Zostala som pri športovom outfite aj po skončení RD
Ahojte, mamičky aj snažilky. Moja otázka bude medzi ostatnými možno vyznievať trochu banálne, ale predsa ma to zaujíma, tak zakladám novú tému. Ide o to, že počas materskej som si zvykla nosiť z praktických dôvodov športové (alebo voľnočasové - ako to nazveme je v podstate jedno) oblečenie. Čiže tenisky, džinsy, športové tričko, mikina-klokanka s kapucňou. Predtým som síce tiež zvykla dosť chodiť v športovom, ale aj som to striedala so športovou eleganciou, čiže balerínky, blúzka, svetrík a tak. No a teraz po materskej som už tak zvyknutá na svoje obligátne kombo mikina-džíny-tenisky, že už nosím v podstate iba toto🙂 Je to pohodlné a vídam veľa žien, ktoré sa tiež takto obliekajú a v podstate im to aj sekne. Aj ja nosím pekné kúsky, väčšinou značku Superdry, Adidas alebo Hollister. V práci, do ktorej chodím, žiadny dress code nemáme, takže aj v tomto smere pohoda. Ale aj tak mi v poslednej dobe vŕta hlavou, či by som predsa len nemala zmeniť svoj štýl na elegantnejší. Ako to máte vy?
@karin1905 ja používam športové len do fitka. Pre istotu som si kúpila halové aby ma v slabej chvíli náhodou nenapadlo ich zobrať vonku

Inak baby my sme sa vedeli narodiť. Akurát doba kedy si k šatám môžeme dať botasky a byť v trende 😂 sme to vyhrali
Ja len toľko, že v podstate súhlasím s @fantaghiro21, že dnešné mikiny vyzerajú ozaj dobre, keď sú šité na štíhlu žienku. A štíhle žienky v nich aj dobre vyzerajú🙂
@fefe123 ja som ani nemyslela, ze si to niekde pisala ty, neber to tak vazne - myslela som to "sebakriticky" ze neviem pomenovat modne styly a premna bol vzdy sportovy proste aj lezerny, nie len ten teplakovy a fakt nepoznam zenu co von nosi teplaky a to na slovensku zijem uz 34rokov.. to len tu na modrom koniku stale o tom citam..
@asia83 prečo by si mali zeny uznavat nieco, co si ani nemyslia? A o nazoroch muzov? To akoby som povedala, ze si tie prekombinovane, elegantne zeny nevedli priznat to, ze muzom sa pacia zeny, z ktorých ide sportový sexepil, a nie len divadlo za fasadou make upu, alebo nejakho korzetu Možno mas prave muza , ktorý ta nuti obliekat sa do sukienok, saka , lebo prirodzena krasa, charizma, ti nebola obdarena 🙂 Ja mam rada svojho zenskeho muza, podla tvojich kriterii asi zapada medzi zenskcýh...Som zvedava, co robi tvoj manzel. Ako sa u neho prejavuje muznost, Ci tak, ze pri obiekani sa do prace a kocikovani sedi pri tvojom kadernickom stole a diriguje ti , ktorý odtien make upu si naniest aleb nie 😃😃 Alebo možno ta o hodinu vymeni a bude sa upravovat 2 hodiny aj vratane make upu a ocnej linky 😃 😃 😃
Ja mam radšej v oblube tých "zenskejsích" muzov 😃
@kittykat22 jémine tie čipkované šaty sú nádherné milujem čipku a aj túto farbu fakt si ulahodila môjmu oku na dobrú noc... krásne sú
@fantaghiro21 Hlásim sa aj ja, že mám "ženského" muža, ktorému sa páčim v mikine a prirodzená👍👍
Ono to nie je ani tak o tom..,,kto Čo nosí"..ale o tom...,,Kto čo nosí"..
@begees :D som nevedela, ze mam/e zenskeho muza :D Moj manzel vybuchol smiechom , ked som mu to citala :D
Povedal : Najlesia kombinacia je to, ked sa citis v tom , co nosis pohodlne, nech je to cokolvek a paci sa to aj hned mne .No mne sa na tebe paci tvoj elegantno sporotvy styl.Ale ten zevraj neexistuje tak neviem , co sa mi to paci, ale viem, ze sa mi v tom pacis :D
@fantaghiro21 Ja svojho "ženského" muža milujem. A možno práve preto, že je taký, aký je😚
@fefe123 to je fakt dost mozne , ze slabo.pozeram, pretoze ma nezaujima co.kto nosi - proste to neriesim.. ci niekto nosi kardigan ci co, alebo sako, teplaky, alebo vestu, je mi to fakt uprimne jedno.. ako uz som pisala, vzdy som neznasala na zenach prave toto povrchne pozeranie na ostatnych co kto ma na sebe a ake ma vlasy, ci nechty.. neviem to pochopit je mi luto..
@fantaghiro Mne môj muž práve povedal, že je to proste o preferenciách a má kamarátov, ktorých osloví tiež skôr pekná baba v mikine ako vyumelkovaná "krásavica" v kostýmiku. A na tej "ženskosti" sa tiež dobre pobavil😂
@jana_eyre suhlasim opat .... možno preo vobec som este nikdy nestretla mamicky s roztrhanými gatami, trickom, rozgajdanou bundou a zevraj dogabane, lebo ja to mam proste uplne na haku ... ked som s manzelom a dcerkou vsimame mi sami seba navzajom ...
A dam krk za to, ze keby som dala na starost zenam v cistom "volnocasovom obleceni" moju dceru ,( nie v turistickom) takpridu dogabane viac, ako moja dcera :D :D:D
@fantaghiro21 tak..aj spravna spodna bielizen spraví vela 🙂 a zabudne,ze som.bola.v teplakoch ')
@jana_eyre vidíš a ja sa rada pozriem a kľudne aj kompliment hodím mamičke a určite sa nepozerám zvrchu na tie čo majú tepláky minule sme mali takú akciu v škôlke podotýkam nič športové to nebolo no ja jediná som mala sukňu tak som si pripadala “ zvláštne” ale to som proste ja a viem slušne utekať aj na opätkoch keď treba
@jana_eyre vieš, ja s Tebou súhlasím, len ma niekedy mrzí, kam to spreje, idem do divadla na operu a tam mladi ľudia pomali rifliach s dierami, sak - cítia sa pohodlne a potom neviem, či sa mám cíti vadná ja, lebo som náležite oblečená... ale to je len môj problém, ja v žiadnom prípade nesúdim ľudí podľa oblečenia.... prajem pekný vecer
@begees tak toto je prave to...každý ma asi iný meter, co je pre neho krasa...Preot mi pride absurdne u niekotrých zien menovat napriklad zenstelých chlapov len preto, ze ich rajcuje zena v sportovom -pardon "volnocasovom " obleceni.. Ked sme inak pri tých "teplakoch" teplaky vždy zasadne nosim len doma... Ale mam pocit, ze tie modne policie nosia aj doma suknu, stekle, sako, lebo je to pre ic muza neatraktivne, asexualne... ja neviem...Moj muž, ak nie je zima, nosi doma povacsine kratasy, tricko s mickey mousom a ja klasika tricko, teplaky /kratasy, popripade leginy 🙂
Aj pri obrazoch picassa , nie je jednodný nazor.... Niekomu sa jeho tvorby pacia, iný nim opovrhjuju...
@fantaghiro Vystihnuté a opísané celkom presne👍 Inak, divila by si sa, ale existujú aj niektoré typy žien, čo sú aj doma vystrojené, lebo "čo ak niekto zazvoní"😂

@6mia6