Brutálny odpor k fajčeniu

5. jan 2022

Baby, nejdem si k vam po kritiku, ale o pomoc ci radu.
Od mala neznasam fajcenie, doma nik nefajcil. Moj manzel pocas nasho chodenia bol slaby fajciar, no prestal s tym. Chvalabohu. Teraz opat potajme fajci, klame mi, brutalne smrdi za cigaretami, ked pride z navstevy od svojej mamy, kt. s jej bratom su silni fajciari. Mne vadi, ze smradlavy otec sa mota okolo nasich 2 malych deti... proste neznesiem fajcenie.

anjelicek26
5. jan 2022

Kazdy mame nieco, co nam brutal vadi, u mna arasidove chrumky a gin, to je smrad ze idem het a ani nahodou sa nikto kto nieco take jedol/pil nepriblizi 😂 Porozpravaj sa s muzom, ze ti to vadi az tak, ze je to neznesitelne a preco... Hlavne ze to robi tajne, co ste male deti? Ked chce fajcit tak nech si obcas zapali - vonku, doma sa prezlecie, osprchuje, umyje si zuby a az potom ide za rodinou... moj prestal v den, ked sa nam narodila najstarsia dcera a uz nikdy viac, inu motivaciu nepotreboval. Mozno sa ho fakt treba "hnusne" opytat, ze co si mysli, co povedia deti, ked sa ich mama spyta - ako vonia ocko? Snad ma tie priority spravne nastavene.

zuzitko74
6. jan 2022

Ak smrdí po cigaretách len vtedy, keď príde od mamy, je možné, že on sám nefajčí, len tam počas tej návštevy strašne napáchne.

lenuska9999
6. jan 2022

Ja som vyrástla v prostredí, kde moja rodina fajčila v celom byte. Popolníky sme mali ešte aj na záchode prísaham. Oni sa proste bez cigarety ani nepohli. Ani keď som bola dieťa v perinke ich to neodradilo a fajčili aj pri mne. Potom neskor keď som chodila na výtvarnú sa ma raz učiteľka opýtala ci fajčím (podotýkam mala som asi 10 rokov ). Samozrejme , že som nefajčila, ale moje všetko oblecenie bolo také napachnute cigaretami z domu (a to som ho mala v skrini v svojej izbe).. ja som to samozrejme necítila keď som vyrastala v takom prostredí, ale iný áno.. co som tým chcela povedať je, že ak tvoj muž smrdí za cigaretami len po tom ako príde od mami a brata, je možné, že naozaj nefajčí, ale proste v tom prostredí tak napachne tými cigaretami , že ten smrad potom nosí so sebou ...

magnetk
6. jan 2022

Doslova vás chápem. My sme sa zase museli za prehúlených susedov sťahovať. 6 rokov cigaretové peklo od prefajčených smradlákov v podnájme. Smrdel nám celý byt od nich. A nakoľko nepracovali, tak húlili aj celú noc. 6 rokov sme trpeli a nakoniec sme to vzdali a odsťahovali sme sa za nich. Keď sme ich upozornili, či už majiteľa alebo ich, húlili naschvál ešte viac. Tak sme sa nakoniec odsťahovali. Ale aj tak smola na novom mieste nedávno zase dali byt do podnájmu a zase tam dali fajčiarov. Nám tiež vadí cigaretový smrad. Fajčiari si ani len neuvedomujú, ako strašne smrdia a ako znepríjemňujú s tým smradom život iným.

sissy27
6. jan 2022

Veď keď príde smradľavý domov, tak ho vyšikuj rovno do vane, umyť vlasy, zuby, ústna voda, veci nech si rovno hodí do pračky a potom sa môže motať okolo detí. Mne tiež vadí cigaretový dym a ľudia smrdiaci od cigariet, takže takto by som muža vyriešila.

ovaaa
6. jan 2022

U mňa to isté úplný odpor....takže partner fajčiar nehrozí ..

sara07
6. jan 2022

ano aj mne ako neskutočne vadí tento cigaretovy pach, ako to zvladam spoteninu 80 r deda normálnejšie
ja ked som bola tehotna a zacitila cigaretovy smrad v tom momentne ma napilo na zvracanie
ja by som ho ako hned poriešila , rovno všetko do pračky, pod sprchu a proste vysvetlit že ta napina hnusi sa ti na rovinu máš na to právo
však po nom nechceš norkovy kožuch alebo vylet do vesmiru

mirkasmile
6. jan 2022

Ani nehovor :( ja robím čo fajčiarskom prostredí a to odsávanie je nič moc :(
Vôbec by som nebola proti,ak by sa vnútri v podnikoch fajčenie zakázalo 😀