Zmenilo sa u vás všetko k lepšiemu po narodení dieťaťa?
Mal to ešte niekto tak ze narodením dieťaťa sa všetko zmenilo k lepšiemu? Mali sme s manželom veľmi zlý vzťah... už to bolo tak zle ze som chcela odísť. A tak som zistila ze som tehotná a vsetko je od vtedy dokonale. Ok možno je menej sexu ale vzhľadom na tehotenstvo a narodenie dieťaťa je to v pohode. Každopádne stal sa z neho dokonalý chlap.
Nepoznám taky pripad, ale drzim ti palce.
Inak keď ste si nerozumeli, chcela si ist preco, naco ste spolu spavali a robili dieta?
Uprimne, myslím si, ze mu záleží na dieťati viac ako na tebe a neskor to opäť zbehne do starých kolaji. Ale drzim palce, aby tomu tak nebolo
@filipka250 no my mame už ročného syna.pisala som.
@lienka.7 nebola v tom nevera,ani alkohol,hry,nie je ani lenivec ci mamičky cecok. Proste bol len veľmi dlho sám a mal nejaký rezim bez partnerky a ťažko sa prisposoboval novému životu. A zas ja tiež nie som taká že mu budem teraz zakazovať sa stretávať s kamošmi športovať alebo veľa pracovať no fakt bol taky ze to bolo často a veľa a tal vznikali nedorozumenia.
U nás to nebolo vyslovene zlé ani predtým, ale rozhodne sa to po narodení prvého dieťaťa zlepšilo 🙂 po narodení druhého zas zhoršilo, ale tretím to už riešiť nebudeme 🤣
my sme mali s manzelom uzasny vztah kym sa mala narodila. od jej narodenia je to take strasne narocne vsetko, ze si neviem predstavit ze by sa narodila do “zleho” vztahu, to by sme urcite neustali a rozisli sa.
@rk123 a v čom sa vás vzťah tak zhoršil? Lebo my spolu oveľa viac komunikujeme ,viac sme spolu, veľmi mi pomáha.
nemame na seba absolutne cas, kedze mala nas zamestnava na 100% a sme hrozne vycerpani obaja. nikdy sme sa nehadali a teraz sa hadame.
ale velmi sa lubime, komunikujeme atd, len to nie je to co predtym, ale aj to pride
je ine ked si tehotna a ine ked to babo pride. asi zalezi aj od dietata, ake je. drzim palce
@rk123 No naše dieťa je strašne aktívne. Už od 8 mesiaca chodil okolo nábytku a stále niečo rieši, neposedi ani minútu aby sa s niečím pohral sám. Manžel sa s ním veľmi veľa hra a tiež veľa nenaspi. Ale nejak je to cele s nami lepsie.
Určite nie
Vobec nie. Chvíľu kľud a potom ešte horšie:D
U nas nie narodenim dietata sa to viac skomplikovalo
@jeanne14 s tym sa aj da aj neda suhlasit....nikdy netreba zabudat ze vztah je o dvoch aj ked uz bábätko pribudlo....na to sa netreba odvolavat....ak ti dvaja chcu ale hlavne vedia preco chcu byt spolu da sa vsetko....toho som zivym prikladom Ja.Kvóli dieťatu vztah ani horsi ani lepsi nebude.to je ista vec!
My sme mali velmi dobry vztah, s prichodom dietata zacali hadky... Uz sa to utriaslo, ale dietatko bola rozhodbe zatazkavajuca skuska. Moja skusenost je, ze ked mali partneri zly vztah pred babom, tak sa to babom uz uplne rozpadlo. Nepoznam opak... Ale mozno u vas to bude ine... Ved uvidis. Drzim palce.
@jeanne14 ja pisem svoju skusenost...s muzom sme konecne po 14 rokoch mali babatko...predtym bolo vsetko super, spolu sme robili, travili vsetok cas....po narodeni je to iny clovek. A nie lepsi. Clovek by si myslel, ze opak bude pravdou. Nas babatko rozdelilo. Zijeme spolu, mala ma 3 roky, ale nie som stastna
U nas jednoznacne lepsie!. Teda dovtedy to tiez nebolo zle, na pohlad idealny vztah, ale obaja sme, povedzme, velmi temeramentni 🙂 dieta nas velmi upokojilo, taky nas maly ostrov zenu.
