icon

Má niekto negatívne skúsenosti s Aloe vera gélom z Forever Living?

roula
23. máj 2018

Dobry den ,
Prosim ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe vera gel od firmy Forever .Nakolko som to uzivala asi 4 mesiace a potom som na chvilku prestala a ochorela som 3 krat v kratkom case nieco ako nadcha .Takze som myslela ze imunita bude v lepsej kondicii po uzivani aloe gelu . Vsade su len dobre recenzie a nic negativne sa neda najst .A zlozenie su same Ecka.

twixi
15. jan 2019

Moja kamarátka s tým forever tiež robí aj ma nahovarala ale ja si radšej doma odšťavim ovocie a zeleninu , tam mám istotu čo konzumujem
Myslím že aloe je perfektné na nehojace sa rany a možno po troškách aj na pitie ale nijaké extra zázraky v tom niesú, a podla mna je to totálne predražené celý ten program s aloe gélom .

zuzzzz
Autor odpoveď zmazal
minyminy
23. jan 2019

@roula co sa týka zloženia, tam žiadne ecka nenájdeš 😊 je to najcistejsie aloe na trhu

pppprojekt
3. feb 2019

@minyminy moja ty ani zloženie nevieš prečítať: kyselina askorbová = E300, kyselina citrónová = E330 😂😂😂

pppprojekt
3. feb 2019

@zuzzzz waaaaau, prírodné veci na teba nemôžu mať negatívne účinky, logicky? To je čo za blbosť. Samozrejme, že môžu mať negatívne účinky. Môj bože, vidím, že na modromkoniku sa nič nezmenilo...

minyminy
3. feb 2019

@pppprojekt čítať viem moja zlatá 😊 a žiadne E tam nie sú..😘

zuzzzz
3. feb 2019

@pppprojekt to je prirodna konzervacna latka nachadzajuca sa aj v citrusovych plodoch uz ked tak a kyselina askorbova je vitamin C, antioxidant... cize chemia v tom nieje ziadna

denculienka
5. feb 2019

@jarmilafilova je to super...uz biblia spomina aloe Vera, vtedy sa este veru chemické lieky a vitamíny nejeli... Ale to sme my ludia.......

miri001
18. feb 2019

@mata223 mozem sa opytat co odporucate na cysty v prsnikoch?

14lenka80
18. feb 2019

@miri001 ja osobne by som ju dala vyoperovat. A hlavne pred operáciou a po operácii colostrum.
Aloe Vera brala preventívne.

miri001
18. feb 2019

@14lenka80 no ja mam oba prsniky plne cyst uz dobrych 10 rokov len sa raz rocne sleduju

monika2012
18. feb 2019

@miri001 Prepáčte, že sa Vám miešam do diskusie, ale vraj na cysty by mala pomôcť Serrapeptáza, resp. akékoľvek silné proteolytické enzýmy v entericky pokrytých kapsuliach, ktoré "upratujú" všetky smeti v tele, t.j. nepotrebné, odumreté, mŕtve tkanivá, neporiadok, čiže patria tam aj cysty. Serrapeptáza je pomerne drahá položka, ale pokiaľ nemáte vyslovene problémy so zrážanlivosťou krvi a neberiete na to lieky, mohli by ste to skúsiť. Treba však silnejšiu potenciu, aspoň 250.000 jednotiek, všetko pod toto číslo je slabé. A hlavne dlhodobejšie to brať.

monika2012
18. feb 2019

@miri001 Tu si o tom môžete prečítať viac, píšu tam konkrétne aj o cystách v prsníkoch:
https://www.webnoviny.sk/na-co-pomaha-enzym-ser...

tikalka
18. feb 2019

A koľko stojí aké drahé @monika2012 aká firma ju predáva dik

monika2012
18. feb 2019

@tikalka Cena záleží od potencie. Vraj je dobrá tá od firmy Enerex. Osobné skúsenosti, žiaľ, nemám. Treba pogoogliť. Info o cene, potencii, množstve tabliet napríklad tu:

https://www.smartvit.sk/sk/13-serrapeptaza?gcli...

Myslím, že aj v lekárni sa dá kúpiť, ale od výrobcu Kompava.

tikalka
18. feb 2019

Ďakujem

pppprojekt
20. feb 2019

@zuzzzz deti moje zlaté, kyselina askorbová nie je vitamín C. Kyselina askorbová je antioxidačná kyselina označovaná ako E300, ktorá sa vyrába v labáku!

pppprojekt
20. feb 2019

@minyminy to, že tam nie je napísané explicitne EXXX neznamená, že tam Ečka nie sú. Tak ako som už písal, je tam E300 a E330. Takže nezavádzajte a overte si fakty.

jarmilafilova
20. feb 2019

nie vsetko co je oznacene E je skodlive 🙂 kyselina askorbova aj kyselina citronova maju oznacenie E300 a E330 su to antioxidanty. napr aj pektín, E 440, ktorý je z ovocia a zo zeleniny, alebo agar, E 406, ktorý sa získava z morských rias...

