Je to psychika či začínajúci prechod?
Opíšeme situáciu, mám v kalendári zopár návštev doktorov, rodičovské, so sebou preventivku… A zrazu príde počas dňa na mňa búšenie srdca, nepokoj a nepohoda, ako to zvládnem s 2 malými deťmi sama, aké budu výsledky…. Pritom som takto fungovala dlho, citim zrazu strašny nekomfort.Mala a mam takú mamu, stále som jej dohovárala, nech to nerieši, nestresuje sa nejak sa všetko vyskladá a zrazu som v tom istom a toto moje vnútorne dohováranie na mňa neplatí.Vezmem si magnezium trosku ma to prejde a na další deň to iste trva to cca 3/4 mesiace, ale samu seba nespoznávam. V tom čase sa mi aj upravil resp. úplne posunul a skrátil cyklus, je to predmenopauza. Ako to mam riešiť? Dakujem!
@anna777115 mám 36 rokov, keď som vo švungu všetko ide a ako náhle mam voľno, kľud tak hneď ma napadajú take myšlienky, búšenie srdca a nepokoj, že čosi sa pokazi, že keď si mam užiť pohodu znervózniem , včera mi trošku tŕpla tvár, ale nič strašne to nebolo.Tento stav ma prepadne aj napriek tomu, ze vezmem magnezium 3 denne.Na deti som sama už dlhodobejšie, muz chodí ma týždňovky alebo 10 dňovky, pomocnú ruku prakticky nemám poblizku.
Možu, takto začínať úzkosti, tetania, kedže ako píšeš, si vo vačšej miere na všetko sama.Skús na začiatok, niečo na prirodnej báze ako napr.perzen, alebo sedatif, či ťa to neskĺudní. Ak, to nepomože, treba to spomenuť svojmu obvodnemu lekarovi.

Nepíšeš, koĺko máš rokov. Može, to byť od začínajucích stavov uzkosti, až po tetaniu, všetko možné, tážško sa k tomu vyjadrovať, keď nepoznáme užšie súvislosti.