Má niekto negatívne skúsenosti s Aloe vera gélom z Forever Living?
Dobry den ,
Prosim ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe vera gel od firmy Forever .Nakolko som to uzivala asi 4 mesiace a potom som na chvilku prestala a ochorela som 3 krat v kratkom case nieco ako nadcha .Takze som myslela ze imunita bude v lepsej kondicii po uzivani aloe gelu . Vsade su len dobre recenzie a nic negativne sa neda najst .A zlozenie su same Ecka.
Ahojte 🙂.My sme v rodine s doplnkami veľmi spokojní, dcéra keď mala 15 mesiacov mala zle pečeňové testy, časté ATB plus silná novorodenc. Žltačka. Dr nám dala flavobion z ktorého vracala, dostali sme sa k firme forever a mala rok brala aloe, výsledky boli super, ja mám skúsenosti aj s garciniou, plus vitamíny, s C9 a všetko ok. Určite by som sa nešla pýtať doktorky či mi to odporučí. Žiadny lekár ti neodporučil lieky ktoré sú prírodné.....to by hrali proti sebe😁 mám to odskúšané, keď som náhodou povedala po roku čo mala brala aloe keď výsledky boli konečne krásne, že to nemá z liekov od nej ale z aloe tak na mňa pozrela škaredo 😁 takze tak. Ľudia môžu mať aj zle skúsenosti keď po čase zistia že majú na dajaku zložku alergie, to sa pred tým nevie. Ale určite odporúčam.👍
Prosím vás má tu niekto skúsenosť s prácou z domu s Forever? Dása skutočne tým zarobiť ? Ďakujem
@mishel9357 jasne ze sa da. Zalezi ale len od teba kolko.