icon

Zúfalé manželstvo a problémy po narodení dieťaťa

mimusina
Včera o 13:59

Ahojte,

nikdy naozaj nikdy by som nepovedala že raz budem písať tieto riadky...
som vydatá 20r doteraz viac menej bezproblémové manželstvo...
Po dlhých rokoch sa nám narodila dcéra....veľmi sme sa tešili a myslela som že sme najšťastnejšia rodina....aj to tak vyzeralo....
Manžel získal v práci post riaditeľa a tu sa všetko začalo pomaly ale isto rúcať....
manžel chcel a aj chce robiť viac menej v práci sám....nevie delogovať a poddriadený to patrične využívajú...berú ho tam štýlom PÁN RIADITEĽ urobi....
má svoju zástupkyňu, ktorá to využíva na 100% a dokonca ho štve proti vlastnej rodine, lebo ON sa nemôže toľko venovať dcére ako to bolo doteraz - ON JE PREDSA RIADITEĽ....
on robí naozaj všetko a ona? objednáva balíčky - darčeky - do práce, ak je treba a náááhodou ona ešte nie je v práci.-chodí posledná... ON jej ich aj prevezme....keď som povedala že sa mi to nepáči, pretože on nosí svoju prácu potm domov a do noci pracuje bola som ja tá zlá žiarlivá manželka, doslova mu zakázala so mnou sa o práci baviť....a on ju poslúcha....viem že spolu nič nemajú, viem že má tam toho naozaj veľa a veľa nových veci, ale aj ja chodím do práce - a tiež mám zodpovednú prácu, ktorú treba urobiť a na všetko som tam sama....ALE všetko sa začalo stupňovať, doma hádky...manžel sa odsťahoval zo spálen do obývačky aj tam spáva....výhovorka vraj zlá posteľ, tak sme posteľ kúpili novú - neposkladana je doteraz, a on stále v obývačke, potm že je posteľ pri radiátore....potm prišlo obdobie že mi strašne a vulgárne nadával-hučal a za vštko som mohla ja - aj keď pršalo...proste za všetko som bola ja na vine....úplne náááhodou som zistila že manžel je zaregistrovaný na viacerých zoznamkach - vraj hľadá ženy, dokonca sa chcel aj stretnúť a mať sex....nevydržala som - opýtala som sa ho najskôr zapieral, no potom priznal že má účty na zoznamkách....myslela som, že mi srdce pukne....
všetko mi to pripadalo ako zlý sen....naozaj....
to už nehovorím ako začal vypisovať bývalej priateľke čo mal strašne dávno - slizké správy, ako by ju najradšej....ako sa mu strašne páčila, ako o ňu bojoval.....a strašne banuje ho nechcela ....
ako som vyššie písala máme dieťa, o ktoré sa starám len ja on príde z práce pustí telku a má v....ja prídem z práce, pustím práčku, naučiť sa, večera, umyť zúbky, kúpeľ dať dieťa spať....a ráno budíček o 5h....takto to ide v jednom kolotoči....začali mi zdravotné problémy o ktorých on ani nevie keďže vôbec nekomunikujeme...on vidí len svoju prácu....a najnovšie ako som mu povedala o tých zoznamkách prestal so mnou úplne komunikovať - ale že úplne horšie ako cudzí ľudia sme....on mi nepovie ani dobré ráno, ahoj...nič jak teľa príde ľahne na gauč a krásny deň za nami....
To už nehovorím že stále mi vykrikoval že ON všetko platí áno, účty platí on, aj nákupy....
ale povedzte o čom je takýto živoť????? neskutočne ma to ubíja....neviem čo robiť....áno viem odísť ale nemám naozaj kam - a platiť drahý podnájom to nechcem....poradte čo robiť? navyše musím nájsť novú prácu, pretože tú čo mám nebudem mocť robiť vzhľadom na môj zdravotný stav....
Je strašné zistiť že s človekom s ktorým ste žili dlhé roky - ho vlastne ani nepoznámte.....

ďakujem aj za prečítanie.......

Strana
z2
euka210
Včera o 19:27

@mimusina nie som typ, co za vsetkou zmenou vidi hned podvadzanie, ale tu je to podla mna jasne. Jedine riesenie pre tvoje dobro a dobro dcery, je odist od neho.

basska_b
Dnes o 05:57

Prvú polku správy by som ešte aj verila, ale potom to začalo pripomínať nejaký lacný román alebo zlý sen. Jedno z toho

Strana
z2