Je kúpanie v termálom bazéne bezpečné pri zápaloch močového mechúra?
Ahojte, mavala som v minulusti opakovane zapaly mechura. Kvoli tomu sa nekupem nikde okrem mora. Teraz vsak potrebujem ist na kupelnu liecbu kvoli chrbtici, mam moznost ist do termalneho bazena. Je to bezpecne, co sa tyka zapalov moc. mechura? Nemozem tam nieco chytit? Mate nejake zle skusenosti? Dakujem
@anonym_autor Treba si hneď prezliecť za suché a umyť sa. To je základ .
Daj si tampón
@glorikarebeka hmmm 🤔 tampón na močový mechúr? Ten jej pomôže pri zápaloch v pošve, nie na močový mechúr.
Presne tak, po vyjdení z bazéna sprcha a suché prádlo či plavky.
Mne skor ide o to, ci ta tepla termalna voda nie je liahnou bakterii.
Mne skor ide o to, ci ta tepla termalna voda nie je liahnou bakterii.
@anonym_autor jasne že je
@anonym_autor Treba si hneď prezliecť za suché a umyť sa. To je základ .
@anonym_b4c102 to je úplný základ, to áno
Ja okrem mora,idem do takýchto vôd vždy s tampónom
Zaklad je hned po vyjdeni z bazena sa osprchovat a hlavne vycikat, aby sa vyplavili bakterie z moc. rury. A potom samozrejme prezliect do suchych cistych plaviek alebo oblecenia.
@anonym_b4c102 to je úplný základ, to áno
Ja okrem mora,idem do takýchto vôd vždy s tampónom
@glorikarebeka tampón nieje prevencia zápalu močových ciest. K močovému nechutí vedie iný otvor ako ten, do ktorého sa dáva tampón.
Do bazena s liecivou vodou sa nechodi tak.ze sa hned potom osprchuješ.Davaš dolu plavky.zabališ sa do plachty a do deky a si cca 20 minut v oddychovej miestnosti v polohovacom kresle.
Autorka.nestresuj dopredu.ktm to neskusiš nebudes vediet ako to dopadne.A ktore kupele to su?
Autorka skus pit kapucinkovu tinkturu. Je to prirodne antibiotikum a skvele prave na mocove cesty.

Daj si tampón