Ako ovplyvnila zmena času vaše zdravie?
Zo soboty na nedeľu sa zmenil čas, pocítili ste to na svojom zdraví? Napr. únava, stres, bolesti chrbta... Ja som posledné dva týždne trpela neskutočnou poobednou únavou, a mám pocit že po posune času sa to konečne upravilo. Stretli ste sa aj vy s pozitívnymi účinkami posunu času na organizmus alebo len negatívnymi?
V pondelok to bolo uz o kúsok lepšie
V utorok v práci som bola veľmi ospalá, nič sa mi nechcelo
Ani kolegyni 😉
@natalka13 nie
Mne vždy trvá aspoň týždeň,kým si zvyknem,večer teda chodím "neskoro" spat a ráno bohužiaľ skoro vstávam,o tu hodinu. Už sa teším,keď to zrušia,lebo deti si zvykajú dlhsie.
@bobrina1 áno, ráno tma o piatej keď idem do práce
Už bývalo svetlo.
Chvíľu potrvá, kym si zvyknem
To dlhšie svetlo večer ma teší 😉
nijak. Len som musela nastaviť správny čas na hodinkách po dome. 🙂 Konečne je večer dlhšie vidno. 🙂 Ráno mi je ukradnuté, aj tak som od 5.30 v práci. 🙂
Ano, ako pisete (dlhe letne vecery za svetla su super). Ja by som po zruseni zmien casu tiez bol za letny (ten GMT+2) cas celorocne. Ale druha polovica stredo/vychodo-europskeho ludstva by nepochybne hlasovala za "zimny" (normalny, GMT+1). A ani rozdielny cas v malych susediacich krajinach tiez nie je bohvieco. Cize [aj] preto sa europska dohoda na zruseni posuvania casu rodi tak tazko.

@tinqua aj ja to mám tak podobne vo všetkom ,
čo si napísala .
A v nedeľu vecer sme veľmi dlho nemohli zaspať, ani ja ani mladší syn. V pondelok
Uz sa to pomaly zlepšuje tieto dni. 🙂