Je Lexaurin pred otoplastikou bezpečný?

8. máj 2025

Pred operáciou davaju pacientkam na upokojenie Lexaurin, no len mňa to nejako desí 😂 na otázku či ho mozem odmietnuť - vraj si pacientky nechajú poradiť a užijú ho.

Môže to spôsobiť nejaké vedľajšie účinky alebo niečo? Je to podľa vás v poriadku? Nebáli by ste sa?

deti95060810
8. máj 2025

z toho budeš spať... nebudeš si pamätať žiaden zákrok.
dávajú to aj pri oper. varixov

luccija
8. máj 2025

Pred väčšinou operácii sa niečo dáva.Bude uvoľnená nemať strach

guudy
8. máj 2025

Lexaurin sa dava bezne pred operaciami. Nesposobi ti ziaden vypadok pamate, len vdaka nemu budes pokojne a lepsie spat. Aj dobry spanok/regeneracia pred operaciou je tiez dolezita. Odmietnut samozrejme mozes. Je to na tebe.

autor
8. máj 2025

@deti95060810 len pri tej operácii sa nespí, to ma byť len na upokojenie vraveli 😁 či myslite že to je tak silne že zaspim?

guudy
8. máj 2025

Nie, ak si das lexaurin cez den, tak z neho nezaspis. Len budes pokojnejsia.

deti95060810
8. máj 2025

záleží od dávky... kľudne môžeš aj zdriemnuť - bežná vec pri týchto ľahších zákrokoch...

autor
8. máj 2025

Ale nie je dôvod teda na obavy pri takomto jednorazovom užití?

anavixy
8. máj 2025

Bezna premedikacia, naladovka, zbytocne to prezivas, bud sa s tym zrovnaj alebo si fakt nic nedavaj, lebo budes viac vystresovana z lexaurinu nez zo samotneho zakroku. Absolutne nic sa ti nestane z jednej nizkej davky lexaurinu 🙂

alzbeta311
8. máj 2025

Dali mi pred otoplastikou lexaurin a teda ani som o ňom nevedela . Bola som taká ako vždy a nie , počas zákroku som nespala ale debatovala s dr a sestričkou🙃

janetinka27
8. máj 2025

Ahoj, mala som ho a podobne lieky pred operaciami, nic sa ti nestane🙂 odbura stres, je ti trosku vsetko jedno,

kiki68
8. máj 2025

To davaju pred kazdou operaciou tieto vecicky

veselo_neveselo
8. máj 2025

Ak sa necitis nejak extra nervozna, nechyta ta panika a beries to s nadhladom, tak je aj ten lexaurin zbytocny. Sama si posud, ako si na tom psychicky.

Mna sa pred planovanou opkou (inou) anesteziolog pytal, ci mi da nieco na ukludnenie a odmietla som, lebo som sa citila v poriadku, nebola som ani nervna, ani strach som nemala, tak mi to prislo zbytocne.

fajnova
8. máj 2025

Ja stále nechápem, čo by sa ti akože malo stať... Lexaurin nájdeš v kabelke každej druhej učiteľky 😁

princessivi
9. máj 2025

Neboj nic sa ti nestane z neho, len budes kludna a budes mat dobru naladu 😃 Bezne sa to takto robi.