Abnormálne sa potím po celom tele
Skús bylinkové čaje. Nepi nic ľadové, skor take vlažne
Ahoj, ak sa mozem opytat kolko vazis? Ak si moletka tak lekar ti hned povie ze to je z vahy. A povie nech schudnes. Ak nie, urcite to konzultuj s lekarom. Aby to neboli oblicky.
Pit salviovy caj pomaha, ale skutocne to zavisi od toho, aka je ta pricina potenia. Stale si sa tak potila, ci len v poslednej dobe?
ahoj ak chces nieco ucinne napis mi poradim dakujemmm
Chod urcite na vysetrenie. Nadmerne potenie moze byt sprievodnym priznakom roznych ochoreni od banalnejsieho zapalu v tele, cez stitnu zlazu az k ovela vaznejsim ochoreniam.
@laurarenata1971 potis sa preto,lebo tvoje telo sa potrebuje ochladit a ochladit sa potrebujes preto lebo mas horucu krv, ktora je dokazom zapalu v tele- tam je problem tvojho potenia. Treba vyliecit zapal a prestanes sa potit.
Skus pozriet tento clanok, vpripade, ze ide o zapal
https://www.webnoviny.sk/na-co-pomaha-enzym-ser...
Aj moja dcéra sa potí nadmerne ale štítna žľaza to nie je bohužiaľ.Dalsie príčiny sa nenašli.
Ak to nie je štítna žľaza, tak môže to byť aj psychika.
Ja toto mam tiez obezna nie som mam zapal v zaludku ktory mi nevedia vyliecit tak sa potim dalej 😁
@lillystranska hm.Akoze nemôžu vyliečiť.Je to smutné.
@3009 ano jasne ked lekári nevedia co človeku je zvalia na psychiku 🙂
Ahoj neviem či ti poradím aspoň trosku,ale mne na podpazusie pomáha veľmi diclor. Vždy som sa extrémne potila v podpazuší. Sama sebe som smrdela ako chlap po trojdňovej robote bez sprchy 🤮 a diclor naozaj super zabral teraz ho natieram raz týždenne
@dominika7990 pozor na prípravky s obsahom solí hliníka. A driclor ho obsahuje veru dosť.
@lillystranska a ako ste si liecila zapal zaludka ak sa smiem spytat mozete sem alebo ip ak mate cas a chut dakujem
@mata223 no doktor nevie mam poskodenu pecen a vraj zapal v zaludku lebo mavam silne palenie zahy. Mam lagosu a emmilceu ale ja to uz neberiem je to zbytocne nic z toho nepomaha a od decembra sa abnormalne potim. Co iny behali v bundach ja som lietala v leginach a kratkom tricku. A teraz v lete idem umriet leje zo mna jak s krhly
Okrem potenia mas nejake ine prejavy? Moze to byt nieco uplne vazne poznam taky pripad...
Pot smrdi a je zlty pri uzivani B vitaminov
@dominika7990 ten diclor je čo?Je vhodný aj pre deti?Počula som že aj ústna voda Colgate je výborná
@tinkasss7 diclor pre deti určite nie. Je to len pre dospelých. Je to antiperspirant na podpazusie/nohy/ruky. Nefunguje hodiny ale dni. Prvy krát som dávala 4dni a potom už iba 2x týždenne a teraz mi stačí 1xtyzdenne. ( prvé aplikácie môže dosť svrbiet v podpazuší ale potom sa už svrbenie neobjavuje 🙂 Dávam vždy keď si už vsimnem že začínam byt zase mokrá v podpazuší. U mna to potenie bolo hrozne dala som si tričko umyla som riad a už som mala mokré fľaky v podpazuší 🤦🏼♀️ Či zima či leto 🤦🏼♀️ Ústnu vodu atd som neskusala. Skúšala som iné deodoranty a účinok skoro žiadny 🤷🏼♀️ A toto mi fakt zabralo 👌🏻
Kocky, potenie patri k termoregulacnym mechanizmom organizmu. Ak sa to neporiesi vnutorne, tak vonkajsim pouzitim antiperpirantov s hlinikom si mozete skor uskodit. To je moj nazor.
@laurarenata1971 mam to iste. Nikto doteraz na to neprisiel preco, ani lekari a je to strasna otrava. Nemozem si hocico obliect. Ale mozno u vas nieco zistia.

@laurarenata1971 určite k lekárovy.