Jete sladkosti každý deň a koľko je ešte zdravé?
Ak ano, cca kolko? Ja si musim dat proste nieco, nejaku mensiu cokoladu, deli, alebo kinderko. Neviem vydrzat. Kolko g cukru je dovolenych denne?
@guiseppinka My to mame uplne bez sladkeho, mna uz ide porqzit aboby som su nieco dobre dala 😬 doma mam kupenu horku cokoladu 85% a to uz radsej nic ako to 🤣 ale tak utesujem sa ze mi to pomoze dat dole poporodne kila 🙆🏼♀️
@dzejny656 wau, ja nemam problem jest aj 2 horalky za sebou 😀
Len raz týždenne. Keby som mohla, zjem každý deň veľkú čokoládu. To by som mala 100 kg 😞
Kazdy den aj viackrat. Najradsej mam domace. Ja peciem 2-3x do tyzdna, snazim sa zdravsie.
Každý Den. Milujem sladké.
Ja tiež každý deň. Mám ako martinkatinka cca 50kg pri 168 cm výške.
Aj ja kazdy den, aj ked som bola vo faze chudnutia, vzdy potrebujem aspon jednu sladkost denne. A aj tak sa mi takto podarilo schudnut 14kg ✌🏻. Vobec nechapem ludom, ktori nemaju radi sladke.
Ja som tiez kazdy den zrala, vzdy ked maly zaspal. Mi to zacalo ako zavislot na materskej. Teraz som ale tehotna a vobec nemam chut na sladke, takze sa snazim pocuvat telo a nejem. Inym si to kompenzujem😅
Jedine co jem fakt kazdy den je krabicka cucoriedok, ja som na nich asi zavisla. Sladkosti mi nastastie nechybaju.
Nejem sladkosti nejak na to nemam chut 😃Mozno raz za rok si dam. Ked som kojila tak prve mesiace som musela sladke kazdy den. Ked mam chut na nieco sladke Tak si pochutnam na datlach tie su sladke az az. Ja mam skor chute na nieco slane stiplave. Pistacie ochutene 😍a chute na cibulu cesnak olivy😍domaci chleba a syr. Z pecenych mam rada len cheesecake a apple pie. Ale aj to mi staci par x za rok . Cele kinderko som zjedla naposledy ked som bola deco. Chuti mi ale nemam potrebu to jest.
Nie jem len pred menzesom 2dni ako mam dostat vecer..
Ja luskam skor slnecnicu tekvicove semiacka. Akevo slane arasidy bargeque kukuricu
Ano kazdy kazducky den. Viem ze to nie je zdrave, ale milujem sladkosti, kolaciky a vsetko sladke. A nie jednu denne ale niekolko - doobeda, poobede aj vecer.
Mna slanym pohostenim neohuri nikto, staci mi kolacik a kavicka k tomu.
Každý deň za obedom proste musím 🤣
Skoro každý deň za obedom bud kinder čokoládku alebo čosi take ku káve
Ahoj,
dovolenych je myslim 25g a teda mas co robit aby si to nepresiahla. Take cukry ako ovocie zelenina, mliecny cukor ci sacharidovy neratam.
Nie denne ale často.
No ja som asi jediná žena čo dokáže zjesť celú čokoládu, horalku a k tomu 4 koláče ako nič 😂
Áno, každý deň. Ak nie sladkosť, tak aspoň chlebík s medom alebo niečo také. 😂 vždy som bola skôr na slané, ale odkedy som na materskej potrebujem cukooor inak by som odpadla bez energie už ráno o 9 😂
Radost citat 🥹😅 Ja som tiez taka, ze musim mat doma nejake sladkosti. Proste normalne si skontrolujem, ze ci po obede, ranajkach budem mat nieco sladke, lebo inak budem mat nervy. 🥲 Mozno uz mam aj zavislost k nim, ale bez nich sa neda zit. Su to endorfiny. 🫠
Kazdy den nieco napr. jednu dobosku.
Áno, denne. Podľa toho, v akej fáze cyklu som, koľko sa v danom dni nerváčim, alebo trápim, ako stíham jesť, či náhodou nie je sladké na olovrant (prípadne nejaká niekoho oslava vo firme), takisto koľko fyzickej aktivity zrovna v ten deň mám, atď., atď, 🤷🤷🤷. Fakt to nesledujem. Niekedy mi stačí "len" lyžička cukru do ranného čaju a niekedy zožeriem celú milku už doobeda a viem, že to je len taký ľahký rozbeh do (kaloricky) úspešného dňa...
okrem rafinovaného cukru v keksoch a čokoládach je treba myslieť aj na tuk ktorý obsahujú, v drvivej väčsine sa jedná o stužený palmový tuk. v skratke je to riadny junk food a škodí to celkovému zdraviu. srdcovocievne ochorenia sú čislo jedna v príčine úmrtí.
Už dva mesiace sladkosti nejem. Radšej si dám ovocie alebo doma urobený koláč.
každý deň nie, keďže občas si dám sladké jedlo - napr. palacinky so sladkou plnkou alebo cestoviny na sladko.
@zuzubb007 nie, nie si , takých nás je viac, ale už sa krotím keďže laktozu nemôžem , tie horké čokolády mi tak nechutia a vegan sú pre mňa tiež bleeee

Ja osobne mám niečo sladké skoro kazdy den, ale rátam tam napríklad aj nejaké sladké pečivo na raňajky (bábovka alebo muffin) a pod. Takéto kupované sladkosti nejem denne a keď už tak menšie. Celú Horalku alebo podobný 50g keksík som naraz nezjedla ani si nepamätám. Mne to príde veľa .