icon

Je slané pečivo nezdravé?

14. okt 2025

ja milujem tie slane peciva anglicky rozok pizza tasticky pagace syrove tasticky sunka atd. Je to podla vas nezdrave? chlieb rozky nekupujem len tieto pochutiny asi som na tom aj zavisla

bashka80
14. okt 2025

@anonym_autor jasné, vždy keď idem okolo stánku s fornetti, kúpim si bryndzové a pizzové 🙈

maddie1711
14. okt 2025

V mrazaku mám vždy k dispozícii viacero druhov fornettov sladké aj slané, ale zas žeby som ich nejak často piekla sa povedať nedá. Keď sa mi nechce ísť alebo nestíham do obchodu tak upečiem synovi na desiatu

tenerifka
14. okt 2025

Nie, ani neviem, co je fornetti/fornetty?

anonym_e865d9
14. okt 2025

@anonym_autor v malom množstve neuškodia, ale snažím sa im vyhýbať keďže obsahujú veľa kalórií.

koniarova
14. okt 2025

Kupujem v normálnom množstve.

anonym_99451f
14. okt 2025

@anonym_autor nie, nekupujem, fornety nemáme radi a pizza taštičky sme raz kúpili v Lidli, okrem toho, že boli príšerne slané, nám vôbec nechutili. Pečiem doma, viem, čo do toho dám a aj keď je tam napríklad bryndza alebo kúsky slaniny, stále je to zdravšie, ako plné ečiek u obchodu.

katica06
14. okt 2025

@anonym_autor nie, pečie zdravšie alternatívy

anonym_6910d0
14. okt 2025

Pokial to jes s mierou je to ok. Z par polotovarov raz za cas sa nic nestane, ked je to denne alebo obden tak je to nezdrave.

anonym_770869
14. okt 2025

nie, nič také nekupujem.
pečiem často, ale všetko si robím doma.

anonym_110887
14. okt 2025

@anonym_autor My naopak dosť často kupujeme v Lidl aj v Kaufe hotové. Keď si také dobré aj lacné..mrazené nekupujem pečiem slané na oslavy,alebo len tak v nedeľu.