Fajčiari, čo z toho máte?
Čo dávajú ľuďom cigarety ? Prečo ste s tým začali? Mňa to hnevá, keď vidím, že ľudia nemajú peniaze a kúpia si z posledného cigarety. Môj muž je taký cigarety musia byť aj keď máme finančné problémy. Veľmi mi to vadí. Celá jeho rodina je fajčiarska mama otec aj brat. Ešte ja som bola ta zlá, keď im vytknem, že deti mi odtiaľ chodia zafajcene. Proste prečo nemajú žiadnu úctu k nefajčiarom? Prepáčte netýka sa to takých, ktorí fajčia a neobťažujú tým iných. Čo z toho máte ? Rada by som to pochopila, keďže som nikdy nefajcila ani to neskúšala.
@marhulka13 tí bezohľadní určite. Alebo keď fajčia na balkóne a oklepkávajú si cigaretu cez balkón a pristane to na mojom 🤷🏼♀️
Alebo ako bolo spomemuté, keď fajčia tam, kde ostatní jedia.
@huxy preto sa pýtam, či myslí všetkých, lebo ja som fajčiarka, ale mne samej vadí fajčiť pri jedle ci deťoch. Ja mam teda iqos , čiže popol nemám aký mat
V zivote NIKDY by som si nezacala s fajciarom. Clovek ktory sa dobrovone samoposkodzuje, je bud hlupy alebo alebo to nema v hlave v poriadku.
@martinka13 akože podľa teba sú vsetci fajčiari idioti?
@marhulka13 napísala som všetci? Myslím, že som ich dôsledne špecifikovala. Tí, ktorí si bez sebareflexie zapália na terase, kde iní ľudia jedia. A áno, to su idioti.
Ja som kedysi fajčila a nemala som z toho nič, bolo to vyslovene o Tom, že niekam, medzi niekoho zapadnúť.. nechcem sa nikoho dotknúť, ale podľa mňa tým "zapadnúť" začal úplne každý, proste spoločenske dotlacenie a následný návyk ktorého sa človek nevie/nechce zbaviť..
Nedáva to zmysel.. a stále vravím, že keď s tým dokázal seknut môj muž po 15r fajčenia a moja svokra po 30tich rokoch fajčenia, dokáže to každý.. môj muž už nefajčí 14rokov a ja som za to na neho hrozne hrdá..
Niekto potrebuje si dať kávu a mnohí kávičkári poznáte ten slastný pocit, keď si sadnete na terase alebo na balkóne po tažkej robote, vyložíte si nohy a popíjate si kávičku v klude. To isté majú aj fajčiari, ten prvý šluk je pre nich na nezaplatenie. Proste pre fajčiarov a kávičkárov tých 10 minút je útek od bežného života, keď chcú mať na chvíľu pokoj od všetkého.
Ale inak je to hlavne o sile vôle. Fajčiť som prestal pred rokom a aj tú kávu si dám len málokedy 😅
@sevrin ja som kávičkar, ale teda nikdy nemusím bežať aby som si dala kávu a v pohode vydržím bez nej ak na ňu nemám čas.. ale nech to skúsi fajčiar bez cigarety, to asi nebude také jednoduché.. čiže káva a cigareta - úplne odlišné veci..
@sevrin ja som kávičkar, ale teda nikdy nemusím bežať aby som si dala kávu a v pohode vydržím bez nej ak na ňu nemám čas.. ale nech to skúsi fajčiar bez cigarety, to asi nebude také jednoduché.. čiže káva a cigareta - úplne odlišné veci..
@jana_eyre_2 ja pozmam kávičkárov s ktorými nie je ráno reč pokým si ju nedajú 😅
@anonym_autor Nikotin posobi na nervovy system, dokaze sposobit zvysenie hladiny niekolkych neuroprenasacov. Pre niekoho je tento ucinok velmi prijemny a lahko sa vytvori navyk. Ja som bola kedysi na lieceni v Pezinku a tam bolo medzi pacientmi fajcenie omnoho rozsirenejsie ako v beznej populacii, prave kvoli tym ucinkom, aj ked su samozrejme velmi kratkodobe.
