icon

Má piercing schopnosť znížiť stres?

24. nov 2024

Počuli ste už o takom? Ktorý to je? Máte to niekto a skúsenosti?

svetlonos
24. nov 2024

Ak veríš na takéto veci, pozri si polodrahokamy, ktorí na co slúži, ako sa používa a nos náramok, retiazku prsteň, drz v ruke ten kameň. Ziadny antistresovy piercing neexistuje. Maximálne sa ti to môže zapáliť a ten stres ti to prinesie.

rebi789
24. nov 2024

Daith piercing

iv007
24. nov 2024

Ja mam proti migrene, vraj existuje aj na stitnu zlazu a slim na chudnutie. Pogoogli

thirstymonk
24. nov 2024

Su to všetko somariny pre jednoduchých ľudí. Na takých sa najlepšie zarába :D

iv007
24. nov 2024

@thirstymonk mne migrenovy pomohol, hlava ma boli menej castejsie a nepotrebujem si davat furt tabletky. Jednoduchy bol tvoj komentar.

thirstymonk
24. nov 2024

@iv007 Ano, určite to je zasluhou piercingu :D

iv007
24. nov 2024

@thirstymonk nastuduj si nieco o akupunkture a nestrapnuj sa v teme ked nemas co hodnotne napisat.

limoncino
24. nov 2024

@iv007 a pomohlo Ti to? Ja nad ním premýšľam.

limoncino
24. nov 2024

@thirstymonk akupunktura je tu s nami dlhé dlhé roky, z nich vychádza aj predmetný piercing. Pre jednoduchých ľudí tu je zaručené investovanie cez pofiderne spoločnosti do kryptomien napriklad

thirstymonk
24. nov 2024

@limoncino uz ked pocujem slovo investovanie, tak mi treba rihat. Od toho je horsie uz len slovo "progresivne"

thirstymonk
24. nov 2024

@iv007 nooo pirsing je strasna akupunktura. Jedine ak ho mas niekde v päte, co asi nemas

rebi789
24. nov 2024

@thirstymonk vidno že sa tomu nerozumieš🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

h2
24. nov 2024

@thirstymonk Prosím, nestrápňuj sa ešte viac. 🙏🤦‍♀️

majusqwa
24. nov 2024

@iv007 kde si si ho dala robiť, prosím?

limoncino
25. nov 2024

@thirstymonk aby si nebol za trapneho, akupunkturne body nie sú len na päte.

iv007
25. nov 2024

@majusqwa www.akupiercing.sk mas tam vsetky informacie aj miesta kde to robia. Ja mam od leta a citelne menej casto mam migreny, uz len obcas pocas MS. Predtym ma bolela hlava kazdy tyzden aj niekolko dni po sebe.

thirstymonk
25. nov 2024

@limoncino Ja viem, že sú všade. Ale keď si dáš pirsing do pupka, to asi nie je moc akupunktura...

A teraz ešte tú, jak sa baba vanga zbavila rakoviny pomocou pircingu v bradavke

limoncino
25. nov 2024

@thirstymonk v pupku nemáš akupunkturne body. Každým ďalším príspevkom sa len strapnujes

h2
25. nov 2024

@thirstymonk Táto diskusia je na teba príliš progresívna, takže choď sa strápňovať inam.

thirstymonk
25. nov 2024

@h2 Prečo by bola progresivna? Ja som potetovany progresivny papeženec.

h2
25. nov 2024

@thirstymonk Nadobudla som dojem, že ťa to slovo desí.

thirstymonk
25. nov 2024

@h2 Neviem, čo take progresivne je na pirsingu :D Robili to už egypťania pred 4 tisic rokmi. PRaveže je to spiatočnicke :D hehe

kristiii
25. nov 2024

@thirstymonk aj si si pozrel tú stránku, ktorú pridala @iv007? Tipujem, že nie, keďže trepeš o pirsingu v pupku. Ja som o tom napríklad doteraz tiež nepočula, ale veru ma to zaujalo, nerozumiem, prečo máš potrebu niečo pre teba absolútne neznáme hneď zhadzovať a hejtovat.

thirstymonk
26. nov 2024

@kristiii Lebo som dával v škole napríklad pozor a ovládam biológiu a chémiu a iné veci, preto viem, že nejaká retiazka s ónyxom je úplná blbosť, ktorá nemôže fungovať (nemá ako) a je to len spôsob, ako z jednoduchých ľudí, čo nevedia, kde sa píše I a kde Y, vydolovať prachy.

