Berberín - prírodný alkaloid
Ahojte, bral niekto z vás berberin? Ďakujem 🙂
@lenkape41 užívam ho treti týždeň dosť tlmi chuť na sladké a celkovo do jedla, ale zatiaľ si dávam len jeden denne pred obedom , poradili mi ho po tom ako som užívala ashwagandu pár mesiacov tak to kombinujem s nou plus Inositol na večer. Bolo mi to poradene po zistení problémov s kortizolom. Ale urcite menej jem, hlavne sladké, lepsie mi trávi a mam čistú pleť . Uvidím ďalej. Mam z gymbeam
@lenkape41 užívam ho treti týždeň dosť tlmi chuť na sladké a celkovo do jedla, ale zatiaľ si dávam len jeden denne pred obedom , poradili mi ho po tom ako som užívala ashwagandu pár mesiacov tak to kombinujem s nou plus Inositol na večer. Bolo mi to poradene po zistení problémov s kortizolom. Ale urcite menej jem, hlavne sladké, lepsie mi trávi a mam čistú pleť . Uvidím ďalej. Mam z gymbeam
@lakebabe a máš pocit že si aj za ten čas nejak schudla? 🙂 a inositol z akého dôvodu ak sa mozem spýtať? 😊
@lakebabe a máš pocit že si aj za ten čas nejak schudla? 🙂 a inositol z akého dôvodu ak sa mozem spýtať? 😊
@lenkape41 mne táto kombinácia bola poradena známym, co sa v tých doplnkoch vyzná, ze je to super combo , tak skúšam. Zatiaľ z berberinu neviem, keďže je to krátky čas a bolo mi kazane dávať dva denne a dávam len jeden lebo zabudam. Ale minulý rok som úplne nárazovo pribrala skoro 15 kil a boli mi zistené problémy s hormónmi a nejaké gyn problemy. Začala som v októbri jest iba ashwagandu a v januári som mala trinásť kil preč. Bud sa mi po nej trochu upravili hormóny alebo sa telo samo spamätalo netuším. Ale dala som si ďalšie kolo aj s tým berberinom a inositolom tak uvidim . Zatiaľ sledujem tu pleť ze je super a nemám chuť na sladké vobec a omnoho menej zjem
@lakebabe ahoj tie problémy s kortizolom myslíš ze si ho mala vysoký prosim ta ?

ja ho beriem asi mesiac