icon

Koľko vody denne by mala piť 90 kg žena cvičiaca 5x týždenne?

25. nov 2025

Ahojte koľko l vody je optimálne pit denne ore ženu 90kg, cvičiacu silovo 5x týždenne?

Strana
z2
chrobak7
25. nov 2025
@janulka453

@anonym_autor no jasne je tu vela diskusii kde je @anonym_autor

@janulka453 Ja tých anonymov už ignorujem, nereagujem na ich otázky. Čím ďalej, tým mám väčší pocit, že sú to len trolovia. Alebo nejaké chatboty.

cutespider
25. nov 2025

Ak nevnímaš smäd, tak si sleduj farbu moču - ak je číry, alebo iba svetlo žltý, máš v tele dostatok vody a naopak, ak je tmavší, voda Ti chýba. Existuje aj ďalší trik so slinami, vyskúšaj si odpľuť. Ak máš problém vôbec nazbierať sliny, alebo sú sliny biele s veľkým množstvom bubliniek, potrebuješ sa napiť. Ak sú sliny číre, s minimom bubliniek, máš v tele dostatok vody.

autor
25. nov 2025
@janulka453

@anonym_autor no jasne je tu vela diskusii kde je @anonym_autor

@janulka453 a čo s tým mám aj, keď ľudia dávajú témy anonymne?

minenkaa
25. nov 2025
@anonym_autor

@janulka453 a čo s tým mám aj, keď ľudia dávajú témy anonymne?

@anonym_autor no všetci ste @anonym_autor ,tak vlastne ste jeden a ten istý @anonym_autor

anonym_7fce77
25. nov 2025

Mala by si piť dva litre max.

autor
26. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor no všetci ste @anonym_autor ,tak vlastne ste jeden a ten istý @anonym_autor

@minenkaa iq asi chýba trošku, nevadí

marienka1989
26. nov 2025

pri chudnutí z 89 kg váhy som pila 2,5 - 3 l denne, cvičila som každý deň okrem nedele a váha šla pekne dole, aj trávenie sa mi parádne 👍upravilo

anonym_b9243d
26. nov 2025
@minenkaa

@anonym_b9243d a to je problém ist desať krát do dňa na záchod

@minenkaa áno je. Ideálne by ss malo chodiť 8x. Chodím cca 20. Hyperaktívny močový mechúr

minenkaa
26. nov 2025
@anonym_b9243d

@minenkaa áno je. Ideálne by ss malo chodiť 8x. Chodím cca 20. Hyperaktívny močový mechúr

@anonym_b9243d tak ale ideál pre kazdeho je niečo iné,tak to ti je jedno keď budes viac piť tak či tak chodíš častom
osem krát po dva a pól deci vody je uplne ideál vypiť

skyponik
29. nov 2025

Tu je dobrý článok na tému, koľko vody treba piť. Je tam aj vzorec.
https://leto.media/pitny-rezim-kolko-kedy-a-ako...

Ak je hmotnosť 90 kg, odporúča sa piť od 2,7 do 3,6 litra.

sense
29. nov 2025

Mám menej kíl ako ty, pijem cca 3l teraz v zime, dni tréningu aj viac, v lete bežne 3,5-4l. Pijem aj keď nemám smäd , lebo potom dobiehal večer a v noci potom musím na wc ...

Strana
z2