tikalka
20. feb 2019

@jarmilafilova áno je to tak mi sa do eckach význame musíme kukať kvôli synovi aby sa mi nevysypal takže je to tak babu nie všetké éčka sú škodlivé niektoré sú antioxidanty vyrobené z rastlín a tak ako je kyselina askorbova je to kyselina citrónová a nájdete ju všade dokonca v liekoch aj vitaminoch to ste kukali je to ecko nie škodlivé

minyminy
20. feb 2019

@pppprojekt ako píše @jarmilafilova. 😊

marianka2585
23. feb 2019

@roula ahoj prosím ťa akoby som to našla na Wikipédii ? Ďakujem

roula
autor
23. feb 2019

@marianka2585 ahoj... tak vtedy som vela googlila a neviem to najst ale dala som do wiki to zlozenie a vyskocilo mi ze dve latky v kombinacii sposobuju karcinom ....teraz som nasla toto ....zlozenie je zo stareho obalu aleo gelu od forever

roula
autor
23. feb 2019
roula
autor
23. feb 2019
zuzzzz
23. feb 2019

@roula toto zlozenie sa uz nevyraba,naco to sem davate🙄.... uz neobsahuje ziadny benzoan ,ani sorban...iba kys.citronovu a askorbovu...ved si pozrite original na ich stranke Forever zlozenie

roula
autor
23. feb 2019

@zuzzzz davam to sem preto ,lebo v tej dobe ked som to ja pila, take zlozenie bolo ....a takisto to vsetci vychvalovali a pritom to mozno nebolo take 100 %

zuzzzz
23. feb 2019

@roula aha,jj teraz maju vylepseny proces.vyroby,spracovavaju to aloe asepticky,preto si vraj mozu dovolit ho mat len s kys.askorbovovu a citronovou,som si robila prieskum dostupnych aloe gelov na pitie a.toto jedine mi vyslo ze najlepsie aj cenovo aj koncentraciou aj celkovo

olivia77
6. mar 2019

@roula, ak si brala aloe takto dlho a bola si chora 3krat, tak je to jedine znak toho, ze telo sa detoxikovalo, pretoze pri detoxikacii sa vzdy, ale vzdy stav zhorsi, co je uplne normalny prejav a je jedno, ci sa uziva aloe alebo cokolvek ine, co ma nejaky pozitivny vplyv na organizmus. Ja som presne toto aloe brala roky dozadu, no len jednu flasku, takze efekt nebol nejaky do oci bijuci, kedze je to stale kratka doba. A neviem, aky si konkretne mala, ked pises o samych eckach, ja som uzivala ciste aloe, bez prichute, lebo tam, kde su uz prichute, uz je viac ecok a to je zle. Ten gel musi vydrzat nejake mesiace, takze nieco sa pridava, no su konzervanty, ktore su neskodne a potom samozrejme velmi skodlive, na nete lahko najdes zoznam ecok. A samozrejme len uzivat nejake aloe alebo cokolvek a jest vsetko, cize polotovary, vyprazane, cukry, bielu muku, atd, to cloveku nikdy zdravie neprinesie, pretoze telo je na jednej strane vyzivovane niecim dobrym, no na druhej ho v podstate uplne stale znecistujeme, takze to je cesta neveduca nikam, vyhodene peniaze. To je akoby vana, ktora je plna spinavej vody, ktora sice odteka, no nova spinava voda stale priteka. No ti, co ponukaju tieto produkty, nikdy nepoviedia, ze aj stravu treba zmenit, aby sa telo dokazalo efektivne cistit, odporucia len produkty ako nieco vsemohuce, co je uplne odveci. Ja ked som poriadne zmenila stravu a uzivala napr. propolis, jeho ucinok som hned citila, lebo to telo je cistejsie, takze som to dokazala rozoznat, ze aha, tak toto nieco robi. A tak to podla mna funguje so vsetkym. Su na trhu aj nekvalitne produkty, to je jasne, no toto aloe si nemyslim, ze je nekvalitne. Skor by som povedala, ze z produktov, ktore tato firma ponuka, ze asi to naj, ale jedine to ciste aloe, aj ked neviem, ci sa zlozenie rokmi zmenilo, ale hadam nie. Znama mala tropicku chorobu, na ktoru sa bezne zomiera a uzivala toto aloe strasne dlho, az roky a dnes dokaze normalne fungovat, na zaklade toho som si vtedy objednala zo zvedavosti jednu flasku. Keby som ju osobne nepoznala, tak mozno tiez neuverim.

pppprojekt
8. apr 2019

@jarmilafilova úplne s vami súhlasím ja s Éčkami nemám vôbec žiadny problém a nechápem tej histérii okolo nich ale určite by som netvrdil, že E300 a E330 sú prírodné látky. A rovnako nemám ani nič proti týmto produktom len nezavádzajme, že tam niekto vytlačil polku citróna 🙂