Je bezpečné piť bezkofeínovú kávu pri problémoch s tepom?
načo zase tá istá téma? ????
@zoja_ ale tota káva neskodi bezkofeinovu ties som si kúpila takú
@0952144356 nie ved tam nieje kofein
@zoja_ budem si dávať len raz dene lebo mam problém aj s tepom ja beriem tabletky nato
Beriem už roky tabletky na tep,aj znižujú tlak mierne ,kávy pijem dve denne ...odobrene kardiológom...ak ti to nerobí zle ,tak kľudne pi kávu
@bejbypd robí mi taka káva zlé zato nechcem piť takú kavu
Tak pi bezkofeinovu alebo nepi vôbec .
Ak si potrebuješ dať kávu,odporúčam Caro,to je taká raňajkova,ktorú môžu piť aj deti. Mne chuti veľmi
Ja pijem decaf už asi 5 rokov, chutí stejne..
@zoja_ ale môžem si dat 2 krát dene kávu bezkofeinovu ked mám búšenie a s tepom. Problém neuškodí mi mislite
@0952144356 všeobecne káva nevadí pri tlaku, len musí byť kvalitná, nie nejaká instantná, čo sa ani nedá kávou nazvať, veď pogooglite trochu
@0952144356 neuskodi len si daj
@0952144356
kazdy organizmus je iny, ja roky beriem lieky na tep a tlak a pijem denne 2 kofeinove kavy, robene v kavovare, alebo v kaviarni, a znasam to v pohode. Moj organizmus mi da signal, a vtedy si kavu nedam, alebo bezkofeinovu. Cize kazdy si musi odskusat sam na sebe co moze, a co nie. Pripadne poradit s lekarom, ktory vas lieci.
@emili27 ano ja ties beriem lieky na tep ja mam aj búšenie srdca aj večer ties mi dali lieky na zníženie tepu

Ja pijem bezkofeinovu lebo mi kofeín nerobi dobre a chuti úplne ako ta