Tak my sme mali aj mame krasny vzťah a ako zistil ze som konecne tehotna tak som bola pre neho princezna staral sa o mňa nenormalne cele tehotenstvo mi pomahal vsetko nedovolil mi nic robit ja som musela potajomky upratovat rano ked bol on v praci. Vzhľadom na moj vek mala som uz 42 rokov som bola uz na rizikovom tehotenstve ale nic vazne mi nebolo mala som troska zvyseny tlak a byvalo mi dost zle boleli ma ruky,nohy,mala som karpalne tunely a krce v svalich boleli ma velmi krize a chrbtica ale vsetko som to presla bez liekov ,sem tam ma manzel namastil a pomasiroval a bolo fajn. Vela sme chodili na prechadzky az uplne do posledneho dna. Ked sa nam narodila dcerka tak bol este obetavejsi no bola som velmi prekvapena ako sa vie 40 rocny chlap postarat o babetko ked sa narodila hned som zostala v nemocnici na operaciu asi tyzden a staral sa o malu on. No nechapala som to ako to dokazal aj ked aj moj otec sa o nas staral tiez sam ked som bola mala. No mala bude mat 4 roky a stale sa vie o nu postarat je uzasny pomaha mi velmi ale chlapa troska treba aj usmernovat a chvalit a chvalit vsade a pred vsetkymi . Mozno tvoj sa zmenil a mozno prave to ze mu das vase dietatko budes pre neho ta vynimocna bytost. Drzim ti velmi palce ale nemysli si ze to bude navzdy ja mam uz tretieho a vsetci sa tak zo zaciatku spravali len niekto sa casom zmeni ale to je zivot.
Niekoho naozaj dokáže príchod dieťaťa kompletne zmeniť.
Obvykle sa vztah zatrasie od zakladov..u vas je to skor o tom ze muz dospel tym ze si uvedomil ze ma zodpovednost. Co je fajn
Zmenilo,ale k horsiemu
@jj298 akoze nikto nepovie 😀
my sme sa nikdy nehadali, odkedy sa mala narodila hadame sa kazy den. sme obaja vycerpani, ja som nespala rok a pol viac ako 2-3hodiny vkuse, takze som viac podrazdena a viac veci mi vadi.
nemam na seba tolko casu ako som bola zvyknuta, byt sama, robit si svoje.
tak isto nemame cas my dvaja na seba, odkedy sa narodila sme neboli spolu sami. vzdy len s nou, alebo kazdy sam, lebo ten druhy bol s krpatou.
toto vsetko je pre mna zhorsenie nasho vztahu, kedze predtym sme fungovali inak
Toto je pekné a drzim Vam palce, nech to tak ak vydrží, o tom to predsa je, určiť si priority 😊😇
@rk123 toto tak neberte treba si najst system a vsetko sa da zvladnut aj s manzelom sme stale zamilovany treba si vzdy najst cas ked mala zaspi lebo to je velmi dolezite byt spilu.
@adrianajozko my sme stale zamilovany, ale kazde dieta je ine, ja sa od malej nemozem pohnut ked ide spat lebo je v sekunde hore, cize ja s nou zostavam uz ked ide spat. manzel robi z domu, cez den sa pri malej striedame lebo ona sa nezahra minutu sama, cize ked chcem navarit upratat tak s nou je muz atd. ked zaspi a ja som s nou tak pracuje. inak to nejde.
ale toto ja nechcem rozoberat, my mame super vztah aj teraz, len som pisala co sa zmenilo za mna k horsiemu. toto - nas spolocne straveny cas. ist spolu na veceru/do kina/cvicit atd ..!
@rk123 ved to aj naša stale somnou ale to je dobre zostat s manzelom ako jeden team
U nás práve naopak. Mali sme pekný život, veľmi dobrý vzťah, prácu, veľa zážitkov. A bum. Príchod detí všetko zmenil, rozhádzal a vzťah veľmi utrpel. Nie som prípad, kedy až s deťmi môj život dáva zmyslel a stal sa kompletným 😂

U nas to nebolo zle, takze sa nemalo co zlepsit. Prisla nova situacia a prisposobili sme sa jej.
Zavisi kvoli comu boli hadky atd....moze to tak ostat, ale zase mozu prist ked to caro zmeny prestane posobit.