Mne sa nozik otvori vo vrecku, ked ide oproti mne na ulici clovek, co fajci a musim to chtiac-nechtiac vdychnut. Je to citit na x metrov aj vonku
Niekto potrebuje si dať kávu a mnohí kávičkári poznáte ten slastný pocit, keď si sadnete na terase alebo na balkóne po tažkej robote, vyložíte si nohy a popíjate si kávičku v klude. To isté majú aj fajčiari, ten prvý šluk je pre nich na nezaplatenie. Proste pre fajčiarov a kávičkárov tých 10 minút je útek od bežného života, keď chcú mať na chvíľu pokoj od všetkého.
Ale inak je to hlavne o sile vôle. Fajčiť som prestal pred rokom a aj tú kávu si dám len málokedy 😅
@sevrin Mojou kavou ale nikoho neobtazujem, to je podstatny rozdiel
Niekto fajčí, iný stavkuje, užíva marihuanu, pervitín a takto môžme pokračovať.
Tvoj problém nie sú fajčiari ale tvoj manžel.
S ním máš riešiť jeho fajčenie. Ostatný ťa nemusia trápiť keďže nenesú vinu za tvoj život.
Ale ty budeš riešiť radšej iných ako vlastného muža lebo je to pre teba jednoduchšie. Nič tým nevyriešiš ale o to ani nejde, že.
@bosorkabb Mne vadia vsetci fajciari. Dycham smradlavy hnus, ktory dychat nechcem. Su vsade, neda sa tomu vyhnut
Ačohentisti ,zase porovnavat kavickara a fajciara to je už iny level ludskej hluposti ...
@bosorkabb Mne vadia vsetci fajciari. Dycham smradlavy hnus, ktory dychat nechcem. Su vsade, neda sa tomu vyhnut
@mircalla ale ja s tým nič neurobím. Mne vadí tiež kopec vecí ale pokiaľ nechcem bývať niekde na samote tak musím akceptovať že kopec ľudí robí veci ktoré sa mne nepáčia a vadia mi. Nie neprestanú to robiť lebo ja chcem.
Takže budú fajčiť, piť, cikať, kričať na verejnosti.
Len autorka si svojho muža vybrala za manžela a problém je u nej doma nie cudzí ľudia na ulici.
@mircalla ale ja s tým nič neurobím. Mne vadí tiež kopec vecí ale pokiaľ nechcem bývať niekde na samote tak musím akceptovať že kopec ľudí robí veci ktoré sa mne nepáčia a vadia mi. Nie neprestanú to robiť lebo ja chcem.
Takže budú fajčiť, piť, cikať, kričať na verejnosti.
Len autorka si svojho muža vybrala za manžela a problém je u nej doma nie cudzí ľudia na ulici.
@bosorkabb Ano, to mas pravdu
Mna zaujalo toto, vadi Ti to , az vtedy, ked ste sa dostali do financnych tazkosti. Preco Ti to nevadilo pred tym?
Ja som tiez fajcila, je to jednoducho prijemny pocit, je to vlastne zalozene na tom, ze ak pravidelne a hlboko dychas, tak sa ukludnis a navodis si prijemny stav. Skoda len, ze pri fajceni si skodis.
Ja som zacala praktizovat to hlboke dychanie bez cigariet a veru, uz 22 rokov mi to funguje. Klop klop. Pre istotu 🙈🤣

Mňa napríklad viac zaujíma to, prečo žena, ktorá neznáša cigarety, začne vôbec vzťah s fajčiarom. A ešte viac ma zaujíma, prečo si žena, ktorá neznáša cigarety, vezme a zotrváva s chlapom, ktorý fajčí aj keď nemá dostatok financií.
@melanta toto tiež nikdy nepochopím. Nefajčiar je pre mňa jedno zo základných kritérií na partnera a ak by začal fajčiť počas vzťahu, tak by sme smerovali k rozchodu. Ja popolník olizovať nebudem, takže by to znamenalo stratu intimity a tým pádom aj koniec vzťahu. Možno pre niekoho malichernosť, ale pre mňa podstatná vec. A ešte taký, čo si ani toto hobby vlastne nemôže dovoliť, to je fakt "husband material" na pohľadanie...