od svojho chlapa pusu na líce, môj okolo mna len prejde, alebo mi chce rovno strčiť jazyk do ust.

sharpey
22. sep 2018

@anve fuha no cez tehotenstvo ani on moc sex nechcel keď ze sa bál :D a teraz ho má každý druhý deň lebo sa bojim že má vymení :D

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda a tie tvoje myšlienkové pochody, ako ty lepšie vieš ako on sám, že keď sa snaží tak len preto aby bol sex, nie preto aby to robil pre teba..... proste..... Ešte si schopná si aj domyslieť, čo si on myslí a prečo, aby si mala opäť pocit gumenej Anči ešte aj vtedy, keď sa chlap posnaží. Musí byť zmätený, pretože ani tak, ani tak nikdy nie je dobre.

simsalabim
22. sep 2018

@saluda hm no tak toto mne vobec nevadi...trocha sa o seba posuchame, objimeme, dame pusu a hotovo. 10 sekund a - trebars - odchadzam do prace. Ty si tusim uz taka vystresovana, ze za vsetkym hladas sex... ja by som v tom videla len take...laskovanie. No ale opakujem - ak chces vztah zachranit, treba to riesit.
@alyn ti dala dobre otazky na premyslanie.

alyn
22. sep 2018

sama so sebou mam vela veci, ktore nemam na sebe rada a chcem ich zmenit. vela sa mi uz aj podarilo, bolo to velmi tazke.. lebo pracovat na sebe na osobnostnej stranke je to najtazsie.. a ked aj pojdete psychologovi..niekedy aj chlap pojde aj z donutenia...ale pokial tam nebude jeho vnutorne pochopenie/presvedcenie nedojde k zmene, ale sanca je vzdy a treba to vyskusat.
Vies co sa vravi a je to najvacsia pravda:
Ak nic nezmenime, nemozeme cakat ze veci okolo nas sa zmenia.
Zmena nikdy nepride..len tak..ale ak zmenime svoje myslenie/uhol/aktivity/ciny/ skusime sa jeden druhemu otvorit... mozno naozaj pride zmena.

A inak dalsia samostatna cast je sex. zivot popri detoch.. to je kapitola sama o sebe. Vacsinou sa neda a ked uz sa da sme unaveni/znechuteni/ zrazu citime tlak mali by sme teraz lebo ked nebudeme teraz budeme mozno najskor o 3 dni...atd.. my mame male deti a teda vela toho nenaspia a tiez sa neda kedy a ked uz sa da.. co ked je jeden z nas unaveny... vsetko toto spada do toho.. a vtedy treba/stacia aspon intimne naznaky, dotyky, objatie..

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda a tvoja najlepšia priateľka má problémy po sexuálnej stránke? Pretože napr. aj môj muž keď ide okolo mňa, tak sa pritúli, pohladká ma, dá pusu, objíme.... ale sex máme vždy, keď má chuť on, či ja. Väčšinou máme chuť obaja. Tak je jasné, že keď je po tejto stránke spokojný, tak aj tá pusa pre neho nie je impulz k sexu. Asi by to bral inak, kebyže je nadržaný.... logicky

jullianna24
22. sep 2018

@saluda to iste bolo u nas. cely den bol v praci, potom dosiel domov nervozny, nazjapal na mna aby si niekde ulavil. potom sprcha a po sprche otazka "mamina ideme si zatrtkat?" co ti hrabe????? vydrzala som 9rokov. aj mi vykrikal ze som frigidna chudera, ze sa nemoze na mna divat ked som s nim spala aby som mala pokoj. naozaj je to situacia ktoru si mnohe, co to nezazili, nevedia predstavit. prisiel rozvod (aj pre kopec inych veci) nasla som si ineho a zrazu si MILOVANIE uzivam aj kazdy vecer.lebo mam chlapa ktory mi dava cely den najavo ze na mna mysli, podpichujeme sa, dotykame sa jeden druheho iba tak, lebo je to prijemne a aj ked skoncime pri milovani tak je to ine ako s exmangelom. je to o skutocnych dotykoch a o tom ze on vnima co sa mi paci a dava mi to.. detto davam ja jemu. moj pohlad na vec: mangel sa nezmeni. neverim ze to vyriesite. my sme sa snazili s tym cosi robiy asi 6rokov no ja som mala v hlave blok, cez ktory som sa nevedela dostat. vela sil prajem!!

