icon

Život po narodení dieťaťa

16. júl 2022

Baby zmenil sa vas sexuálny život po narodeni dietata? u nas to je tak ze ja spim s malou v izbe a on v manzelskej spalni.. on to tak chcel lebo sa ze nevyspi do prace.. spavat sme spolu prestali od cca 30 týždňa tehotenstva pretoze som mala zvyseny vytok a jemu to bolo neprijemne.. malej bude rok a stale nic.. inak sa chova normálne, stara sa o nas len.. myslite si ze si nasiel inu zenu na sex? je to normálne správanie?

Strana
z2
olivka0216
17. júl 2022

Komunikácia !!!!!!!! medzi vami dvoma, spýtaj sa ho,či ho niečo trápi,chcel by niečo zmeniť,myslím si,že nie každý chlap si bude hladat 2.ženu na sex... nech sa na mna nehnevá nikto,ale to že niektoré ženy mali problémy v posteli a podvadzal ich kvoli tomu muž,lebo si nevedeli sadnuť a porozprávať sa,tak to neznamená že to bude aj tvoj problém. Všetko si treba iba vykomunikovať! pekne a slušne

zltalienka
17. júl 2022

Ak by bolo toto normálne, každý pár by mal iba 1 dieťa.....

slavomira236
17. júl 2022

My tiež spíme oddelené muž dolu ja hre na poschodí lebo strašne chrape nič na oddelením spaní nevidím zle...inak v Londýne sme strážila deti v 3 domácnostiach a v 3 mali oddelené spálne každý spal sám na king size posteli aj deti malé mali takéto veľké postele

slunce3
17. júl 2022

Véd kľudne môžete spat odelene a mat sex v kuchyni napr. 🤷‍♀️ Kde je problém...

dominikamacakova
18. júl 2022

@ms_green my spávame oddelene od začiatku vzťahu kvôli jeho chrápaniu a nemá to absolútne žiadny vplyv na náš vzťah a sexuálny život. Ja neviem prečo si ľudia myslia, že sa to dá robiť iba večer v posteli 😆

1mata
18. júl 2022

@makakova 😀

janickacrazy
18. júl 2022

@dominikamacakova ono pokiaľ spíte oddelene a máte normálny sexuálny život, tak je to v poriadku, ALE pokiaľ muž vyslovene chce, aby spali oddelene, aj ked dieťa má už 1 rok, takže sa snád nebudí 10krát za noc a sexuálny život autorky je nulový, tak tam problém bude a práve to spoločné spanie by mohlo pomocť, ale samozrejme treba sa o tom porozprávať, lebo určite sa to nespraví len tak

dominikamacakova
18. júl 2022

@janickacrazy pokiaľ chlap nechce sex tak určite nepomôže spoločné spanie

petkavka
18. júl 2022

Ja som zastankyna spolocnej spalne. Vysledok je: spime niekedy spolu (lepsie dni) a niekedy sa manzel odstahuje do obyvaku, kludne aj v noci (horsie dni). Proste nemoze fungovat na 100% v praci, ked sa nevyspi. A kedysi bolo prave bezne, ze manzelia spavali v oddelenych spalniach. Zaver: nie je tak dolezite, kde manzel stravi noc, ako kde a s kym stravi vecer 🙂.

nafka0483
18. júl 2022

Toto odsudzovanie, ze spavaju oddelene. Nie kazdy muz je taky, ze spi ako zarezany a nic ho nezobudi a rano netusi kolkokrat bolo babo hore.
Moj sa zobudi aj na to ked mala zamrnci, beriem ju krmit, zapnem nocne svetlo. A ma potom problem zaspat. Nic by sme nemali z toho keby bol kazdu chvilu hore a rano by sme boli k.o. obaja. V praci ma zodpovednost, nemoze robit chyby preto, ze sa nevyspi.

katulienkax
18. júl 2022

ale to nemusite robit len v spalni, napriklad my sme to robievali v obyvacke ked deti spavali v spalni a teraz casto na stole 😉

Strana
z2