Je zlé dať si hamburger na raňajky?
Ahojte vcera k večeru sme si objednali hamburger ale ja som ho nezjedla a ráno som sa zobudila a bola som veľmi hladná a mala som aj nanho chut tak som ho zjedla ,,, je to zle si dať hamburger na raňajky ? Uškodí to nejak zdraviu alebo tráveniu ? Teraz to dosť ľutujem a mám myslenky že mi bude spatne
A ako chutil? Musel byť už rozmočený.
Ak ťa ešte neprehnalo, všetko je OK.
čo presne by malo škodiť?
@really8 preboha vy máte dosť 😂 len pre info mám problemi zo žalúdkom vážim možno do tých 40 kg preto som sa pýtala či to nejak neuškodí už to radšej nech nikto nekomentuje
@carolinaherr Keď máš problémy (s tvrdým y) so žalúdkom, tak by si si mala dávať pozor na to, čo do seba pcháš. Burger je ťažké jedlo. Mastné, presmažené mäso možno v mesačnom oleji 😄 daj si pankreolan, poprdkaj si a bude dobre.
@carolinaherr spýtaj sa svojho opatrovníka - lebo ty nemôžeš byť svojprávna, keď kladieš takéto otázky (nielen túto)
Tak toto je moc 🤣 okey sú tu xxxx stupidnejsie diskusie a tie nikto nehejtuje 😅 len som sa pýtala normálnu vec čo sa týka jedenia druhé ženy tu píšu xxx horšie a trápnejších veci
A sorry mne nemá kto poradiť tak sa Radim túto myslela som že tu aspoň budú normál odpovede a keď niekomu sa to nepáči nech radšej nekomentuje ja tiež nekomentujem zúfalé ženy ktoré si myslíš že sú tehotné lebo ráno mali iný prd ako vecer
@carolinaherr to je tvoja obhajoba? Ze vsak su aj blbsi?to je jak zo zakladnej skoly. Ze mama ale zuzka tiez dostala trojku.
@really8 musíš sa veľmi nudiť čo? 🤣 ty chodíš do prace že mas tu cas sa tiež “naťahovať” z niekým kto si prišiel po radu? Tiež mi to nepríde dosť vyspelé 🤣
@carolinaherr Rady si dostala. Tak sa nenaťahuj ani ty 😄
@carolinaherr na obed si dáš čo? 😂
@galganka neviem dam vedieť v ďalšej diskusii 🤞😄🤣
@carolinaherr už teraz sa teším na to, ako sa stretneme v "na obed som slabo požula rezeň, vykakám ho v celosti?", alebo v dačom podobnom 😀
@galganka 🤣🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂 toto ma dostalo
@carolinaherr teraz sa smeješ, ale nezabudni... Aspoň 30-krát požuť, pekne v kľude jesť, aj mobil odlož, vychutnaj každé sústo... 🫣😆
@carolinaherr my sme v NY dvakrát zašli na raňajky na bagel, ktorý nemal k hamburgeru ďaleko 😂 Takže v porádku! Keď to nie je každý deň...
@carolinaherr Keď nevážiš ani 40 kg, daj si tie hambáče aspoň dva.
Burger nie je nicc zdraviu prospesne ci uz na ranajky, obed alebo veceru. Na druhu stranu, nie je to nic co by ta malo zabit a je jedno v aku dennu alebo nocnu hodinu ho zjes. Divne je len to, ze toto potrebujes prerokovat s plenom MK, no ale na prerokovanie sa tu predkladaju aj ine hluposti, tato nejak velmi nevybocuje z ich priemeru
@carolinaherr keď máš problémy so žalúdkom mala by si sa stravovať zdravšie a nie do seba pchať hocičo a potom dúfať, že ti nič nebude.
@carolinaherr anglicania ranajkuju osmahnutu slaninu s uvarenym vajcom, tak ten tvoj hamburger nebol o nic horsi ako dat si na ranajky pizzu, co bezne clovek robi, ked mu ostane z vecera 😉😁 Jedine co si spravila, ze si dala viac energie telu, inak pohoda.
Super dakujem za toľko krásnych komentárov 🤣🤣🤣🤣🤣 som rada že tá moja diskusia vás tak rozhodila
@carolinaherr pohoda, bežne si dám napríklad placky ráno, ak ostanú. A keď sú pre niekoho bežné raňajky volské oko so slaninou, tak prečo nie hamburger?
nikto tu nevie normálne odpovedať, tak aspoň umelá inteligencia ti odkazuje toto 😀
Občas si dať na raňajky hamburger môže byť v poriadku, ale z dlhodobého hľadiska to nemusí byť ideálna voľba pre zdravie. Záleží na zložení hamburgera. Ak obsahuje zdravé suroviny, ako celozrnnú žemľu, kvalitné mäso, zeleninu, a vyhýbate sa príliš veľkému množstvu soli, omáčok a nezdravých tukov, môže byť výživovo vyvážený.
Klasické hamburgery s vysokým obsahom nasýtených tukov, spracovaných mäsových výrobkov a veľkým množstvom kalórií však nemusia byť najlepší začiatok dňa. Takéto jedlá môžu viesť k pocitu ťažkosti a nemusia poskytnúť dostatočnú energiu pre celý deň. Vyvážené raňajky by mali obsahovať zdroje bielkovín, zdravé tuky, vlákninu a sacharidy s pomalým uvoľňovaním energie.
Ak máte chuť na niečo "hamburgerové," môžete si pripraviť jeho zdravšiu verziu s ľahším obsahom, ako napríklad s avokádom, grilovaným kuracím mäsom a celozrnnou žemľou.

Ja ked vidim na all inclusive anglicanov, co si naberu tri tony fazul, pol tony slaniny a vajicka k tomu a su stale tu, tak si nemyslim, ze burger bude problem 🤣