Život mamy bez naplnenia: Ako sa s tým vyrovnať?
Mam 2 krasne deti a dobreho muza, vsetko je ok, ale ako som sa stala mamou citim hrozne nenaplnenie v zivote a ako keby mi zivot utekal pomedzi prsty. Mam 27 a pozeram sa na baby ktore nemaju deti ako sa zabavaju, cestuju, maju uspesne karierne zivoty. Hovorim si to som mohla byt ja, v com je ona lepsia ako ja? Pred tym ako som nemala deti som cestovala a mala sny, mala som dobru pracu a navstivila som asi 30+ krajin....a teraz len kysnem doma...rozmyslam ze fakt som asi mala byt mudrejsia a nevydavat sa z lasky, lebo v tejto dobe to fakt nestaci...a to porovnavanie s inymi ma fakt unavuje, som si aj vymazala instagram lebo mna to normalne depta....a prepacne ak to vyzneho hrozne a povrchne ale pisala som co mam na srdci
Baby, vy vsetky, ktore pisete o cestovani s detmi a o tom ake je to super, ste asi nikdy necestovali same alebo co.. Nechapem. Nemam sice vlastne dieta ale s ex a jeho 4 rocnym synom sme boli v Chorvatsku a od cestovania na ake som bola zvyknuta to malo na mile daleko. Nijaka sloboda, spontannost, nic. Vsetko treba naplanovat, prisposobit ubytko, cez obed ist na 3 hodiny "domov" lebo dieta musi spat, vksue riesit jeho nalady a potreby a ked sa mu nieco nepaci tak to pokazi dovolenku. Akoze chapem, ze dietatom zivot nekonci ale kvalita cestovania rozhodne ano 😀
@leyla97 vidiiis ja zase mám 24 a všetky moje kamarátky už pomaly riesia svadbu, deti. :D Ja som teraz sama,mám kopec času, cestujem, študujem a aj napriek tomu mám obavy že čo keď si toho nestihnem najst toho pravého chlapa a deti budem mat neskoro :(
Instagram je fajn ale príde mi že niekedy zabíja správne hodnoty, lebo ľudia sa porovnávajú, sú nespokojní etc. Nemáš na mobile takú funkciu Limity pre aplikácie? Že si vieš nastaviť koľko času max strávis denne na Ig? Lebo mne to osobne pomohlo velmi. Potom si nájdi nejakú zabávku,stretni sa s kamoškami etc 🙂 veľa šťastia ☺️

@leyla97 cize si egoista ktory mysli na seba a chce sa do konca zivota len zabavat.