alyn
22. sep 2018

@saluda Aaale ja sa nepytam ako to ma ona...
a kedze sa o tomto asi vsetky zeny rozpravame tak si vzdy aj povedz a tipujem ze to nemate inak:
chcela by si jej partnera? celeho takeho aky je?
jeden nechce chodit von
dalsi trebards viac pije
iny je pre Teba nezaujimavy
dalsi zasa nechce sexovat takmer vobec
kazdyyyy jeden clovek ci muz ci zena mame nielen pozitivne vlastnosti ale komplexne aj negativne.. a teda ja by som si nevedela vybrat))) z toho co vidim okolo seba a som spokojna s tym co mam, aj ked niekedy je clovek nahnevany az do vyvrtky a rozisiel by sa prave...

saluda
autor
22. sep 2018

@alyn na začiatku všetko klapalo, ale ako som písala, aj tých nežnosti z jeho strany bolo dosť. Postupne som ich dostala iba vtedy, keď chcel sex a mne ti časom začalo vadit. Najprv len trošku, postupne viac. Ak som si nežnosti vypýtala, že to bola preňho len vyzva na sex a to ešte vtedy mal niekedy aj každý deň. Takze to asi nebude tým, že má toho málo, tak na one nedokáže myslieť, ako sa mi tu snažia niektoré kocky povedať. Tak som si aj tie pusy prestala pýtať a naopak mi nežnosti začali vadit. Asi sa to ťažko chápe niekomu, kto také nezažil, tomu rozumiem. V tomto vidím problém, pretože viem, čo mi vadí, prečo mi to vadi a čo to následne spôsobí. Kedysi sa mi milovanie s ním páčilo, aj orgazmy boli, teraz to už iba ticho pretrpi, nech mám zase na chvíľu pokoj. Viem, znie to hrozne, ale neviem si pomoct
Mala som aj iných partnerov

alyn
22. sep 2018

@jullianna24 bohuzial po precitati toho co pises autorka @saluda aj ja mam ten pocit ze z tohto sa uz von neda... suhlasim s julliannou ktora pise ze zazila to co Ty.... je dobre ze aspon na ludskej urovni pises ze si rozumiete.. snad sa nejak dohodnete..ale asi to moc nepojde.
Ja nemam rada rady ako chod od neho..ale je to tvoje rozhodnutie a naozaj si zober papier a preskumaj, hladaj kde je ten povod. Sadni si s naj kamoskou a povedz jej nech Ti skusi davat otazky ako sa dostat ku korenu veci... Ktore vety Ti naozaj vadia a preco... a potom ho s tym konfrontuj... povedz svoj nazor a ze ked si povedal tuto vetu..citim sa v uzkych.. zaujimas sa naozaj o to, ako sa citim? alebo co by som ja teraz chcela robit atd..

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda nechuť na sex, neschopnosť dosiahnuť orgazmus... ale nie ty nie si frigidná... Pozri sa je to len slovo, za ktoré sa hanbiť netreba. Písala si, chuť si mala na sex, ale prišiel domov a mal poznámky a zrazu už si chuť nemala.... ťažko predstaviteľné. On je nešťastný, ty si nešťastná, ale problém je aj v tebe. Sama časom pochopíš, že píšeš príspevky plné obviňovania partnera....... a zatiaľ si nepripúšťaš žeby chyba bola aj v tvojej hlave.

saluda
autor
22. sep 2018

@zuzanapjat vidno, že si takého chlapa pri sebe nemala

rakywanda
22. sep 2018

Píšeš, že ani pred deťmi to nebolo také, že by si bola spokojná...
@saluda ty si urobila ZÁSADNÚ chybu, že si nehovorila svoje požiadavky od začiatku. Žiaľ, starého psa nové kúsky nenaučíš. A ďalšia tvoja chyba je, že pindáš, ale nakoniec mu predsa len ten sex dopraješ. Ak by mi muž neprejavil náklonnosť, nežnosť, pozornosť, tak mu ani trenky neoperiem a už vôbec netvrdím, že inak mame super vzťah. Myslíš, že aj muž má názor, že vás vzťah je super? Každý chlap dlhšie bez sexu je na zabitie a prenáša to do atmosféry domácnosti. Zazneli tu rôzne rady, ale sú houby platné, keď muž evidentne nespolupracuje. Si malo zásadová.

saluda
autor
22. sep 2018

@alyn ja chcem iba toho svojho. Ostatné je všetko super, ale toto začína byť už veľký problém, tak hľadáme riesenie

alyn
22. sep 2018

@saluda uprimne, mne sa nezda ze ostatne je vsetko super... lebo to ze niekde citam v tvojich riadkoch ze mas pocit ze sa nezaujima O TEBA ale len chce sex... to mi pride dost podstatne..

