icon

Ako znášať letné horúčavy bez potenia?

lucia851
9. júl 2024

Tiež sa tak hrozne potíte?

Strana
z3
ivik4
9. júl 2024

V pohode

mmooly
9. júl 2024

snažím sa byť vo vnútri, inak som dopotená...

sisa_s
9. júl 2024

Uspokojuje ta kazdy den zakladat temy o poteni?

doriiis
9. júl 2024

Milujem tieto dni.Milujem leto a prázdniny.Nase celodenné programy sú bazén a leňošenie.Teploty mi nevadia,teším sa na budúci týždňové 37 micky😃

taynee
Odpoveď bola odstránená
h2
9. júl 2024

Ja mám rada leto a teplo patrí k tomu, takže v pohode. V práci máme stropné chladenie, v aute a doma mám klímu, na záhrade bazén. Keď potrebujem ísť do obchodu, tiež je v každom klíma. Prechádzať sa po rozpálenom meste v týchto dňoch neplánujem.

maca1984
9. júl 2024

Teším sa z nich, milujem teplo.

fomelka
9. júl 2024

uplne v pohodicke. vies co, ja osobne som ten typ, ktory moze taketo teploty kludne aj polroka 😀 milujem teplo, zimne mesiace by som vymazala uplne z kalendara 😀 keby sa strieda len jar, leto, jesen, tak som stastna, prestastna. 😀

ivik4
9. júl 2024

Kiezby bolo leto 10 mesiacov a zima len 2 😃

lucia851
autor
9. júl 2024

@fomelka ja by som bola rada keby leto nebolo

cookie29
9. júl 2024

pozri, nezijem na SK, momentalne by malo byt normalne leto...a uz 10ty mesiac prsi... max denne teploty 16°C ... cize polovica z bezneho sezonneho normalu. Horucavy nemusim, ale teda menila by som hned.

zitaje
9. júl 2024

Ja nemám rada horúčavy v meste. Pôjdeme na chalupu, tam mi ani potiť sa až tak nevadí 😀 ale inak je to trocha otrava, mňa to obmedzuje, pražiace slnko aj to potenie...

minenkak
9. júl 2024

@lucia851 s radosťou, ešte by mohlo byť kľudne teplejšie

pralinka25
9. júl 2024

Tiez v pohode aj som rodila koncom leta 2x a ani vtedy s brusiskom mi teplo nevadilo. Milujem leto teplo ... za mna by takto mohlo byt stale.

matkahelka
9. júl 2024

@lucia851 horucavy este nie su. teda pre mna toto este nie su horucavy. pre mna su horucavy, ked je okolo 40. to uz nemusim, toto, co mame teraz je pre mna skvele. milujem leto, teplo. pre mna by takto mohlo byt celorocne. a nepotim sa, po vyasfaltovanom meste sa neprechadzam a na dvore mame prijemne.

simsalabim
9. júl 2024

Horucavy nad 30 mam rada iba na dovolenke pri mori. V meste to je utrpenie. Doteraz sa to da - robim z domu (pracu mame v historickej budove bez klimy, okna na juh = neda sa tam dychat), sef dal vsetkym home office. A mam pocit, ze dnes uz doma zapneme klimu - doteraz to slo bez nej.

lucia851
autor
9. júl 2024

@matkahelka tak to buď rada že sa nepotis

thereisabear
9. júl 2024

Mňa by zaujímalo, keď máte radi horúčavy, to sa nepotíte? Alebo vám to nevadí?

jaond19
9. júl 2024

Ja som leto zboznovala, aj horucavy aj opalovanie. Ale to padlo prechodom cez vek 35rokov. Teraz uz len trpim.

doriiis
9. júl 2024

@thereisabear ....a čo by mi na poteni malo vadiť? V bazéne sa nepotim,vnútri mám Max 26 stupňov.Sprchu máme🤷🏻‍♀️

lucia13022023
9. júl 2024

Ja sa teším na peknú jesen🤣🤣🤣 už mi stačilo tepla🤣 za mňa je leto extrémna nuda

candii
9. júl 2024

Zle. Neznášam teplo 🫣

luccija
9. júl 2024

@jaond19 tiež som hovorila, že voľakedy som ležala na slnku teraz mám dosť chvíľu na terase na slnku.
@simsalabim to je trápenie byť v kancelárii bez klímy.Ked som bola tehotná a robila na ministerstve o 12 nás púšťali domov na nohách kompresné pančuchy, dlhé šaty to bol des byť tehotná cez leto, ale to bolo 34 st za tých pár rokov je už bežných 37-38

januska12323
9. júl 2024

Potím sa normálne, von chodím len skoro ráno keď treba. A každý večer čakám kedy teplota konečne klesne a môžem vetrať. Za mňa by mali byť ideálne teploty do 30 a v noci pod 20.

neviditelnypes
9. júl 2024

Ja som zvedavy, ci mi je mdlo len tak akoze, alebo sebou niekde ozaj svihnem o zem. 😉

Vzdy dost vody so sebou.

lukbe
9. júl 2024

@doriiis konečne niekto ako ja😉🌞🌞🌞🌞.

thereisabear
9. júl 2024

@doriiis tak mne to príjemné nie je. Doma a v bazéne je to v pohode, ale keď mám niekam ísť. Len ma zaujímalo, ako to fyzicky prežívajú ľudia, čo horúčavy majú radi.

lukbe
9. júl 2024

@thereisabear potím sa veelmi malo. Milujem tieto teploty🌞🌞🌞.

doriiis
9. júl 2024

@lukbe ....ja na toto počasie čakám celý rok.😃Čo viac človeku treba? Slnko,teplo,voda,melón a dostatočný prísun ľadu😃
Voda v bazéne má 32 stupňov už dnes.Vypiname solarko už.Ani neviem aký je deň,lebo už druhý týždeň nerobím okrem základných veci nič iné,len si užívam leto.🤣

maca1984
9. júl 2024

@thereisabear Potím sa minimálne, ruky a nohy mám studené stále 😀 Ja na tieto úpeky čakám celý rok.

Strana
z3