Lak na nechty v tehotenstve
Viete mi prosím poradiť lak na nechty (značku),ktorú môžem bez obáv použiť aj v tehotenstve? Ideálne, ak by som ju vedela zakúpiť v Tete alebo DM. Nemyslím klasický lak, ale tie, ktoré by dieťatku nemali škodiť ❤️❤️❤️.
zdravím mamičky, chcem sa spýtať na Vašu skúsenost ohladne jedla. Cítili ste na začiatku tehotenstva okrem inych priznakov aj jedlo( nejake) ktoré ste vedeli identifikovat napriek tomu že sa pri Vas absolutne nenachádza? 🙂 O nechutenstve alebo naopka chuti som sa toho docitala vela ale o tomto ani zmienka... totižto už tri dni v práci zistujem od kolegov či práve pili mlieko, jedli segedín, alebo piekli palacinky... :D samozrejme ani náhodou.... nemali ste niektorá takéto ,,stavy" ? dakujem Vám pekne
ano prečo nie. Ja som aj na farbenie vlasov chodila, teda na melir, lakovala som vlasy, nechty, ličila som sa.
@nikuska744 nie len babu ale hocikomu, aj uzivatelom
Baby však ja chodím na gélové nechty.. Aj vlasy som si už farbila s normálnou farbou bez amoniaku..

@sandytia pozriem ďakujem ja som vacsinou používala Sante alebo som objednavala už ani neviem z akej stránky tam sa predávajú len bylinky a čistú hennu som odtiaľ objednávala ale Sante mi vyhovovala viac 🙂