resp. co vsetko ostatne je super

a dalsia otazka: chces aj Ty zit do konca zivota takyto zivot co sa sexu tyka? Lebo on sa akokolvek by sa trosku snazil zmenit NEZMENI....

cize chces toto do konca zivota.. neviem kolko mas ale asi si dost mlada..

saluda
autor
22. sep 2018

@rakywanda Áno, to máš pravdu, tak ako sI to napísala. Som mali zasadova, dám mu, ale čo iné mám robiť? On to sám vraj nevie, v tomto mu verím, rukou u neho nedosiahnem nič ani ja. Poznám ho a viem, že si nevymysla. Ani ja som takého chlapa ešte nestretla, teda okrem toho môjho. Keby to dokázal sám , tak mu s kľudným svedomím nedám aj mesiac

magmaggie
22. sep 2018

@mircalla vtedy na zaciatku som to tak nevnimala..mlada, blba som bola...bol moj prvy..potom sme sa rozisli mala som iny vztah tam bol sex super len sa nespraval ku mne pekne hned na zaciatku..rozisla.som sa s nim a vtedy si tak povedala ze sex nie je vsetko hlavne ze je ku mne dobry.. a nejak sme sa dali s tym prvym dokopy..terajsim muzom...no ale casom sa zmenil aj on....a potom teda 3ti partner s ktorym som ho podviedla...tiez si myslim ze som maa skusit viac a vidiet ten rozdiel

milus777
22. sep 2018

@saluda chapem ta,ale preco si tak tvrdohlavo trvas na tych neznostiach? Jasne sme zeny a kazda je rada ked ju jej chlap obcas obijme alebo pobozka len tak. Ale nie vsetci chlapi na to su. Napriklad ten moj vobec. Sme spolu asi 10 rokov a ruzu som od neho dostala raz. Na narodky alebo vyrocie mi povie nech si kupim nieco ze on nevie co mi ma kupit. Vobec nieje romantik a zvykla som si nato. Ked chcem tak ho objimem ja a pobozkam ja jeho. Ale nepochybujem o tom ze ma miluje. Pre mna znamena viac to ze sa stara o mna a o nasu dcerku, pomaha mi s nou. Ked som mala zdravotne problemy tak mi bol vzdy oporou a mohla som sa na neho spolahnut. Kvoli mne sme nemohli mat deti ale nikdy mi to ani slovom nevycital.takze pre mna su dolezite ine veci ako to ze nieje romantik a neprejavi mi neznosti.... Viem ze pre mna a pre dcerku by urobil cokolvek a to je dolezite. Vieme sa porozpravat aj sa spolu zasmiat. Ty si pisala ze vam to vo vztahu tiez klape. Tak si proste povedz ze na tie neznosti on nieje a hotovo.kolko zien by vrazdilo za takeho chlaapa a nema ho. Mozno keby si sa zmierila s tym ze je to tak tak by si po case mozno vyriesila aj ten sexualny problem. Povedz si ze mas stastie ze ta aj po 3 detoch stale chce a tuzi po tebe. To znamena ze si pre neho pritazliva a sexi. Kolko zien sa stazuje ze po porode maju nejake to kilecko navyse a muzi o nich uz velmi nejavia zaujem. Od prirody su muzi viac na sex ako my. S tym nespravis nic. Ale skuste si ten sexualny zivot nejak okorenit aby to bavilo aj teba.a v tych jeho narazkach skus vidiet to ze si pre neho stale pritazliva a sexi.... Drzim vam palce nech si to cim skor vyriesite....

saluda
autor
22. sep 2018

@alyn asi som sa nie presne vyjadrila, on sa o mňa zaujíma ako o človeka a matku svojich detí. Viem, ze ma ma rad, respektuje ma, vazi si ma. Ale čo sa intimnosti týka, zaujíma sa o mňa iba z tej svojej stranky.
Okrem toho je náš vzťah výborný, máme rovnaký humor, vieme sa dohodnúť, po ľudskej stránke je všetko OK, je ako moja druhá polovica, s ktorou chcem zostarnúť. Inak by sme už asi boli rozvedeni

alyn
22. sep 2018

@saluda a este jedna otazka: vies ako by to bolo pre Teba idealne, kedy? ako by to malo vyzerat?
A preco s nim chces zostat... treba si to vyriesit..nevydrzi to dlho ani on ani Ty... situacia sa vyhroti.. a Tvoje pocity s nim musis komunikovat...ale nielen ze toto mi vadi ale musite dojst k nejakemu kompromisu alebo aj on Ti nieco povie a nejak sa musite zariadit... ako budete dalej fungovat? Treba rozmyslat co bude do buducnosti.

