icon

Lak na nechty v tehotenstve

sandytia
10. máj 2018

Viete mi prosím poradiť lak na nechty (značku),ktorú môžem bez obáv použiť aj v tehotenstve? Ideálne, ak by som ju vedela zakúpiť v Tete alebo DM. Nemyslím klasický lak, ale tie, ktoré by dieťatku nemali škodiť ❤️❤️❤️.

Strana
z3
kathy93
10. máj 2018

@sandytia pozriem ďakujem ja som vacsinou používala Sante alebo som objednavala už ani neviem z akej stránky tam sa predávajú len bylinky a čistú hennu som odtiaľ objednávala ale Sante mi vyhovovala viac 🙂

sandytia
autor
10. máj 2018

@xxxkatka detské laky alebo vyššie spomenuté značky? Nahadzujem do košíka japonskú a nie som si istá, čo všetko budem z toho potrebovať :D

andreal1
10. máj 2018

zdravím mamičky, chcem sa spýtať na Vašu skúsenost ohladne jedla. Cítili ste na začiatku tehotenstva okrem inych priznakov aj jedlo( nejake) ktoré ste vedeli identifikovat napriek tomu že sa pri Vas absolutne nenachádza? 🙂 O nechutenstve alebo naopka chuti som sa toho docitala vela ale o tomto ani zmienka... totižto už tri dni v práci zistujem od kolegov či práve pili mlieko, jedli segedín, alebo piekli palacinky... :D samozrejme ani náhodou.... nemali ste niektorá takéto ,,stavy" ? dakujem Vám pekne

sandytia
autor
10. máj 2018

@kathy93 túto som si kúpila ja, ale som veľmi zvedavá 🙂, poviem potom v porovnaní s tou jednou ;) a pozerám aj stránku Lush, že tam majú krásne odtiene Jenny a referencie cez insta. Vlasy ako zo sna 😊.

xxxkatka
10. máj 2018

@sandytia veganske laky

sandytia
autor
10. máj 2018

@andreal1 všetko som cítila veľmi intenzívne, všetky pachy a vône (nič mi nevoňalo, všetko bolo príliš intenzívne), občas som mala pocit, že mám lepší čuch ako náš pes. Po desiatom týždni to postupne pominulo.

kathy93
10. máj 2018

@sandytia ja som zvykla používať tu mahagonovu červenú ale momentálne používam chemickú takže i tak musím spraviť prestávku. Mne sa inak páčia viac tie tmavocervene odtiene ako také do ryšava 🙂

andreal1
10. máj 2018

@sandytia ahoj dakujem za odpoved a mozem sa spytat pocitovala si to v rannom zaciatku napriklad ked si sa len dozvedela ze si tehotna alebo si este nevedela..?

sandytia
autor
10. máj 2018

@kathy93 aj mne, ale mali výpredaj :D a už len posledný kus, nemala som skúsenosť, tak som si povedala, že vyskúšam a uvidím

sandytia
autor
10. máj 2018

@andreal1 ja som to vedela veľmi skoro 🙂, ešte pred začiatkom ďalšej menštruácie, ktorá mala prísť a, samozrejme, neprišla. Povedala by som, že od šiesteho týždňa to trvalo, ale potom pominulo (juhú)...

nadazdi
10. máj 2018

@mojitka13 ty mudrlantka.. 💩

sandytia
autor
14. máj 2018

Takže napokon som takto skončila s úpravou nechtov. Žiadny lak na nechty. Len japonská manikúra.

sandytia
autor
14. máj 2018
anulienkalenka
11. okt 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

ano prečo nie. Ja som aj na farbenie vlasov chodila, teda na melir, lakovala som vlasy, nechty, ličila som sa.

caroline_
11. okt 2018

@nikuska744 nie len babu ale hocikomu, aj uzivatelom

anitu
11. okt 2018

Baby však ja chodím na gélové nechty.. Aj vlasy som si už farbila s normálnou farbou bez amoniaku..

komisakpd
11. feb 2019

@sandytia kde si kupila tu japonsku manikuru?

sandytia
autor
15. feb 2019

@komisakpd top-nechty.sk

Strana
z3