Ale pokojne, kúpte si aj vibračný prsteň na chudnutie, pite savo proti rakovine a dávajte si na rohožku ocot proti chemtrails :D

h2
26. nov 2024

@thirstymonk 😂🤣 Ty píšeš o ľuďoch, čo neovládajú I/Y??? Teraz som sa dobre pobavila.
Mimochodom, nikto tu nepíše o retiazke s ónyxom, len ty. Akupunktúra je podľa teba blbosť? Ľudia, ktorým pomohla, si to asi buď vymysleli, alebo je zlepšenie ich stavu dôsledkom placebo efektu?

thirstymonk
26. nov 2024

@h2 Akupunktura ti pomôže, ale určite ťa nevylieči z rakoviny. Tak isto ako ťa modlitba nevylieči z vozička.

Piercing proti stresu... čo ja viem... :D Prečo piercing? Prečo nie tetovanie proti stresu? Prečo nie masaž proti stresu ty vole? Alebo gelove nechty proti stresu, alebo zväčšenie pier proti stresu. Ale piercing. :D A ten piercing si akože musíš dať na nejaký protistresový bod na tele (toto, čo som si robil srandu z toho, že ho budeš mať na päte)?

Vieš vôbec, z čoho je stres? Ak máš stres, tak treba odstrániť jeho príčinu a nie sa spoliehať na nejaky piercing, ale ako placebo to môže byť fakt dobre. Placebo je silná vec, lebo najlepší liek na všetky choroby sveta si ty sama.

h2
26. nov 2024

@thirstymonk Tebe nemá zmysel čokoľvek vysvetľovať, keď nevidíš rozdiel medzi akupunktúrou a gélovými nechtami.
Čo sa stresu týka, neviem sa vyjadriť. Ale konkrétne tu spomínaný akupiercing proti migréne je overená a účinná vec. Len to by si sa musel odosobniť od predstavy piercingu v bradavke. Toto sa dáva do presne určeného bodu v uchu. Presne tak, ako keď ti na akupunktúre presne vedia, kam zapichnúť tú ihlu. Ale veď pokojne sa z toho smej, ak chceš.

thirstymonk
26. nov 2024

@h2 No vidiš, toto som potreboval vedieť. Tak áno, môže to fungovať, ale určite tým stres nezmizne. Prečo? Lebo stres prichádza z vonku. Z toho, že maš nahovno život, blbeho šefa, čo na teba tlači, že maš zdarvotne trable atď...

A tym, že si dáš pirsing, tak sa ti šef asi nezmeni, všakže? :D

Verím však tomu, že to môže poskytnuť určitú úľavu v zmysle "miernejšieho" prežívania stresu. To áno, to nepopieram.

h2
26. nov 2024

@thirstymonk Ako som už raz písala: k tomu stresu sa nevyjadrujem, keďže o tom nemám informácie. 🤷‍♀️

kristiii
26. nov 2024

@thirstymonk ty fakt nie si kompletný. Tu sa bavíme o akupunkture, ty sa ozenies tým, že si dával v škole pozor a vzápätí zadres niečo o retiazkach, save a podobných chujovinach.
A nie, stres neprichádza len zvonku, možno u teba, ale sú aj ľudia uzkostlivejsi, ktorí prežívajú vnútorný stres. Ale s tebou nemá význam sa ďalej baviť.