Má piercing schopnosť znížiť stres?
Počuli ste už o takom? Ktorý to je? Máte to niekto a skúsenosti?
Daith piercing
Ja mam proti migrene, vraj existuje aj na stitnu zlazu a slim na chudnutie. Pogoogli
Su to všetko somariny pre jednoduchých ľudí. Na takých sa najlepšie zarába :D
@thirstymonk mne migrenovy pomohol, hlava ma boli menej castejsie a nepotrebujem si davat furt tabletky. Jednoduchy bol tvoj komentar.
@iv007 Ano, určite to je zasluhou piercingu :D
@thirstymonk nastuduj si nieco o akupunkture a nestrapnuj sa v teme ked nemas co hodnotne napisat.
@thirstymonk akupunktura je tu s nami dlhé dlhé roky, z nich vychádza aj predmetný piercing. Pre jednoduchých ľudí tu je zaručené investovanie cez pofiderne spoločnosti do kryptomien napriklad
@limoncino uz ked pocujem slovo investovanie, tak mi treba rihat. Od toho je horsie uz len slovo "progresivne"
@iv007 nooo pirsing je strasna akupunktura. Jedine ak ho mas niekde v päte, co asi nemas
@thirstymonk vidno že sa tomu nerozumieš🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@thirstymonk Prosím, nestrápňuj sa ešte viac. 🙏🤦♀️
@thirstymonk aby si nebol za trapneho, akupunkturne body nie sú len na päte.
@majusqwa www.akupiercing.sk mas tam vsetky informacie aj miesta kde to robia. Ja mam od leta a citelne menej casto mam migreny, uz len obcas pocas MS. Predtym ma bolela hlava kazdy tyzden aj niekolko dni po sebe.
@limoncino Ja viem, že sú všade. Ale keď si dáš pirsing do pupka, to asi nie je moc akupunktura...
A teraz ešte tú, jak sa baba vanga zbavila rakoviny pomocou pircingu v bradavke
@thirstymonk v pupku nemáš akupunkturne body. Každým ďalším príspevkom sa len strapnujes
@thirstymonk Táto diskusia je na teba príliš progresívna, takže choď sa strápňovať inam.
@h2 Prečo by bola progresivna? Ja som potetovany progresivny papeženec.
@thirstymonk Nadobudla som dojem, že ťa to slovo desí.
@h2 Neviem, čo take progresivne je na pirsingu :D Robili to už egypťania pred 4 tisic rokmi. PRaveže je to spiatočnicke :D hehe
@thirstymonk aj si si pozrel tú stránku, ktorú pridala @iv007? Tipujem, že nie, keďže trepeš o pirsingu v pupku. Ja som o tom napríklad doteraz tiež nepočula, ale veru ma to zaujalo, nerozumiem, prečo máš potrebu niečo pre teba absolútne neznáme hneď zhadzovať a hejtovat.
@kristiii Lebo som dával v škole napríklad pozor a ovládam biológiu a chémiu a iné veci, preto viem, že nejaká retiazka s ónyxom je úplná blbosť, ktorá nemôže fungovať (nemá ako) a je to len spôsob, ako z jednoduchých ľudí, čo nevedia, kde sa píše I a kde Y, vydolovať prachy.
Ale pokojne, kúpte si aj vibračný prsteň na chudnutie, pite savo proti rakovine a dávajte si na rohožku ocot proti chemtrails :D
@thirstymonk 😂🤣 Ty píšeš o ľuďoch, čo neovládajú I/Y??? Teraz som sa dobre pobavila.
Mimochodom, nikto tu nepíše o retiazke s ónyxom, len ty. Akupunktúra je podľa teba blbosť? Ľudia, ktorým pomohla, si to asi buď vymysleli, alebo je zlepšenie ich stavu dôsledkom placebo efektu?
@h2 Akupunktura ti pomôže, ale určite ťa nevylieči z rakoviny. Tak isto ako ťa modlitba nevylieči z vozička.
Piercing proti stresu... čo ja viem... :D Prečo piercing? Prečo nie tetovanie proti stresu? Prečo nie masaž proti stresu ty vole? Alebo gelove nechty proti stresu, alebo zväčšenie pier proti stresu. Ale piercing. :D A ten piercing si akože musíš dať na nejaký protistresový bod na tele (toto, čo som si robil srandu z toho, že ho budeš mať na päte)?
Vieš vôbec, z čoho je stres? Ak máš stres, tak treba odstrániť jeho príčinu a nie sa spoliehať na nejaky piercing, ale ako placebo to môže byť fakt dobre. Placebo je silná vec, lebo najlepší liek na všetky choroby sveta si ty sama.
@thirstymonk Tebe nemá zmysel čokoľvek vysvetľovať, keď nevidíš rozdiel medzi akupunktúrou a gélovými nechtami.
Čo sa stresu týka, neviem sa vyjadriť. Ale konkrétne tu spomínaný akupiercing proti migréne je overená a účinná vec. Len to by si sa musel odosobniť od predstavy piercingu v bradavke. Toto sa dáva do presne určeného bodu v uchu. Presne tak, ako keď ti na akupunktúre presne vedia, kam zapichnúť tú ihlu. Ale veď pokojne sa z toho smej, ak chceš.
@h2 No vidiš, toto som potreboval vedieť. Tak áno, môže to fungovať, ale určite tým stres nezmizne. Prečo? Lebo stres prichádza z vonku. Z toho, že maš nahovno život, blbeho šefa, čo na teba tlači, že maš zdarvotne trable atď...
A tym, že si dáš pirsing, tak sa ti šef asi nezmeni, všakže? :D
Verím však tomu, že to môže poskytnuť určitú úľavu v zmysle "miernejšieho" prežívania stresu. To áno, to nepopieram.
@thirstymonk Ako som už raz písala: k tomu stresu sa nevyjadrujem, keďže o tom nemám informácie. 🤷♀️
@thirstymonk ty fakt nie si kompletný. Tu sa bavíme o akupunkture, ty sa ozenies tým, že si dával v škole pozor a vzápätí zadres niečo o retiazkach, save a podobných chujovinach.
A nie, stres neprichádza len zvonku, možno u teba, ale sú aj ľudia uzkostlivejsi, ktorí prežívajú vnútorný stres. Ale s tebou nemá význam sa ďalej baviť.

Ak veríš na takéto veci, pozri si polodrahokamy, ktorí na co slúži, ako sa používa a nos náramok, retiazku prsteň, drz v ruke ten kameň. Ziadny antistresovy piercing neexistuje. Maximálne sa ti to môže zapáliť a ten stres ti to prinesie.