Koľko vody denne by mala piť 90 kg žena cvičiaca 5x týždenne?
Ahojte koľko l vody je optimálne pit denne ore ženu 90kg, cvičiacu silovo 5x týždenne?
Ak nevnímaš smäd, tak si sleduj farbu moču - ak je číry, alebo iba svetlo žltý, máš v tele dostatok vody a naopak, ak je tmavší, voda Ti chýba. Existuje aj ďalší trik so slinami, vyskúšaj si odpľuť. Ak máš problém vôbec nazbierať sliny, alebo sú sliny biele s veľkým množstvom bubliniek, potrebuješ sa napiť. Ak sú sliny číre, s minimom bubliniek, máš v tele dostatok vody.
@anonym_autor no jasne je tu vela diskusii kde je @anonym_autor
@janulka453 a čo s tým mám aj, keď ľudia dávajú témy anonymne?
@janulka453 a čo s tým mám aj, keď ľudia dávajú témy anonymne?
@anonym_autor no všetci ste @anonym_autor ,tak vlastne ste jeden a ten istý @anonym_autor
Mala by si piť dva litre max.
@anonym_autor no všetci ste @anonym_autor ,tak vlastne ste jeden a ten istý @anonym_autor
@minenkaa iq asi chýba trošku, nevadí
pri chudnutí z 89 kg váhy som pila 2,5 - 3 l denne, cvičila som každý deň okrem nedele a váha šla pekne dole, aj trávenie sa mi parádne 👍upravilo
@anonym_b9243d a to je problém ist desať krát do dňa na záchod
@minenkaa áno je. Ideálne by ss malo chodiť 8x. Chodím cca 20. Hyperaktívny močový mechúr
Tu je dobrý článok na tému, koľko vody treba piť. Je tam aj vzorec.
https://leto.media/pitny-rezim-kolko-kedy-a-ako...
Ak je hmotnosť 90 kg, odporúča sa piť od 2,7 do 3,6 litra.
Mám menej kíl ako ty, pijem cca 3l teraz v zime, dni tréningu aj viac, v lete bežne 3,5-4l. Pijem aj keď nemám smäd , lebo potom dobiehal večer a v noci potom musím na wc ...

@anonym_autor no jasne je tu vela diskusii kde je @anonym_autor
@janulka453 Ja tých anonymov už ignorujem, nereagujem na ich otázky. Čím ďalej, tým mám väčší pocit, že sú to len trolovia. Alebo nejaké chatboty.