icon

Ako často a aký alkohol pijete?

23. feb 2024

Ako často pijete alkohol / aký?
Nesúdim, len prieskum.

dadis
23. feb 2024

Teraz mam 40dnovy post od alkoholu, inak vacsinou na nejakych akciach typu vecierok, party, premiera a pod. a s priatelmi, ked ideme do mesta, na veceru, do barov a tak..v priemere 1-2x do mesiaca, ale su mesiace, ze vobec, ale napriklad posledny december som bola 4x. Doma alkohol nepijeme.

tiezjedna
23. feb 2024

Každý večer si s mužom dáme pohár červeného vína, keď sme doma. Keď sme na dovolenke, tak viac😎 Prípadne cavu alebo prosecco. Podľa ročného obdobia/nálady/udalosti. Niekedy nič. Ale to je málokedy😉

panonia
23. feb 2024

Už 10 rokov nepijem žiadny alkohol. Mám rada čistú myseľ 😄.

dzejny656
23. feb 2024

Priemerne to vychádza možno 2x do týždňa? Myslím tým samozrejme také že pohár-dva vína alebo nejaký drink, nie ze sa kompletne opijem.

vesimelonimarsista
23. feb 2024

Asi tak raz za uhorsky rok neodolam flasi piva.

drahomirrra
23. feb 2024

Volakedy mi chutilo prossecco raz-dva x do tyzdna, teraz uz vobec nepijem. Bude to pol roka. Dobrovolne rozhodnutie, mam pocit, ze na “piatocky” som uz stara 😁😁😁

ivik4
23. feb 2024

Nenapila som sa dobrych cca 15rokov

vroni
23. feb 2024

Ja si alkohol občas rada dám. Vlastným rozhodnutím. Vtedy, keď mám chuť. Tento rok donesiesol postpubertak fľašku oceneného vína, tak sme ho ju vramci ozranparty stiahli. Aj keď uznávam, že to bola taká ozranparty penzistov, lebo sme stiahli piati jednu sedmičku, ale tak, fľaša padla 🤣🤣🤣 Viac príležitosti zatiaľ nebolo.

tehotna40
23. feb 2024

Tak 2x do roka, väčšinou cez leto keď sedíme vonku keď sa griluje, že si dám pohár vína alebo také niečo. Mam tetaniu a alkohol mi vôbec nerobí dobre.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
kacena2022
23. feb 2024

Nepijem alkohol vôbec,mne to nechutí.Aj keď som bola mladá vôbec ma to nelákalo,stačilo že som videla čo to spraví s ľuďmi keď sú opitý.Takisto nefajčím ani nepijem kávu.

nelca84
23. feb 2024

Ja prilezitostne a ak si mozem vybrat, tak najradsej mam gin-tonic. V zime mozem aj punc 😋 v lete zas radler, aj ked vacsinou nealko.

sisa_s
23. feb 2024

A kde su tie matky, co stale zdielaju obrazky, ako si za odmenu daju kazdy vecer pohar vina 😀 ked tu ziadna nepije

ariannazara
23. feb 2024

Fernet s citrónom a ladom občas doma

beronsche
23. feb 2024

Mam rada vino, najma cervene.. ale ako casto ho pijem, ani neviem.. niekedy aj kazdy tyzden, inokedy aj mesiac nic, podla situacie. Co vsak nemam rada, je stav opilosti, takze tomu sa vyhybam ako cert krizu.. 🙂

olimuc
23. feb 2024

Min rok som mala 1 pivo …. mam doma asi 20 rocnu tequilu a par takych obstaroznych alkoholov … pokial sa nerozbiju budem ich mat vecne

andreakg
23. feb 2024

Tak je skoro koniec februára a mám za sebou 3 poháre sektu.

queen_mary
23. feb 2024

Tak 2x do tyzdna. Vino biele, ruzove, cervene, prosecco alebo konak... obcas palene so susedami, u rodiny, v lete gintonic, aperol, margarita...

selest
23. feb 2024

Pohar vina takmer kazdy vecer, alebo iny drink. Ale ak aj mesiac z nejakeho dovodu nemozem tak sa nezblaznim a dam si caj. Alebo ak su deti alebo muz chori tak vtedy nie. A ak je 2x za rok nejaka oslava, dam si dva pohare a mam dost.

angela85
23. feb 2024

Cca 1x do týždňa pohár vína,1x do mesiaca výjazd s babami a niekedy na oslavách. Ale niekedy si nedám ani mesiac.

biankaaaa
23. feb 2024

Skoro vôbec, beriem lieky. Ale ani pred nimi som nepila častejšie

euka210
23. feb 2024

mozno 5x rok... na Vianoce varene vino a ked je nejaka oslava tak pripitok

simulienka2207
23. feb 2024

Nepijem. Ja salena aj bez pálenky 😁😁😁

luccija
23. feb 2024

V lete možno 3x Gin tonic či nejaký miešaný drink niekde vonku.Doma nepijeme jedno prosecco som pila sama viac dní

tilly
23. feb 2024

Cez týždeň nič. V piatok a v sobotu vínko s kamošmi

gabrielkaa
23. feb 2024

Víkend . Pohár-dva bieleho vina. Bývame vo vinárskej oblasti. Tu pije veľa ľudí 😂

ivangeline
24. feb 2024

Velmi malo. Zvycajne pohar vina. Nejaka oslava.

buberova
24. feb 2024

Raz za 2 mesiace? Niekedy šampanské, niekedy víno, niekedy tvrdé...

martul
24. feb 2024

A ty?

taminka1986
24. feb 2024

Nikdy. Ani mi to nenapadne. Nie ze by som bola striktne proti pohariku,ale mne to nic nedava a ked nemam nechyba