A keby ste vobec nesexovali, to je tiez riesenie? to je krok do zahuby.. partnersky zivot bez sexu nie je partnersky zivot...

Obaja musite ist toto niekam riesit.

Jedina vec podla mna bud sa riadne rozpravat a rozpravat, a Ty musis povedat toto mi vadi teraz nie a CHCELA BY SOM TO TAKTO...nielen co sa Ti nepaci a znegovat ho ale aj povedat ako sa Ti to paci a co by si vlastne chcela.
Lebo zasa ked ho budes odmietat..aj on ma potom pocit ze ho odmietas ...

alyn
22. sep 2018

@saluda tak potom by som skusila toho psychologa, alebo rozhovory, ale to ste asi skusali aj doteraz, cize mozno treba aby Vas dakto viedol..pytal sa otazky a bol nestranny.

rakywanda
22. sep 2018

@saluda ale ved mu povedz ako si to predstavuješ a trvaj na tom,daj mu scenár, navrhni mu hru napr. 10 dní bez sexu, budete si prejavovať len drobné nežnosti, on bude v tom ze 10 dní nič nebude, a možno ho prekvapis a na 7 deň po ňom skončíš. Treba komunikovať, hovorit o svojich túžbach, potrebách, upozorniť druhého partnera, že toto nie, to ma odrádza od milovania.

burka8
22. sep 2018

@saluda Nie si sama. U nás to isté.

rakywanda
22. sep 2018

@saluda máme to teda chápať tak, že sa nezaujíma o to, či si v posteli užiješ aj ty, ci si uspokojená, ide mu len o to ze sa na tebe zatrase?

zuzanapjat
22. sep 2018

@saluda saluda... prečítaj si po sebe všetky príspevky, obviňovania, domýšľania, reči typu: prečo by to malo byť stále tak ako on chce... apd. Tá párová terapia vám pomôže. Už ste v stave že ani tvoj chlap z toho sexu nič nemá, pretože cíti, že si ho neužívaš a to ho určite zraňuje a ponižuje. Celkovo odmietanie sexu - a teda jeho - pre neho musí byť zraňujúce a ponižujúce. A tam aj môže byť príčina toho, že ti náklonnosť prestal vyjadrovať aj inak. Myslíš, že on to tak nevníma, že ho nemiluješ a nepociťuje i citovú prázdnotu? Každý jedinec, ktorého partner po sex.stránke odmieta má v prvom rade myšlienky aj tie, že je nemilovaný. Určite mal rôzne myšlienky typu: nemá iného? nemiluje ma? Niekde na začiatku ste to mali riešiť, ale prehĺbil sa vám ten problém.

sarah2437
22. sep 2018

@saluda Ja a moj partner si pravidelne dame pusu, ked rano vstaneme, poprajeme si pekny den. Na dobru noc to iste. To opisujem len jeden z nasich prejavov a zaroven pravidelnych ritualov. Stane sa, ze ak sa pohadame, tak pusa nie je. Chcem len tym povedat to, ze ako partneri zacnu, tak aj pokracuju.A ak zrazu nejaky prejav lasky od partnera prestane zrazu, urcite to ma svoj dovod.A vtedy treba zacat konat. Mozno mas v hlave zafixovane, ze kazdy den musis od manzela dostat nejaky prejav lasky. Ak by si s manzelom mala nejaky " ritual", ako napr.ja s mojim partnerom, potom by Ta mozno ani nenapadlo, ze napr.poobede Ti vobec nedal pusu, neobjal Ta. A nenapadlo by Ta to preto, lebo by Ti stacilo, ze rano a pred spanim ste si s manzelom dali aspon pusu. A napr. ja, ked som bola na zaciatku vztahu a obaja v stave prvotnej zamilovanosti, moj partner ma stale objimal, co ma velmi tesilo. No, teraz co uz tahame na treti rok spolu, sam od seba ma objime uz velmi malo. Obcas mu to tak s humorom vycitam. Ale ja som zas typ cloveka, ze ak nieco chcem, poviem to narovinu alebo urobim to, co chcem. Cize, ak mi od neho chyba objatie, idem sama za nim a objimem ho a som spokojna. Aj ked mi je obcas luto, ze ma uz neobjima tak casto, ako na zaciatku nasho vztahu. Ale neberiem to tragicky, pretoze nas vztah sa posunul uz ovela dalej a vtedy si clovek vsima ine a podstatnejsie veci. Takze, skus aj ty za manzelom prist a prejav mu to, co Tebe samej chyba.

rakywanda
22. sep 2018

@saluda síce toto neznášam, ale ak by s takýmto problémom prišla za tebou tvoja dcéra, čo jej poradíš?