icon

Fajčenie po chirurgickom zákroku

lastqueen
4. máj 2025

Dobrý deň 28.4 som postúpila chirurgický zákrok vyberali mi cystu v hornej časti čeľuste prešlo 7 dní od operácie neviem či si už môžem zapáliť. Díki za info

nin12345
4. máj 2025

@lastqueen a keď si už vydržala týždeň nechceš sa toho aj úplne zbaviť? Bola by škoda to nevyužiť. Ale k tvojej otázke - nefajcila by som dokým to nebude úplne zahojené

pribinak
4. máj 2025

Pre svoje vlastne dobro a zdravie by som sa k fajčeniu už nevracala

thirstymonk
4. máj 2025

Paana beka, keby som vydržal týždeň, tak už sa toho nadobro zbavím isto.

sense
4. máj 2025

Kolega sa takto zbavil závislosti stačila jedna choroba a nefajcenie tri týždne a viac nezačal

lastqueen
autor
4. máj 2025

Mno ... Jak vidím ľudkovia riešime vše len nie to aká bola otázka každopádne díki za odpoveďe.

lastqueen
autor
4. máj 2025
@thirstymonk

@thirstymonk neviem koľko rokov si fajčiar ver že týždeň nestačí

denkabemommy
4. máj 2025

@lastqueen nie, zvyčajne sa odporúča nefajčiť 14 dní, resp. Spýtaj sa Dr na kontrole 🙂

dorota57
4. máj 2025

Ja som pred 13 rokmi bola na operacii vajecnikov a odvtedy som si nezapalila. Skoro plna krabicka isla so kosa. Najlepsie rozhodnutie.

dzulli1980
4. máj 2025
@lastqueen

@thirstymonk neviem koľko rokov si fajčiar ver že týždeň nestačí

Predpokladám, že ma tu teraz zlynčujú, no nevadí ... ja som silná fajčiarka, takže viem, že týždeň nefajčiť nestačí na to, aby človek do toho znova nespadol, je to závislosť ... pokiaľ nemáš problémy - zápal, krvácanie, môžeš si zapáliť , je to dostatočne dlhá doba ...
@lastqueen

cukroska
4. máj 2025
@thirstymonk

@thirstymonk Veľký omyl.