Zostala som pri športovom outfite aj po skončení RD
Ahojte, mamičky aj snažilky. Moja otázka bude medzi ostatnými možno vyznievať trochu banálne, ale predsa ma to zaujíma, tak zakladám novú tému. Ide o to, že počas materskej som si zvykla nosiť z praktických dôvodov športové (alebo voľnočasové - ako to nazveme je v podstate jedno) oblečenie. Čiže tenisky, džinsy, športové tričko, mikina-klokanka s kapucňou. Predtým som síce tiež zvykla dosť chodiť v športovom, ale aj som to striedala so športovou eleganciou, čiže balerínky, blúzka, svetrík a tak. No a teraz po materskej som už tak zvyknutá na svoje obligátne kombo mikina-džíny-tenisky, že už nosím v podstate iba toto🙂 Je to pohodlné a vídam veľa žien, ktoré sa tiež takto obliekajú a v podstate im to aj sekne. Aj ja nosím pekné kúsky, väčšinou značku Superdry, Adidas alebo Hollister. V práci, do ktorej chodím, žiadny dress code nemáme, takže aj v tomto smere pohoda. Ale aj tak mi v poslednej dobe vŕta hlavou, či by som predsa len nemala zmeniť svoj štýl na elegantnejší. Ako to máte vy?
Viete čo, v novej evite je článok módny black list..a sú tam presne spomenuté turistické topánky a turisticky ruksak na detskom ihrisku, okrem iného 😂 a na záver článku je ze autorku inšpiroval k napísaniu článku pobyt na detskom ihrisku v centre Bratislavy 😂
@begees tak nemusí sa hneď do sukni ladiť. Ale kebyže ma celá firma vola mužským menom, tak neviem,to by som asi ťažko rozdychavala.. Ako zvykla si, ale nepekne to bolo, no. Ale ona bola celá skôr taka "lesana" v pohorkach. Ku cti jej slúži, že hoci jej to vadilo a dôvod jej povedali (Kua, ved sa pozri, vyzeráš ako Ivan....), tak si zostala na svojom. To zase hej, mentálnu silu dievča malo veľkú.
@viera27 A v čom presne chodila, keď to pôsobilo až tak "mužsky"? Lebo zasa športové veci sú dnes už ani unisex nie, by som povedala, lebo tie ženské kúsky majú väčšinou ženské strihy. Aj na tých mojich obligátnych mikinách vidieť, že to nie je pre chlapa. Ja v tom teda vyzerám žensky😉
@begees tenisky, alebo turistické boty, podľa toho aké ročne obdobie bolo(tie sú inak fakt smrť podľa mňa). A potom obligatne rifle,kapsace, riflove kratasy, tričká, mikiny,sportove bundy (v zime samozrejme turistická bunda). Úplne cisty športovy štýl, navyše prevažne v tmavých farbách. No tak ti poviem, že v hociktorý deň by si zvolala nahlu opekacku, ona bola ready!
@viera27 ja si to viem úplne predstaviť úplne by pasovala k vysokohorským nosičom do partie oblečením a jej nechýbalo ženské oblečenie sukne šaty?
@janulka1802 nie, nikdy také nenosíla a nemala to rada. Aj svatobne šaty mala také zvláštne,nejake koktejllky z reťazca, len nech to ma rýchlo za sebou. Ale ako vravím, paci sa mi, že sa nenechala zlomiť nikým. Tak to chcela, tak to bolo. To len k tomu, že ako muži občas vnímajú oblečenie.
@begees tak podľa mňa záleží od toho aké a ako to človek nosí. Tak ženské to nie je, povedzme si úprimne. Ale tak sú aj aspoň veselé a farebné veci. Sama mam žlté conversky, alebo kvetinové mikiny. Ale keď je niekto navleceny v celom športovom a v tmavých farbách, tak je to veru také muskulinne.
@begees ja som uz v uvode pisala....ja som an amterskej tiez nosila hlavne rifle a tricka...proste hlavne rychlo a sportovo......ako saticky, suknicky a lodicky povedzme uprimne popri kociku kazdy den..eee....ale chybalo mi to a ano, do prace chodim saty, tuniky, sukne......a ano, citim sa v tom rozhodne viac zensky ako v rifloch a mikine......a ver, ze aj zeny aj muzi to vnimaju.....mnohi muzi i zeny mi obcas kedysi vravievali (halvne cudzinci alebo pracujuci v zahranici), ze Slovenky su krasne,a le mnohym chyba sexapel.....a popravde, ked vidim, ako si zeny svoju zenskost/krasu zakryju mikinou a kapsacmi.....no zabiju tym svoj sexepil....fakt, ze hej.....nevravim, ze vyzeraju ako muz,a le prvky svojej zenskosti tym zakryju (a pritom nemusia chodit ako "stetky")....fakt zlata stredna cesta......aj to je pohlad.......(tym nikomu nenutim tento styl a nech si kazdy nosi , co chce.....zalezi od toho, co chcete a v com je to ok.....ja sa citim zžensky rozhodne v sukniach a satoch.....
@begees my v praci mame dresscode, ale zas nie ultra prisny (nemozu sa roztrhane rifle a prilis kratke sukne). Cize ja nosim take bluzkotricka, nohavice, balerinky, obcas saty. Opatky nehrozia, po materskej sa mi rozsirili nohy a navyse to mam 10 minut peso na bus, z ktoreho potom utekam do skolky a do skoly. Vidam aj stylove mamy v skolke, ale teda ja keby som dosoferovala s mercedesom od roboty ku skolke, tiez by som mozno nejake nizsie opatky dala. 🙂
@6mia6 mne sa nepáči ani jedno oblečenie ako komplet
Plus teda...v malom som si to nevšimla, ale... to, čo má vo funkcii "nohavíc" vyzerá tiež teda veselo🤣
@janulka1802 tak daj co sa ti páči, za mňa lepšie raz vidieť ako počuť. A aspoň na berieme inspiraciu
@6mia6 Napr Melanie Trump jej štýl
https://sk.pinterest.com/pin/703968985473650940
tak ja len tak pre zaujimavost pridam, co sa paci mne, obcas sa aj tak obleciem, povazujem to tiez za typ sportoveho oblecenia, a nevidim v tom nic nezenske..
@janulka1802 idem guglit
@janulka1802 mohla si niečo vypichnúť lebo nasla som len samé šaty. Asi dva kostýmy.

@mircalla K tým topánkam: ja sa ani nedivím moc, Briti patria práve do tej skupiny "dolce dogabana", ktorý som spomenula v diskusii vyššie.😀