icon

Berberín - prírodný alkaloid

lenkape41
29. apr 2025

Ahojte, bral niekto z vás berberin? Ďakujem 🙂

iwuska10
29. apr 2025

ja ho beriem asi mesiac

lenkape41
autor
29. apr 2025
@iwuska10

ja ho beriem asi mesiac

@iwuska10 a nejaké zmeny zatiaľ sú?

iwuska10
29. apr 2025
@lenkape41

@iwuska10 a nejaké zmeny zatiaľ sú?

@lenkape41 nerobia sa mi vyrazky nove, daleko menej jem, davam si dve tabeltky- rano a vecer pred jedlom. pocas jedenia ma pocit ze prasknem a stale som smadna

lenkape41
autor
29. apr 2025
@iwuska10

@lenkape41 nerobia sa mi vyrazky nove, daleko menej jem, davam si dve tabeltky- rano a vecer pred jedlom. pocas jedenia ma pocit ze prasknem a stale som smadna

@iwuska10 ďakujem 🙂 a podarilo sa aj niečo schudnúť? A odkial si prosim kupovala?

iwuska10
29. apr 2025
@lenkape41

@iwuska10 ďakujem 🙂 a podarilo sa aj niečo schudnúť? A odkial si prosim kupovala?

@lenkape41 mam z venira.sk , schudla som asi 3 kila zatial, ale upravila som aj jedalnicek

lakebabe
29. apr 2025

@lenkape41 užívam ho treti týždeň dosť tlmi chuť na sladké a celkovo do jedla, ale zatiaľ si dávam len jeden denne pred obedom , poradili mi ho po tom ako som užívala ashwagandu pár mesiacov tak to kombinujem s nou plus Inositol na večer. Bolo mi to poradene po zistení problémov s kortizolom. Ale urcite menej jem, hlavne sladké, lepsie mi trávi a mam čistú pleť . Uvidím ďalej. Mam z gymbeam

lenkape41
autor
30. apr 2025
@iwuska10

@lenkape41 mam z venira.sk , schudla som asi 3 kila zatial, ale upravila som aj jedalnicek

@iwuska10 ďakujem

lenkape41
autor
30. apr 2025
@lakebabe

@lenkape41 užívam ho treti týždeň dosť tlmi chuť na sladké a celkovo do jedla, ale zatiaľ si dávam len jeden denne pred obedom , poradili mi ho po tom ako som užívala ashwagandu pár mesiacov tak to kombinujem s nou plus Inositol na večer. Bolo mi to poradene po zistení problémov s kortizolom. Ale urcite menej jem, hlavne sladké, lepsie mi trávi a mam čistú pleť . Uvidím ďalej. Mam z gymbeam

@lakebabe a máš pocit že si aj za ten čas nejak schudla? 🙂 a inositol z akého dôvodu ak sa mozem spýtať? 😊

lakebabe
30. apr 2025
@lenkape41

@lakebabe a máš pocit že si aj za ten čas nejak schudla? 🙂 a inositol z akého dôvodu ak sa mozem spýtať? 😊

@lenkape41 mne táto kombinácia bola poradena známym, co sa v tých doplnkoch vyzná, ze je to super combo , tak skúšam. Zatiaľ z berberinu neviem, keďže je to krátky čas a bolo mi kazane dávať dva denne a dávam len jeden lebo zabudam. Ale minulý rok som úplne nárazovo pribrala skoro 15 kil a boli mi zistené problémy s hormónmi a nejaké gyn problemy. Začala som v októbri jest iba ashwagandu a v januári som mala trinásť kil preč. Bud sa mi po nej trochu upravili hormóny alebo sa telo samo spamätalo netuším. Ale dala som si ďalšie kolo aj s tým berberinom a inositolom tak uvidim . Zatiaľ sledujem tu pleť ze je super a nemám chuť na sladké vobec a omnoho menej zjem

frimmka
6. aug 2025
@lakebabe

@lakebabe ahoj tie problémy s kortizolom myslíš ze si ho mala vysoký prosim ta ?

lakebabe
11. aug 2025
@frimmka

@lakebabe ahoj tie problémy s kortizolom myslíš ze si ho mala vysoký prosim ta ?

@frimmka áno v tej dobe veľmi vysoký uz ho mam v norme