Je slané pečivo nezdravé?
ja milujem tie slane peciva anglicky rozok pizza tasticky pagace syrove tasticky sunka atd. Je to podla vas nezdrave? chlieb rozky nekupujem len tieto pochutiny asi som na tom aj zavisla
V mrazaku mám vždy k dispozícii viacero druhov fornettov sladké aj slané, ale zas žeby som ich nejak často piekla sa povedať nedá. Keď sa mi nechce ísť alebo nestíham do obchodu tak upečiem synovi na desiatu
Nie, ani neviem, co je fornetti/fornetty?
@anonym_autor v malom množstve neuškodia, ale snažím sa im vyhýbať keďže obsahujú veľa kalórií.
Kupujem v normálnom množstve.
@anonym_autor nie, nekupujem, fornety nemáme radi a pizza taštičky sme raz kúpili v Lidli, okrem toho, že boli príšerne slané, nám vôbec nechutili. Pečiem doma, viem, čo do toho dám a aj keď je tam napríklad bryndza alebo kúsky slaniny, stále je to zdravšie, ako plné ečiek u obchodu.
@anonym_autor nie, pečie zdravšie alternatívy
Pokial to jes s mierou je to ok. Z par polotovarov raz za cas sa nic nestane, ked je to denne alebo obden tak je to nezdrave.
nie, nič také nekupujem.
pečiem často, ale všetko si robím doma.
@anonym_autor My naopak dosť často kupujeme v Lidl aj v Kaufe hotové. Keď si také dobré aj lacné..mrazené nekupujem pečiem slané na oslavy,alebo len tak v nedeľu.

@anonym_autor jasné, vždy keď idem okolo stánku s fornetti, kúpim si bryndzové a pizzové 🙈