Zostala som pri športovom outfite aj po skončení RD
Ahojte, mamičky aj snažilky. Moja otázka bude medzi ostatnými možno vyznievať trochu banálne, ale predsa ma to zaujíma, tak zakladám novú tému. Ide o to, že počas materskej som si zvykla nosiť z praktických dôvodov športové (alebo voľnočasové - ako to nazveme je v podstate jedno) oblečenie. Čiže tenisky, džinsy, športové tričko, mikina-klokanka s kapucňou. Predtým som síce tiež zvykla dosť chodiť v športovom, ale aj som to striedala so športovou eleganciou, čiže balerínky, blúzka, svetrík a tak. No a teraz po materskej som už tak zvyknutá na svoje obligátne kombo mikina-džíny-tenisky, že už nosím v podstate iba toto🙂 Je to pohodlné a vídam veľa žien, ktoré sa tiež takto obliekajú a v podstate im to aj sekne. Aj ja nosím pekné kúsky, väčšinou značku Superdry, Adidas alebo Hollister. V práci, do ktorej chodím, žiadny dress code nemáme, takže aj v tomto smere pohoda. Ale aj tak mi v poslednej dobe vŕta hlavou, či by som predsa len nemala zmeniť svoj štýl na elegantnejší. Ako to máte vy?
@janulka1802 no pre mňa nič na denné nosenie okrem 3 fotky hore od tohto komentu. Ostatne je pekne o tom potom. U mňa by to ležalo v skrini. Je to proste o tom kam človek chodí. Do kaufu alebo všeobecne na nákup, s deťmi von by to bolo vtipné.
@janulka1802 super outfity - ale skor na dni, keď treba len deti odviesť do školky 🙂 Už vidím ako idem v oblečení na poslednom obrázku na ihrisko, a opatky sa zabárajú až po patu do piesku, keď idem zachrániť svooje dieťa ktoré bude nepríčetne jačať, že Majka od susedov ho mastí pri hre lopatkou 😂
@kittykat22 jasné tie stekle nie ja ani také vysoké nemám ani neplánujem mám take prijateľnejšie v ktorých vyzerám dobre a viem v nich aj v pohode pobehnut keď treba ale v šatách na ihrisko ja nemám najmenší problém
@6mia6 vidíš a ja by som kľudne viacero šiat na seba vzala len tak čo určite nie to sú lodicky pretože sú pre mňa vysoké a na ihrisko sa ozaj nehodia
@janulka1802 melanie ma super styl..ja akurat nižšie stekle..u mna je 9cm taky normal..a baleriny absolutne nie..ale inak super
@puklica13 určite má aj poradcov ako prvá dáma prevažne je v šatách ja proste milujem šaty a tiež sa mi páčia pekné kabáty v zime ja tiež nie som extra fanúšička balerínok ale sem tam tolerujem sú aj pekné kúsky
@janulka1802 jezisku..kabaty..ani nevrav..mna v balerinkach bolia paty...takze mam klasicke snurovacie chesterfildky..
Ja po 3 deckach a satniku tricko-rifle-tenisky som uplne prestavala satnik..takze saty, sukne, topy, kostymy..ale skor jednoduchy styl, kvalitne nadcasove kusky..
@janulka1802 mala by som sa tebou inspirovat 🙂
@janulka1802 chodím v šatách na ihrisko ale menej slávnostných.
Baby ja sa priznám že ja som sa do šiat zamilovala a komplet vymenila šatník keď som bola druhýkrát tehotná takmer úplne som prestala nosiť nohavice a proste ja som sa v tom našla dovtedy som nosila kadečo ale tento štýl už neopustím
@kittykat22 podarilo sa mi takto inšpirovať kamosku a tiež vymenila celý šatník ale chcela ona sama ja nie som prehovárací typ veľakrát sa ocitnem v nejakej spoločnosti a ozaj sama v šatách alebo sukni ale dostávam veľa komplimentov proste som s tým stotožnená takze budem rada keď niekoho inšpirujem hm také možno srandovné bolo keď mi kolegyňa v práci povedala že ona ešte nevidela takú ženu ako ja čo by nosila toľko šaty a sukne akoby to bolo niečo zvláštne
Ženy a tie co doma nemáte tepláky v com upratuje té a varíte? Alebo práca okolo domu?
@6mia6 napr. ja mam doma vacsinou kratasy a v zime leginy, ale klasicke teplaky nemam.
@janulka1802 ja saty a sukne nenosim, zohnat nieco pohodlne na moj typ postavy (a to nosim S-M) je nadludsky vykon a nemam cas travit v obchode hodiny skusanim. Takze rifle, leginy, predlzene topy, bluzky, kosele, kardigany, mikiny a na nohy botasky, clenkove cizmy, platenky a ide sa. Lodicky a baleriny si kupit nedokazem, chodniky rozbite a ani by sa v nich dobre nechodilo
@6mia6 zbytocne sa pytat. Ja mám pocit, že niekde bol nejaký článok, že do šatníka kultivovanej ženy tepláky nepatria, takze sa tu samozrejme nikto “neprizná” že vlastni takýto nevhodný kúsok oblečenia, lebo nie je väčšia katastrofa, ako si obliecť doma tepláky, tvoj muž keď ta uvidí v niečom takom negrandioznom predsa okamžite otočí pozornosť niekam inam.
@jajka257 presne, aj u nas. Ale neprekvapuje ma to, mame toho spolocneho viac😉
@sisaka to som necitala, ale u mna si ich fakt nenasla a mam dve dcery a naozaj si nepamatam, kedy som im nejake teplaky kupila, nechceli to, vzdy daju prednost leginam. Mozno citali ten clanok, musim sa spytat, ked pridu z treningov😀
@sisaka fuuuha, nuz ja som ho necitala🤔🤔🤔😂😂asi malo citam tieto casopisy, vlastne vobec. A dcera teplaky nenavidi, ta tusim mala asi dvoje teplaky, ked mala cca rok a aj tie boli zdedene.... Nosi leginy. Ale iba na telesnu....
@dskjhfdlkdjhl no ved ja viem😉
@dskjhfdlkdjhl
@jajka257 samozrejme, že ste nečítali, u vás ide o čisto prirodzený odpor k nevkusnemu oblečeniu, ktorý s úspechom prenašate aj na ďalšie generácie.
@sisaka tak teraz nie som si ista, ci to myslis sarkasticky, ale fakt som to nikde necitala a teplaky som ja osobne mala niekedy minulom tisicroci😉Proste sa mi to nepaci, mne tie leginy, ci uz dlhe, alebo 3/4 pripadaju lepsie.