Zmenilo sa u vás všetko k lepšiemu po narodení dieťaťa?
Mal to ešte niekto tak ze narodením dieťaťa sa všetko zmenilo k lepšiemu? Mali sme s manželom veľmi zlý vzťah... už to bolo tak zle ze som chcela odísť. A tak som zistila ze som tehotná a vsetko je od vtedy dokonale. Ok možno je menej sexu ale vzhľadom na tehotenstvo a narodenie dieťaťa je to v pohode. Každopádne stal sa z neho dokonalý chlap.
…u nás je to tiež asi lepšie, keď máme deti, ale aj náročnejšie.
U nás bol vzťah vždy super a po deťoch je ešte lepší 🙂 manžela si vážim oveľa viac, pretože je úžasný ocko a rovnako aj on si váži mňa ako všetko zvládam. A deti sa k nám jednoducho pridali 🙂
Myslím, že ste príchodom dieťatka prestali riešiť hlúposti a začali ste riešiť veci podstatne a dôležité.. Preto ta pohoda.
Určite nie a isto to nečakaj..dieťa parádne preskúša silu vzťahu
Ak je všetko super,ako to opisujes...čoho sa potom obavas a zisťujes ..?
@nela82 asi, že či to vydrží 😁
Nas vtah muza zeny je prec a uplne ho nahradil spolocny vztah k dietau. Ja som sa po narodeni syna velmi zmenila. Uplne sa mi zmenili priority. Muz bol pre mna cely svet a teraz je syn pre mna cely svet. Akoby to puto co sme s muzom mali, ako bezdetny par, je uplne prec. A obavam sa ze to casom zacne robit sarapatu.
Ale muz to citi presne tak isto a tak nam to velmi dobre funguje uz 3 roky. Uz nie sme zblazneni jeden do druheho ale nechyba nam to, lebo sme blazni do nasho syna.
Urcite poznate taku nadsenu novu mamicku co neodkaze rozpravat cele dni o nicom inom len o svojom dietati. Tak taky sme my dvaja s muzom. Dokazeme sa s nadsenim bavit o kazdej prkotine. Moj muz je inac partizan a cele dni nepovie ani slova, ale ked zacnem o dietati, tak cely ozije a okamzite sa s radostou prida a uz ideme. Ale tak hadky boli a aj su asi na rovnakej urovni pred a po dietati.

Možno sa ani nezmenil, len ste po narodení dieťaťa prestali riešiť hlúposti a zrazu ma všetko zmysel.