Zmierili by ste s tým, že váš partner nechce daľšie dieťa?
18. júl 2022
Zmierili by ste s tým, že Váš partner nechce daľšie dieťa? Máme dve a partner o treťom nechce ani počuť. Máme 2 synov, chcela by som ešte dievčatko, cítim to tak, napĺňa ma to. Mám 31, som ešte relatívne mladá. Doma s deťmi som 6 rokov. Príjmy máme celkom slušné, bývame v dome, finančne by to nebol problém. Partner nechce, lebo vraj som už dlho doma, najmladší chodí do školky. Nechali by ste to tak a snažili sa s tým časom vyrovnať? Som ešte mladá, uvažujem aj o rozchode, môžem ešte niekoho stretnúť, lenže začiatky by boli ťažké.
Predošlá
Strana
z6
Predošlá
Strana
z6

@kate211 a ty mas s cim problem, ze ta to tak rozohnuje? ze mas potrebu riesit autorkinu rodinu a deti, o ktorych tu nepadlo ani slovo? ja sa do jej deti nestaram, to je jej vec, keby chcela poradit ohladne nich, tak to napise sama.. takisto neriesim jej muza, to by tu musel napisat on, aby som sa k nemu mohla vyjadrovat.. uz to trosku moc prezivas, nie? sa divim, ze este nevaris kavu pre toho jej chudaka muza, co sa chce ' v zimnych mesiacoch venovat detom v obyvacke a nemoze kvoli dojciacim zenam' 🙂 by si mohla aj roman o tom zacat pisat 😀
ci by som dcere schvalila jej odpor k partnerovi? a kto som ja, aby som niekomu schvalovala jeho pocity? ja jej mozem akurat tak povedat na nieco svoj nazor a nie jej to schvalovat alebo zakazovat.. respekt je o tom, ze prijimas druheho (a aj seba!) takeho, aky je, autenticky a bud ti vyhovuje, mate si co povedat, ste schopni spoluprace a podobne, alebo nie, to ale neznamena, ze v ramci akoze respektu sa budes ty stelovat do nejakej pozy, aby si sa k nemu hodila, alebo to budes vyzadovat od neho.. ludia sa maju stykat s takymi ludmi, kde si vzajomne pasuju a nie sa pomocou 'tolerancie' a kompromisov snazit vyhoviet kazdemu.. ano, niekedy sa clovek zmyli, alebo nieco po case prestane fungovat, no tak sa ide dalej, nebudeme sa snazit ozivovat mrtvolu..
pozri, ty to mas zjavne inak, tak sa to nesnaz pochopit, zi si svoj zivot po svojom a druhych nechaj zit tak, ako im vyhovuje.. nemozeme fungovat vsetci podla jednej matrice..
a tym by sme nasu diskusiu aj mohli ukoncit