icon

Čo znamená označenie "Žaba" na potravinách?

10. jún 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať ci kupujete produkty s označeným žabka co na to hovoríte ďakujem

Strana
z3
bosorkabb
10. jún 2024

Ľudia fakt uveria všetkému. Mňa sa zákazníčka pýtala v ktorom pečive tie žaby nie sú. Lebo ona chce len bez žaby. Normálne som ostala riadne mimo z nej. Že skoro už nič bez žaby nejde kúpiť. Škoda slov.

yosi
10. jún 2024

@estellas Bohužiaľ... A nie sú to len takí tí jednoduchí ľudia z 3. cenovej bez obsluhy. Mám aj spolužiaka z univerzity, vyštudovaný inžinier a zdieľa na svojom Fajsbúku také sprostosti. Dokonca ma raz presviedčal, že Američania vyhadzujú z lietadiel nad Slovenskom infikované prasce. Dokonca mi ukázal ako dôkaz fotku prasaťa na strome 😂

hubka51
10. jún 2024

@yosi práve som dostala zachvad smiechu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

nikha2809
10. jún 2024

Keď som prvýkrát videla symbol žaby na čokoláde, bola som na strednej škole.Precitala som si okolo nej nápis rainforest alliance a pochopila som.Nechapem, že dospelý ľudia to nedokážu 🙈

nelka93
11. jún 2024

Kupujem a co si myslím? Ze ľudia, ktorí veria hoaxom sú totalni idioti. Takže ak tomu veríš, radím ta medzi bezmozgovcov

zuzinka888
11. jún 2024

Minule som nalepku zaby videla na bananoch. Prosim moze mi niekto vysvetlit ako tie rozmixovane zaby napchali do tych bananov? To niekto otvoril banan napchal tam tie zaby a potom zasil( urcite takto trenuju chirurgovia stehy, alebo sestricky to aplikuju injekcne)🤣🤣🙈🤦

tetapetra
11. jún 2024

@zuzinka888 to je tajné, kebyže ti to napíšem,musím ťa potom zabiť 🤪

moonlight1210
11. jún 2024

@yosi no ty kokos.

moonlight1210
11. jún 2024

Ja som videla video, kde ktosi predvadzal “geneticky modifikovane” potraviny.

Co znamenalo, ze si predkrojil maly citronik a velke avokado. Do citronu napchal strucik cesnaku a citronik strcil do avokada miesto kostky.
Nasledne predvadzal rozkrojenie akoze nedotknuteho avokada a citronu a ukazoval, kam az “modifikovanie” potravin zaslo.

On to mozno myslel ako humor, ale ludia to zdielali ako hlupi, ze nas vlady chcu uplne zabit.

Ti inteligetni si robili srandu, ze skoda, ze neskrizili to avokado s rajcinou a cesnakom. Ze by to malo vacsi zmysel, kedze by to bolo aspon predchystane na guacamole. 🙂

elenita
11. jún 2024

Dievcata, cela tato diskusia by bola vtipna, keby to v skutocnosti nebolo do placu ... :-/ vsak ale vidime, kam sa uberame...uz ani ta zem nie je gulata, ako to volakedy bolo 🙊

tetapetra
11. jún 2024

Nie je to tak dávno ako vsetci zdieľali označenie na zubných pastach. Čím tmavšie pásik, tým škodlivejšia. Alebo na obaloch od mlieka. Aké číslo na spodnej strane chýbalo,toľko krát bolo mlieko prebaľovane🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

stanulienkat
11. jún 2024

Jeziiis..vyborne sa bavim.😂😂

rusalinka
11. jún 2024

... ale všimli ste si, že autorka sa nám dajako odmlčala?

dankakuc
11. jún 2024

ja by som len chcela vedieť čo za géniusa vymyslel tento blud so žabou 🙈

yosi
11. jún 2024

@dankakuc Ten sa doteraz baví...

yosi
11. jún 2024

@tetapetra No, to niečo vypovedá o našom národe. Ľudia ktorí toho v živote veľa nedosiahli a perspektíva do budúcnosti nie je práve priaznivá majú takto pocit, že aspoň na chvíľu sú súčasťou niečoho veľkého. Potom sa čudujeme, že vyučený kachličkár odhaľuje z pohodlia obývačky tajomstvá CIA, Mossadu a tajných spolkov ktoré sú tak tajné, že o nich každý vie všetko. Dnes sú to žaby , doteraz to bolo očkovanie. Vakcína od lekára je nebezpečné fuj fuj, ale aplikovať si veterinárny liek proti hlístam kúpený na Bazoši od nejakého Aladára je pre nich bezpečné.

tetapetra
11. jún 2024

@yosi len to nie sú kachlickari,ale aj tí vyšší. Viď Kotlar, Bukovský....

larinka552
11. jún 2024

Kupujem, tie pomlete zaby v tom mi chutia 🐸

marla19
11. jún 2024

Áno zvieratká mám rada... 😊

Strana
z3