Pred operáciou davaju pacientkam na upokojenie Lexaurin, no len mňa to nejako desí 😂 na otázku či ho mozem odmietnuť - vraj si pacientky nechajú poradiť a užijú ho.
Môže to spôsobiť nejaké vedľajšie účinky alebo niečo? Je to podľa vás v poriadku? Nebáli by ste sa?
Pred väčšinou operácii sa niečo dáva.Bude uvoľnená nemať strach
Lexaurin sa dava bezne pred operaciami. Nesposobi ti ziaden vypadok pamate, len vdaka nemu budes pokojne a lepsie spat. Aj dobry spanok/regeneracia pred operaciou je tiez dolezita. Odmietnut samozrejme mozes. Je to na tebe.
@deti95060810 len pri tej operácii sa nespí, to ma byť len na upokojenie vraveli 😁 či myslite že to je tak silne že zaspim?
Nie, ak si das lexaurin cez den, tak z neho nezaspis. Len budes pokojnejsia.
záleží od dávky... kľudne môžeš aj zdriemnuť - bežná vec pri týchto ľahších zákrokoch...
Ale nie je dôvod teda na obavy pri takomto jednorazovom užití?
Bezna premedikacia, naladovka, zbytocne to prezivas, bud sa s tym zrovnaj alebo si fakt nic nedavaj, lebo budes viac vystresovana z lexaurinu nez zo samotneho zakroku. Absolutne nic sa ti nestane z jednej nizkej davky lexaurinu 🙂
Dali mi pred otoplastikou lexaurin a teda ani som o ňom nevedela . Bola som taká ako vždy a nie , počas zákroku som nespala ale debatovala s dr a sestričkou🙃
Ahoj, mala som ho a podobne lieky pred operaciami, nic sa ti nestane🙂 odbura stres, je ti trosku vsetko jedno,
To davaju pred kazdou operaciou tieto vecicky
Ak sa necitis nejak extra nervozna, nechyta ta panika a beries to s nadhladom, tak je aj ten lexaurin zbytocny. Sama si posud, ako si na tom psychicky.
Mna sa pred planovanou opkou (inou) anesteziolog pytal, ci mi da nieco na ukludnenie a odmietla som, lebo som sa citila v poriadku, nebola som ani nervna, ani strach som nemala, tak mi to prislo zbytocne.
Ja stále nechápem, čo by sa ti akože malo stať... Lexaurin nájdeš v kabelke každej druhej učiteľky 😁
Neboj nic sa ti nestane z neho, len budes kludna a budes mat dobru naladu 😃 Bezne sa to takto robi.
z toho budeš spať... nebudeš si pamätať žiaden zákrok.
dávajú to aj pri oper. varixov