Ako predísť ochoreniu a zúčastniť sa plesu?
Cítim že to na mňa lezie ale nemôžem si dovoliť teraz ľahnúť do postele, mám v piatok ples 😩 nejaké rady ako tomu nepodľahnúť?
Záleží od toho čo na teba "lezie". Ak je to prechladnutie tak do piatka vieš byť úplne fit. Ale ak nejaká viróza tak pochybujem. Áno, môžeš sa cítiť lepšie ale po plese riskuješ zápal priedušiek a podobne. Ja by som to s plesom určite neriskovala ak sa v stredu nebudeš cítiť oveľa lepšie. Odporúčam vyležať
No neviem, teraz je vsade chripka. Tiez sme sa snazili odolavat a aj sme celkom dlho odolavali (padli sme ako posledni zo znamych), no nakoniec to zmohlo aj nas a drzi sa nas to uz druhy tyzden. Uz ked citis, ze na teba nieco lezie, mozno je uz aj neskoro riesit prevenciu.
Ja som robila pokus 😂😂😂 aj na Mne aj na dcere - 1x denne tabl proti bolesti s protizapalovym ucinkom - ci nahoda ci nie neviem ale namiesto 2t soplov a kaslov sme boli za tyzden fit .
Nemali by sa brat lieky ked to neni potrebne ,ale choroba sa skratila
Pol stamperlika domacej alebo cistej vodky a nasypat par zrniecok cierneho korenia kazdy vecer. Uz takto odolavame tri tyzdne. Tiez sme zacali pred planovanym plesom.
Lahni teraz. Je utorok, do piatku si fit
Ja mám osvedčené klinčeky a oreganový olej. Skús si každý deň do piatku dávať päť kvapiek oreganového oleja, odporúčam zriadiť vodou, lebo dosť štípe a počas dňa len tak prežúvaj klinčeky. A zvýšila by som dávky vitamínov C a D. Okrem toho ako píšu nado mnou skús ostať doma a ležať, do piatku by si sa mohla dať dokopy.
Dufam, ze tam nenakazis celu salu
repikovy caj je protizapalovy a mne velmi pomahaju betaglukany uz viackrat ma tak zachranili pred chorobou
@mk1111111111 asi tak.
Na mna len nieco liezlo v piatok, ale este som povysavala, len nejak som sa divne zacala potit, pulzy sli hore, unava. Vecer som zacala kaslat a v sobotu uz horucky, co ja nezvyknem mat, v nedelu som si spravila test, nic. Vcera mi to nedalo, lebo neviem zit. Takze mam chripku typu A a so mnou teda cela rodina, je to ako poziar. Vcera som musela ist na urad prace daco vybavit, tak respik a na otocku na 5 min., ale tam chlapik s dcerou, sa bavili s 1 pracovnickou, ze heeej, vcera mala horucky a dnes uz len soplik. Ale ani rusko, nic a roznasaju to normalne. Na ples si samozrejme, rusko nedas. No tak...radsej dnes iba sediet doma na riti. Cely januar ideme hnacky, sople, teraz chripka. A to vsetko pre nezodpovednost druhych. Uzas.
Prave peeto si lahni uz teraz ked citis, ze to ide. Do piatku mas dobrych par dni. Lezat, oddychovat, vela caju pit.

Nasaď si Kapucínku.