icon

Koľko Lexaurinu denne je bezpečné užívať?

14. dec 2025
autor
14. dec 2025

Prosím o odpoveď len tie, čo ho užívali. Beriem cca 15 rokov, ale napr.len jednu tabletu za dva týždne. Potom napr.denne týždeň, potom mesiac nič a tak ďalej. Napr.aj tri mesiace nič. Keď ho neberiem nič sa nedeje. Žiadny abstak. Ale ak mám ťažkú etapu, vtedy jediné čo pomôže.

anonym_06a4aa
14. dec 2025
@anonym_autor

Prosím o odpoveď len tie, čo ho užívali. Beriem cca 15 rokov, ale napr.len jednu tabletu za dva týždne. Potom napr.denne týždeň, potom mesiac nič a tak ďalej. Napr.aj tri mesiace nič. Keď ho neberiem nič sa nedeje. Žiadny abstak. Ale ak mám ťažkú etapu, vtedy jediné čo pomôže.

@anonym_autor a návod si nečítala?

autor
14. dec 2025
@anonym_06a4aa

@anonym_autor a návod si nečítala?

@anonym_06a4aa tam je aj 6 tabliet denne, ale to mi príde už na závislost

koniarova
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor myslím, že v takejto frekvencii je to v poriadku.

anonym_06a4aa
14. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_06a4aa tam je aj 6 tabliet denne, ale to mi príde už na závislost

@anonym_autor veď sama píšeš vyššie, že absťáky nemáš. Tak je to ok. Antidepresíva neberieš? To je lepšia cesta.

autor
14. dec 2025
@anonym_06a4aa

@anonym_autor veď sama píšeš vyššie, že absťáky nemáš. Tak je to ok. Antidepresíva neberieš? To je lepšia cesta.

@anonym_06a4aa nie, to mi stav zhoršuje a nielen psychicky ale aj iné problémy zdravotné. Vyskúšala som viacero a dlhodobo. Aj v nemocnici. Nic nesadlo

anonym_b91afa
14. dec 2025

1,5 mg denne, v prípade potreby je v pohode.

enmery
14. dec 2025

O tomto sa máš radiť so svojím lekárom, ktorý Ti ten lexaurín predpisuje...

anonym_ec1289
14. dec 2025

Hlavne je, kolko mg ma ta jedna tabletka v sebe...od toho sa to odvija. Kedze vsak beries tak dlho a v takych intervaloch, zavislost nemas, iba dlhodobu psychicku. Ine je, ze co ti to robi napr s pecenou a pod...nie su to cukriky 😉

autor
14. dec 2025
@enmery

O tomto sa máš radiť so svojím lekárom, ktorý Ti ten lexaurín predpisuje...

@enmery tak podľa lekára je asi jedna 3mg tabletka denne po tie roky v poriadku, keď predpisuje. Podľa mňa nie. Lenže ja beriem nárazovo. Napr.tyzden dva v kuse, aj dve, tri a potom dva, tri mesiace nič

cyneric
14. dec 2025
@anonym_autor

@enmery tak podľa lekára je asi jedna 3mg tabletka denne po tie roky v poriadku, keď predpisuje. Podľa mňa nie. Lenže ja beriem nárazovo. Napr.tyzden dva v kuse, aj dve, tri a potom dva, tri mesiace nič

@anonym_autor Prečo si nechávaš predpisovať lieky na denné použitie, keď ich potom nepoužívaš? Vráť sa k dávke ktorá ti bola predpísaná, časom sa to upraví.